| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
ahmed_ News: * Messenger Plus! Live 4.20 yakında! * MessengerDiscovery Live 1.2.0172 beta çıktı! messengerdiscovery live 1,2,0172 beta Windows live messenger 8,1 için mi?sorunsuz çalışıyormu lütfen yardım..! | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/ << Burdan İndirebilirsiniz... | |||||
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe ahmetseydi bana 8,1 için uygun messenger discovery programını verimisin cevap pls.
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
benim adresim çalındı hackerlernerde
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |||||||||
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) | |||||||||
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
bu sürümün msn plus yaması nerden indire biliriz link verebilirmisiz.. ayriyeten vermiş oldugunuz Windows Live Messenger 8.1 uyumlu Mess Patch için tıklayınız Windows Live Messenger 8.1 uyumlu A-Patch için tıklayınız bu yamalar nedir ne işe yarar bilgi verirmisiniz | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
Vermiş olduğumuz linklere girip bakarsanız yamaların ne işe yaradığını görürsünüz... | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
ya ben kurdum ama 1 saat te bir kapaniyo msn neden olablir acaba
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar windows live messenger 8,1 için discovery henüz çıkmadımı son sürümü cevap lütfen..!
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
hayır arkadaşım daha çıkmadı kendi sitesinden takip ebilirsin. burdan. MessengerDiscovery Live - msgdiscovery.com | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 5 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |