Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-03-2007   #41 (mesaj-linki)
Lost - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe

Arkadaşlar discovery 1,1 peki windows live meswenger 8,1 de bir sorun oluyormu doğru çalışıyormu sorunsuz çalışıyormu bir bilgi verirmisiniz ve discovery full ne zaman çıkacak bilgi aktarırmısınız bizlere iyi geceler Tşk ettim...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-03-2007   #42 (mesaj-linki)
lessien me

ya prdn arkadaslar ben bu msn final 8.1 indirenlerden bi yardım isteebilir miim
ben bu programı indirdim ama tam konuscam insanın msn tıklıorm msn otomatikmen kapanıo yani kullanamıorm lütfennnnnn
yardım edin ya kafayı yiycem
size olmadı mı

Lost adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar discovery 1,1 peki windows live meswenger 8,1 de bir sorun oluyormu doğru çalışıyormu sorunsuz çalışıyormu bir bilgi verirmisiniz ve discovery full ne zaman çıkacak bilgi aktarırmısınız bizlere iyi geceler Tşk ettim...
ya kötülemiş gibi olmasın ama
ben 8.1 indirdim ama sürekli kapanıo yani açılıo tekrar kapanıo
tavsiye etmem sana ama eğer sen bu konuda bişi biliosan bana yardım et lütfennn

Son Düzenleyen lessien me; 04-03-2007 @ 22:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-03-2007   #43 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

lessien me adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya prdn arkadaslar ben bu msn final 8.1 indirenlerden bi yardım isteebilir miim
ben bu programı indirdim ama tam konuscam insanın msn tıklıorm msn otomatikmen kapanıo yani kullanamıorm lütfennnnnn
yardım edin ya kafayı yiycem
size olmadı mı

ya kötülemiş gibi olmasın ama
ben 8.1 indirdim ama sürekli kapanıo yani açılıo tekrar kapanıo
tavsiye etmem sana ama eğer sen bu konuda bişi biliosan bana yardım et lütfennn
MSN çoklu ortam açma yaması kullanıyorsanız iptal edin ve A-Patch'ı indirip kurun. (Kullanılan bazı 8.0 çoklu ortam açma yamaları 8.1 ile çakışıyor ve MSN kapanabiliyor.)

Windows Live Messenger 8.1 uyumlu A-Patch için tıklayınız
Eski 05-03-2007   #44 (mesaj-linki)
raporsuz_deli - avatarı

valla msn de bi sorun var galiba Plus larla ilgili benimkide kapanıo kendi kendine simge yok oluo
Eski 06-03-2007   #45 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

raporsuz_deli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
valla msn de bi sorun var galiba Plus larla ilgili benimkide kapanıo kendi kendine simge yok oluo
Sorununuzu biraz daha açık anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım. Plus'ı sponsor ile birlikte yüklediğiniz zaman Anti Virüs programları bir sonraki windows açılışında sponsor programı virüs olarak tanıdığı için plus'ı çalıştırmıyor... Sponsor ile yuklemediğiniz halde kapanıyorsa;

1- Deep Freeze programı vardır, deep freeze kapatıp yeniden kurun.

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
2- Yine güvenlik yazılımları Plus'ı engelliyor olabilir. Kullanmakta olduğunuz güvenlik yazılımı windows açılışında yükleniyorsa, büyük ihtimalle Plus!'ı kara listeye aldığı için engelliyor. Sponsor yazılım kurulmasa bile kurulum içinde sponsor program bulunması, güvenlik yazılımının böyle bir işlem yapmasına neden olabilir. Kullandığınız programın log'larını inceleyin. Mümkünse Messenger Plus! kurulumunu ve işlemini güvenilen programlar listesine alın. Güvenlik yazılımlarını kapatın, Plus!'ı kaldırın ve tekrar yükleyin.
Eski 07-03-2007   #46 (mesaj-linki)
cirkin
ACIL Tema Lazım

arkadaslar bana aCiL php nuke bır tema Lazım yardıncı olursanız sevınırım sıdıden tnk herkese....
Eski 12-03-2007   #47 (mesaj-linki)
BY_GADGET

arkadaş bulursan banada haber et
Eski 14-03-2007   #48 (mesaj-linki)
eternya13

yaa benim msn son sürüm live ancak discovery öncden silen ve engelleyenleri göstyeriyordu ancak artık göstermiyor ve tam uyumlu calısmıyor
ben ne yükleyecegim simdi ?
Eski 15-03-2007   #49 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

eternya13 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa benim msn son sürüm live ancak discovery öncden silen ve engelleyenleri göstyeriyordu ancak artık göstermiyor ve tam uyumlu calısmıyor
ben ne yükleyecegim simdi ?
Discovery'i güncelleyin. http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...very-live.html
Eski 19-03-2007   #50 (mesaj-linki)
gokhan404 - avatarı

ya arkadaşlar bişe soracağım ben bu msn i indirdim ama açılmıyor bozukmudur nedir "yetersiz disk alanı yada bozuk kabin dosyası" diye yazı çıkıyor önceden winrar yada winzip ile açıp içinden alıyordum fakat şimdi onuda yapamıyorum neden acaba?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, türkçe, windows
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 1 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 3 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35