| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
Arkadaşlar discovery 1,1 peki windows live meswenger 8,1 de bir sorun oluyormu doğru çalışıyormu sorunsuz çalışıyormu bir bilgi verirmisiniz ve discovery full ne zaman çıkacak bilgi aktarırmısınız bizlere iyi geceler Tşk ettim...
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe ya prdn arkadaslar ben bu msn final 8.1 indirenlerden bi yardım isteebilir miim ben bu programı indirdim ama tam konuscam insanın msn tıklıorm msn otomatikmen kapanıo yani kullanamıorm lütfennnnnn yardım edin ya kafayı yiycem size olmadı mı ![]() ben 8.1 indirdim ama sürekli kapanıo yani açılıo tekrar kapanıo tavsiye etmem sana ama eğer sen bu konuda bişi biliosan bana yardım et lütfennn Son Düzenleyen lessien me; 04-03-2007 @ 22:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final TürkçeWindows Live Messenger 8.1 uyumlu A-Patch için tıklayınız | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe valla msn de bi sorun var galiba Plus larla ilgili benimkide kapanıo kendi kendine simge yok oluo | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |||||||||
1- Deep Freeze programı vardır, deep freeze kapatıp yeniden kurun.
| |||||||||
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| ACIL Tema Lazım
arkadaslar bana aCiL php nuke bır tema Lazım yardıncı olursanız sevınırım sıdıden tnk herkese....
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
arkadaş bulursan banada haber et | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
yaa benim msn son sürüm live ancak discovery öncden silen ve engelleyenleri göstyeriyordu ancak artık göstermiyor ve tam uyumlu calısmıyor ![]() ben ne yükleyecegim simdi ? | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...very-live.html | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar bişe soracağım ben bu msn i indirdim ama açılmıyor bozukmudur nedir "yetersiz disk alanı yada bozuk kabin dosyası" diye yazı çıkıyor önceden winrar yada winzip ile açıp içinden alıyordum fakat şimdi onuda yapamıyorum neden acaba?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 1 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 3 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |