Msn'de ileti geçmişini silme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 01-08-2008   #1 (mesaj-linki)
defne0707
Msn'de ileti geçmişini silme

benim ileti gecmişlerimi saklama özelligim kapalı zaten bütün dosyalarıda kontrol edip sildim ama yinede hard diskte biyerlerde saklandıgını söylediler ben bunları nasıl temizleyebilirim messenger silmem sorunu cözermi yada format attırsam sorunum cözülürmü bilgisayarı atmayı düsünüyorum yardımcı olun lütfen ileti gecmişime kimsenin ulasmaması gerek cok acil yardım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 01-08-2008   #2 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: msn de ileti gecmisini silme

ileti geçmişi tanımlama yapmadıysanız belgelrimde saklanır tanımlama yapmışsanız yanı c: yada farklı disk bölümünde şu klasorde sakla dediyuseniz orada saklar. Siz bunları silip çöp kutusunuda boşaltıktan sonra bu bilgiler silinir.

Ayrıca foruma bu tarz konu açmayınız ilgili konudan devam ediniz örnegin bu konu:
http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ik-destek.html
olmalıydı.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ileti geçmişi, ileti geçmişi silme, msn de ileti geçmişi, msn geçmişini silme, msn ileti geçmişi,
Msn'de ileti geçmişini silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? denizonline MSN Teknik Destek/Bilgiler 37 1 Hafta Önce 05:56
Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler Gabriella Komik Resimler/Karikatürler 13 16-09-2009 13:44
Delete History - Web Site Geçmişini Silme Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 09-07-2009 19:51
Google Arama Geçmişini Temizleme virtuecat Internet/Bilgisayar Dünyası 5 18-04-2009 00:45
MSN'de linklerle gönderilen Virüsleri silme adgj Arşive Kaldırılan Konular 1 23-10-2008 21:14