| | #1 (mesaj-linki) | |
| Msn'de ileti geçmişini silme
benim ileti gecmişlerimi saklama özelligim kapalı zaten bütün dosyalarıda kontrol edip sildim ama yinede hard diskte biyerlerde saklandıgını söylediler ben bunları nasıl temizleyebilirim messenger silmem sorunu cözermi yada format attırsam sorunum cözülürmü bilgisayarı atmayı düsünüyorum yardımcı olun lütfen ileti gecmişime kimsenin ulasmaması gerek cok acil yardım
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn de ileti gecmisini silme
ileti geçmişi tanımlama yapmadıysanız belgelrimde saklanır tanımlama yapmışsanız yanı c: yada farklı disk bölümünde şu klasorde sakla dediyuseniz orada saklar. Siz bunları silip çöp kutusunuda boşaltıktan sonra bu bilgiler silinir. Ayrıca foruma bu tarz konu açmayınız ilgili konudan devam ediniz örnegin bu konu: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ik-destek.html olmalıydı. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ileti geçmişi, ileti geçmişi silme, msn de ileti geçmişi, msn geçmişini silme, msn ileti geçmişi, |
Msn'de ileti geçmişini silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? | denizonline | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 37 | 1 Hafta Önce 05:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| Delete History - Web Site Geçmişini Silme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 09-07-2009 19:51 |
| Google Arama Geçmişini Temizleme | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 18-04-2009 00:45 |
| MSN'de linklerle gönderilen Virüsleri silme | adgj | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 23-10-2008 21:14 |