| | #1 (mesaj-linki) | |
| Vista için msn discovery çözümü
Merhaba, Bilgisayarımda vista işletim sistemi yüklü. Daha önce discovery'yi xp'de sorunsuz olarak kulllanıyordum. Ancak vista işletim sistemli bilgisayarıma bu programı yükleyemiyorum ve bir hata mesajı alıyorum. Hata mesajı şu şekilde: "Hedef dizinde oluşturulacak dosyanın adı değiştirilirken hata oldu: MoveFile başarısız oldu; Satır 2. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. Yeniden denemek için yeniden dene'ye, dosyayı atlamak için yoksay'a (önerilmez), kurulumu iptal etmek için iptal'e tıklayın." Bu problemi nasıl çözeceğim konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista için msn discovery çözümü
Sorununuzu http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ik-destek.html konusundan takip ediniz. Her sorun için ayrı ayrı konu açmayınız.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çözümü, discovery, msn, vista |
Vista için msn discovery çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Vista için Skin | neyol | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 19-09-2009 00:31 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 56 | 17-01-2009 00:00 |
| Msn Discovery Msn açılmadı hata çözümü | asiay | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 10-07-2008 04:55 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |