| | #1 (mesaj-linki) | |
| Msn Adresi Almak
ben bir siteden kafana göre msn adresi alabilirsin diye birşey duydum Sign Ine gittim ordan hesap için kaydolun dedim işte sonunda deep_in_hell@exorcist.com diye bir e-posta aldım aktivasyon istedi aktivasyon maili gönderttim ama e-posta kutuma giriş yapamadım çünkü Windows Live Hotmail hizmetnie kayıtlı değilmişim kayıt olmayı denedim tüm işlemleri yaptım ve başladığım noktaya geri döndüm acaba @hotmail @msn dışında msn adresi aldığım için mi oldu çok acele yardım lazım | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: yardım pls Forum'da Arama Yaptırmadan Yeni Konu Oluşturmayınız... Aşağıdaki Konu'ları İnceleyiniz ; Microsoft Destekli @SitenizinAdi.Com Mail Açma (5 GB) İlgili Konu Değil İse Forum'da Arama Yapınız... | |
|
![]() |
Msn Adresi Almak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 69 | 1 Gün Önce 00:18 |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 52 | 3 Hafta Önce 20:47 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |