Msn Adresi Almak Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-09-2008   #1 (mesaj-linki)
musti26 - avatarı
Msn Adresi Almak

ben bir siteden kafana göre msn adresi alabilirsin diye birşey duydum
Sign Ine gittim
ordan hesap için kaydolun dedim işte sonunda deep_in_hell@exorcist.com diye bir e-posta aldım
aktivasyon istedi aktivasyon maili gönderttim ama e-posta kutuma giriş yapamadım
çünkü Windows Live Hotmail hizmetnie kayıtlı değilmişim kayıt olmayı denedim tüm işlemleri yaptım ve başladığım noktaya geri döndüm
acaba @hotmail @msn dışında msn adresi aldığım için mi oldu çok acele yardım lazım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-09-2008   #2 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı
Cvp: yardım pls

Forum'da Arama Yaptırmadan Yeni Konu Oluşturmayınız...

Aşağıdaki Konu'ları İnceleyiniz ;

Microsoft Destekli @SitenizinAdi.Com Mail Açma (5 GB)

İlgili Konu Değil İse Forum'da Arama Yapınız...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live msn almak, msn adresini al, msn adresı acmak, msn adresı al, msn ne adresi al,
Msn Adresi Almak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 57 2 Gün Önce 18:58
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 2 Gün Önce 10:09
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 52 1 Hafta Önce 20:47
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 17 1 Hafta Önce 12:11
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 24-12-2008 20:25