MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-02-2009   #101 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)

msn discovery 9 şubattaki beta sürümde degişiklikler görecekmiyiz birde inş konuşma penceresinde sorun cıkmaz 9 şubatı bekliyorum şimdiden hayırlı olsun herkese
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 05-02-2009   #102 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn discovery 9 şubattaki beta sürümde degişiklikler görecekmiyiz birde inş konuşma penceresinde sorun cıkmaz 9 şubatı bekliyorum şimdiden hayırlı olsun herkese

md 2.0.929 beta sürümdeki özellik mevcut olucak wlm 9 ile tam uyumlu olarak çalışacak şekilde.

Webcam görüntüsünü kaydetme
Gelen dosyaları katagorilere göre düzenleme
Değişebilir durum mesajları
Uyarı mesajları ayarları
Winksleri, titreşimleri ve kişisel emotionsları engelleme
Otomatik cevap verme
Karşıdakinin avatarını kaydetme
Ekran görüntüsü yollama
Görünmezken konuşma

konusma pencelerelerindeki sorun plus discovery uyumsuzluğu nedeni ile oluşmaktadır.bu sorun için beta testlerinde hata giderilir umarım...
Eski 05-02-2009   #103 (mesaj-linki)
tweety_pelin - avatarı

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
md 2.0.929 beta sürümdeki özellik mevcut olucak wlm 9 ile tam uyumlu olarak çalışacak şekilde.

Webcam görüntüsünü kaydetme
Gelen dosyaları katagorilere göre düzenleme
Değişebilir durum mesajları
Uyarı mesajları ayarları
Winksleri, titreşimleri ve kişisel emotionsları engelleme
Otomatik cevap verme
Karşıdakinin avatarını kaydetme
Ekran görüntüsü yollama
Görünmezken konuşma

konusma pencelerelerindeki sorun plus discovery uyumsuzluğu nedeni ile oluşmaktadır.bu sorun için beta testlerinde hata giderilir umarım...
Bu sorun yüzünden kafayı sıyırmaya başlamıştım bi ara =) Niye uyuşamıyolar anlamıyorum ki =) Plus la uyuşan Discovery sürümü sadece 1.5.0725 sanırım. Hepsini denedim sadece onda sorun olmadı. Umarım bu final sürümde hallolur
Eski 05-02-2009   #104 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

tweety_pelin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu sorun yüzünden kafayı sıyırmaya başlamıştım bi ara =) Niye uyuşamıyolar anlamıyorum ki =) Plus la uyuşan Discovery sürümü sadece 1.5.0725 sanırım. Hepsini denedim sadece onda sorun olmadı. Umarım bu final sürümde hallolur
bu hatayı yapımcıya dile getiriyorlar inş. çözümünü bulur
Eski 06-02-2009   #105 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

discovery beta olmayan son hatasız sürüm 1.5.0800 yalnız wlm 2009 ile uyumlu değil 8.5 8.1 8.0 ile sorunsuz kullanabilirsin
Eski 06-02-2009   #106 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

montana max adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
discovery beta olmayan son hatasız sürüm 1.5.0800 yalnız wlm 2009 ile uyumlu değil 8.5 8.1 8.0 ile sorunsuz kullanabilirsin
1.5.800'e hatasız dememek lazım. Cevap verdiğiniz üye bir hatadan kurtulmak için 1.5.725 sürümünü kullanmak zorunda kaldığını belirtiyor.
Eski 06-02-2009   #107 (mesaj-linki)

ahmet birşey daha soracam bir bilgin varmı bu konuşma penceresi altta kalıyor kapanmıyor sorun giderildi mi msn discovery 1.800 ve msn discovery betada sürüm kapalmıyordu yine aynı sorun varmı bu beta sürümde
Eski 06-02-2009   #108 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ahmet birşey daha soracam bir bilgin varmı bu konuşma penceresi altta kalıyor kapanmıyor sorun giderildi mi msn discovery 1.800 ve msn discovery betada sürüm kapalmıyordu yine aynı sorun varmı bu beta sürümde

son md2 betayı (MessengerDiscovery 2.0.0.0017B) test ettim plus yüklü iken sorun devam ediyor.ama yayınlanacak md2 beta sürümde bu sorun olur mu bilemem.plus ile kullanmazsan herhangi bir konusma penceri hatası almazsın...
Eski 09-02-2009   #109 (mesaj-linki)
tweety_pelin - avatarı

montana max adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynı hatayı 1.5.0800 sürümüde veriyo. Ben hepsini denedim. Şu anda hata vermeyen tek sürüm 1.5.0725. Umarım yeni çıan sürümde olmaz bu hata. Şimdi WLM 2009 uda yükliycem, bugün çıkan MDL 2.0.0.0018 BETA yıda. Bakalık nolucak
Eski 09-02-2009   #110 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Aynı hatayı 1.5.0800 sürümüde veriyo. Ben hepsini denedim. Şu anda hata vermeyen tek sürüm 1.5.0725. Umarım yeni çıan sürümde olmaz bu hata. Şimdi WLM 2009 uda yükliycem, bugün çıkan MDL 2.0.0.0018 BETA yıda. Bakalık nolucak
yeni beta da var aynı hata boşa yüklemeyiniz.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 19:54
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında we come one X-Sözlük 0 27-01-2008 02:27
MessengerDiscovery Live TR Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 219 25-10-2006 17:52
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32