| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)
ahmet msn discovery 2.959 beta sürümü nerde indirebiliriz sen demiştin plus uyumlu degil plus kaldırıp kullancam onu msn discoverysız olmuyor
| |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
arkdaslar ben bunu ındırdım ama msn acılmadı uygulaması hatası verdı kaldırmak ıstıyorum yıne kaldıramıyorum ne yapıcam | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
Off Mart ayına geldik hala çıkmadı MessengerDiscovery 2. WLM bile güncelleme yaptı. Onlar hala bekliyo | |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |||||
Evdeki hesap çarşıya uymazmış şubat sonunda tamamlanması bekleniyordu lakin mart ayına girmemize rağmen hala finale kavuşamadık bir süre daha bekleyiş hasretiyle başbaşa kalacağız herhalde herkes finali bekliyor bende bir discovery seveni olarak heyecanla bekleyiş içindeyim biraz daha sabır diyelim msxlabs tan ayrılmayalım gelişmeleri takip edelim bu gün yarın hiç belli olmaz yetkili kişiler elbette çıkar çıkmaz sürpriz bir başlıkla discovery finali sunacaklardır | |||||
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
discovery yukleyince plus live in sohbet gunlugu kaydetmesi devre disi kalio heralde,yukledigimden beri gunluk kaydetmio 1.5 un final versiyonunda da vardi bu sorun,alt edemicekler heralde.....nerde o eski discovery.........
| |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
türkçe dil desteği çıkıcak mı acaba
| |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
s.a arkadaşlar bunun türkçe yaması yokmu ben 5.sınıfı zor bitirdim bide ingilizce discovery le savaşıyom hehe | |
|
![]() |
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |