| | #161 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | |
|
| | #162 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)Messenger Discovery Live 2 Çıktı. Acaba Ben mi Yanlış Yükledim? E-posta Simgesi'nin Yanında Simgesi Yok.(Msn Plus Live 'daki Gibi).. Bilgilendirirseniz Sevinirim... İndir=> Messenger Discovery 2 | |
|
| | #163 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)
evet simge yok anasayfada... görev çubuğunda iconu ... ![]() onun uyarlaması version 2.1 için yapılacaktır... | |||||
|
| | #164 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar çok güzel şimdilik hiç bir sorun vermedi denemelerim sonrasında yapanların eline saglık | |
|
| | #165 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben bu discovery,nin sitesine giremiyom nedendir acaba bilen varmı ??? bide listende biri beni sildimi göstemiyo | |
|
| | #166 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Sorun yok ama eski sürümlerde olan bir çok özellik bunda yok çok eksik var ve hala menü çubuğunda discovery iconu yok smileylerimin kopyalanmasına izin verme özelliği kaldırılmış niyeyse Ve hatırlayamadığın bi kaç tane özellik daha var onlarda yok tam istediğim gibi olmamış yani yinede emek vermişler emeği geçenlere teşekkürler Pek bi + sı yok bunun ben muhteşem bisey bekliyordum zaten bir çok özellik msn plusta mevcut aynı özelliklerin olması bisey ifade etmiyor olmamış | |
|
| | #167 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bu discoverye arayüz nasıl yukleniyor?
| |
|
| | #168 (mesaj-linki) | |||||
|
Son Düzenleyen ahmed; 16-05-2009 @ 16:45. | |||||
|
| | #169 (mesaj-linki) | |
Matt iyi iş çıkarmış ..ŞuanLık bi sorun yok | |
|
| | #170 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar ben bu şeyi yükledim ayarlarınıda yaptım ama olmadı ya | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, messengerdiscovery, preview |
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |