| | #171 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)
Nasıl bi hata daha Açıklayıcı olursan yardımcı oluruz | |
|
| | #172 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Mevcut çeviride hatalar olduğu için yeni bir çeviri ekledim...
| |||||
|
| | #173 (mesaj-linki) | |
Selamlar. bu discovery i rapid linkli olandan indirdim . acıklamada virüs yok temiz felan yazıyodu fakat norton internet securty wirüs var diye yüklemiyo . ee hani virüs yoktu ?
| |
|
| | #174 (mesaj-linki) | |
Merhabalar.. Discovery 2.0'ı discovery türkiye sitesinden indirdim.. gayet güzel ve sade olmuş.. önceki sürümlerin karmaşıklığı giderilmiş ve live görünümü kazanmış... ancak tek eksiği önceki sürümlerde bulunan "ne dinliyorum" özelliğinin bulunmaması.. bence çok büyük ekisklik bunun için ayrı bi program indirmek gerekecek simdi...
| |
|
| | #175 (mesaj-linki) | |
1-2 gün içerisinde yeni MD2 sürümü resimli anlatımıyla birlikte eklenecektir.
| |
|
| | #176 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | |
|
| | #177 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | |
|
| | #178 (mesaj-linki) | |
Yeni sürüm bugün çıkmış hemen güncelledim fakat messengerı açamıyorum hata verip kapanıyor.
| |
|
| | #179 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)*Peki Messenger Ana Penceresine Söylediğim Discovery İconu'nu Koymuşlar mı? Gördünüz mü? ![]() Ancak ahmed Bey Versiyon 2.1 de Olacağını Söylemişti. Ama... *Bir de Ne Gibi Bir Hata İle Karşılaştınız Söyler misiniz? | |
|
| | #180 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)Version 2.0.48 de bu icon mevcut değildir. Version 2.1 de eklenileceği söylenmişti yapımcı tarafından ... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| md_200959exe, |
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |