| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) bakalım bu program nasıl çalışcak
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)
Slmlar arkadaşlar ben programı kurdum güzel de randıman aldım ama her ne oluyorsa msn im kendini kapatıyor. çevrim ayarları ve ne dinliyorumu göster ayarını tıklatınca msn uf oluyor. son sürüm ve güncel antivir kullanıdığımı not geçeyim, yardımcı olursanız sevinirim... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
teşekürrrrrrrrrrrrrrrrrlllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Kurulduktan sonra bilgisayarın annesini ağlattı. Hiçbir siteye doğru düsürt girip çıkamadım. 3. windows kurulumdan sonra sorunu discoverynin çıkardığını keşfettim
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Adaşım arkadaşım ahmed bahsettiğin şeyi zaten denedim ama buna rağmen aynı problem süregeliyor. Başka bi çözüm önerebilirsen sevinirim. Tşk...
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Yükledim Fakat oLmadı..Öncekinde MsneyLe BirLikte AcıLırdı..Simdi ise AcıLmadı KuruLu oLduqu KLasörden Aciyim Dedim Gene oLmadı Hata Verdi İng Yazıy0rdu Önce Msn Acın Die Bi Hata Verdii..8.5 Kullanıy0rum. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Türkçeye çevirmeyi denedim ama program hiçbir şekilde değişiklikleri görmedi. Hatta english.ini dosyasını sildim hiçbir dil dosyası olmadığı halde yazılar aynen çıktı ve turkish.ini dosyasını program dil değiştirme menüsünde çıkartmadı bile. sorun nerde acaba? | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
%99 Türkceleştirildi Can Kazancı yani benim arafımdan DeibA daha güncel sürüm =) Dosya Paylaş - ne varsa paylaş ![]() Dosyayı Programfiles/MsnDiscovery/rescue/language klasörune atmalısınız | |
|
![]() |
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |