| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)ben wlm 8.5 ile mdl 1.5 sürümlerinde senin belirttiğin hata ile karşılaşmadım hatta sp3 ve plus ta yüklü iken.sende bir uyum sorunu oluşmuş olabilir..?ama şuanki wlm 9 ve mdl 2 beta sürümlerinde bu hata yok sadece plus beta sürümünü yükleyince üç sürüm uyum sağlamada sorun yaşıyor ve konuşma pencelerinde özellikler sekmeli konuşmada sorun çıkıyor; belirttiğin sorun.ama bu doğal çünkü her 3 sürümde beta... | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)
yep,oyle.ama sadece bende diil bu sorun,burdaki mdl 1.5 in yorumlarina bakarsan baskalarinda da ayni sorun var yogun bi sekilde..katlanacazz,umudumuz final.
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
yükledim ancak hata veriyor sürekli, oturum açamıyorum silip 8,5 sürümünü kullanmaya devam edeceğim
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
bakteri_16 arkadaşım...sana da sonsuz teşekkür ederim,ellerine sağlık...çok açık ve net anlatmış ve harika bir iş çıkarmışsın...aynen söylediğini yaptım...süpersiniz yaaa...bravo hepinize...ne güzel anlıyorsunuz bu işlerden...tekrar tekrar teşekürler...
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) MDL 2 türkçe dil desteği ne zaman çıkacak...
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |||||
C:\Program Files\MessengerDiscovery\Resources\Languages atınız. | |||||
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
YENİ ÜYE OLDUM SİTE HAKKINDA Bİ BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM DİSCOVER HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİORUM AMA 2 HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ....
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |||||
En Temel Özellikleri * Çoklu oturum açma (messenger'ın birden fazla başlatılmasını sağlar). imitate (kişilerin yazı biçimlerini ve görüntü adlarını taklit ederek onlar tarafından gönderilmiş gibi gönderilen iletiler yazmak). * Oto yanıt (önceden belirlediğiniz iletilere verilecek otomatik yanıtlar belirleme). * Messenger oturumu kapandığında açık olan pencerelerin kapanmasını önleme. * Kişilerin görüntü resimlerini çalabilme. * Kişisel ifadelerinizin ekle tuşu ile kaydedilebilmelerini engelleme. * İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderebilme ve pencerenin titremesini engelleme. * Yazım denetleme (MS Office gereklidir). * İletilerin sesli olarak okunabilmelerini sağlama. * 15'ten fazla kullanışlı komut. * Sadece konuşma pencerelerinde kullanılacak görüntü adı belirleyebilme. 'ileti yazıyor' mesajınızı kaldırabilme. * Gelişmiş MessengerDiscovery görüntü resmi yöneticisi. * 'Web Messenger kullanıyor' ya da 'Taşınabilir aygıtta' olarak oturum açabilme. * Sık kullanılan fonksiyonlar için fare hareketleri atayabilme. * Kişisel durumlar için kısayol tuşları belirleyebilme. | |||||
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
Sağol dostum. Tşk.. Bu arada Stuff plug da var mı | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger discovery 2 ne dinliyorum u göster, |
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |