MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-11-2008   #41 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)

Turambar80 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
haklisin ahmed,ikisi de beta ama messenger 8.5 icin cikan ve beta olmayan discovery 1.5 ta da bu hata var,o yuzden biraz karamsarim final surumunde bu hatanin giderilecegine.ama yine de bi umut var..

ben wlm 8.5 ile mdl 1.5 sürümlerinde senin belirttiğin hata ile karşılaşmadım hatta sp3 ve plus ta yüklü iken.sende bir uyum sorunu oluşmuş olabilir..?ama şuanki wlm 9 ve mdl 2 beta sürümlerinde bu hata yok sadece plus beta sürümünü yükleyince üç sürüm uyum sağlamada sorun yaşıyor ve konuşma pencelerinde özellikler sekmeli konuşmada sorun çıkıyor; belirttiğin sorun.ama bu doğal çünkü her 3 sürümde beta...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-11-2008   #42 (mesaj-linki)
Turambar80 - avatarı

yep,oyle.ama sadece bende diil bu sorun,burdaki mdl 1.5 in yorumlarina bakarsan baskalarinda da ayni sorun var yogun bi sekilde..katlanacazz,umudumuz final.
Eski 03-11-2008   #43 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Turambar80 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
haklisin ahmed,ikisi de beta ama messenger 8.5 icin cikan ve beta olmayan discovery 1.5 ta da bu hata var,o yuzden biraz karamsarim final surumunde bu hatanin giderilecegine.ama yine de bi umut var..
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben wlm 8.5 ile mdl 1.5 sürümlerinde senin belirttiğin hata ile karşılaşmadım hatta sp3 ve plus ta yüklü iken.sende bir uyum sorunu oluşmuş olabilir..?ama şuanki wlm 9 ve mdl 2 beta sürümlerinde bu hata yok sadece plus beta sürümünü yükleyince üç sürüm uyum sağlamada sorun yaşıyor ve konuşma pencelerinde özellikler sekmeli konuşmada sorun çıkıyor; belirttiğin sorun.ama bu doğal çünkü her 3 sürümde beta...
MDL'nin beta olmadan çıkan en son sürümünde de (1.5.0800) pencerelerin kapanmaması sorunu var. Ve ben bunu üç programın birbirine uyum sağlama sorunundan çok, Discovery'nin kendi beceriksizliği olarak görüyorum. Çünkü Discovery yüklendikten sonra Plus! kullanmayanların bile WLM tarafından tutulan ileti geçmişleri kaydedilmemeye başlıyor.
Eski 04-11-2008   #44 (mesaj-linki)

yükledim ancak hata veriyor sürekli, oturum açamıyorum silip 8,5 sürümünü kullanmaya devam edeceğim
Eski 08-11-2008   #45 (mesaj-linki)

bakteri_16 arkadaşım...sana da sonsuz teşekkür ederim,ellerine sağlık...çok açık ve net anlatmış ve harika bir iş çıkarmışsın...aynen söylediğini yaptım...süpersiniz yaaa...bravo hepinize...ne güzel anlıyorsunuz bu işlerden...tekrar tekrar teşekürler...
Eski 11-11-2008   #46 (mesaj-linki)
ayabakan - avatarı

MDL 2 türkçe dil desteği ne zaman çıkacak...
Eski 11-11-2008   #47 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

ayabakan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MDL 2 türkçe dil desteği ne zaman çıkacak...
MD 2 Türkçe Dil Paketi

C:\Program Files\MessengerDiscovery\Resources\Languages atınız.
Eski 11-11-2008   #48 (mesaj-linki)

YENİ ÜYE OLDUM SİTE HAKKINDA Bİ BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM DİSCOVER HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİORUM AMA 2 HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ....
Eski 12-11-2008   #49 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

fezaslcn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YENİ ÜYE OLDUM SİTE HAKKINDA Bİ BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM DİSCOVER HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİORUM AMA 2 HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ....
MessengerDiscovery Live, Windows Live Messenger için bir eklenti yazılımıdır. Bu yazılım ile WLM'a kendinde bulunmayan birçok yeni özelliği ekleyebilirsiniz.

En Temel Özellikleri
* Çoklu oturum açma (messenger'ın birden fazla başlatılmasını sağlar).
imitate (kişilerin yazı biçimlerini ve görüntü adlarını taklit ederek onlar tarafından gönderilmiş gibi gönderilen iletiler yazmak).

* Oto yanıt (önceden belirlediğiniz iletilere verilecek otomatik yanıtlar belirleme).
* Messenger oturumu kapandığında açık olan pencerelerin kapanmasını önleme.
* Kişilerin görüntü resimlerini çalabilme.
* Kişisel ifadelerinizin ekle tuşu ile kaydedilebilmelerini engelleme.
* İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderebilme ve pencerenin titremesini engelleme.
* Yazım denetleme (MS Office gereklidir).
* İletilerin sesli olarak okunabilmelerini sağlama.
* 15'ten fazla kullanışlı komut.
* Sadece konuşma pencerelerinde kullanılacak görüntü adı belirleyebilme.
'ileti yazıyor' mesajınızı kaldırabilme.

* Gelişmiş MessengerDiscovery görüntü resmi yöneticisi.
* 'Web Messenger kullanıyor' ya da 'Taşınabilir aygıtta' olarak oturum açabilme.
* Sık kullanılan fonksiyonlar için fare hareketleri atayabilme.
* Kişisel durumlar için kısayol tuşları belirleyebilme.
Eski 04-12-2008   #50 (mesaj-linki)
ferhatdurdu - avatarı

Sağol dostum. Tşk.. Bu arada Stuff plug da var mı
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger discovery 2 ne dinliyorum u göster,
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 19:54
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında we come one X-Sözlük 0 27-01-2008 02:27
MessengerDiscovery Live TR Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 219 25-10-2006 17:52
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32