| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) msn düscovery 2 beta türkçe dili cevirme imkanımız varmı orjinal sürüm gelene kadar
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)
Bubahsettiğiniz beta programı zaten blg sayarda yüklü hemde türkçe dil desteği var sizinkinde yok diyorsunuz bunu anlamış değilim. Bide 1.5 sürümü bilg sayarda bir takım hatalar veriyor, örneği:konuşma penceresini kapat komutunu verdikten sonra aşağıdaki başlat çubuğundan silinmiyor, ikincisi pictures yani avatar resimlerini açmıyor ve açınca kapat komutunu verdiğimiz zaman messenger da kapanıyor.Bunun haricinde webcam görüşmelerini kayda alırken hatalar yapıyor.Siz bunlardan bahsetmiyorsunuz. Ben arama motorlarını hepsinde denedim hepsinde de aynı hataları yapıyor.Messenger im 8.5 ama bu sorunlar yaşanıyor. Yanlışsam lütfen bana aydınlatıcı bir cevap verin . NOT: Daha öncede size yazı yazdım ama cevap alamadım zaten bu yazıma da bir cevap gelmezse sizin site üyeliğinizden ayrılacağım.Belki sizin için önemli olmayabilir. saygılarımla bionikman | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)MessengerDiscovery 2 sürümü henüz beta aşamasındadır ve resmi Türkçe dil desteği yoktur, ancak bu konu içindeki mesajlara bakacak olursanız kullanıcıların yapmış oldukları Türkçe çeviri bulunmaktadır. | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) NASIL İNİYOR BU ?????????? ![]() NasıL DownLoad Edicez Anlamadım siteye Girdiğimde bu Çıkıyor. | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |||||||||
MessengerDiscovery 2.0.0959 beta MD 2 Türkçe Dil Paketi C:\Program Files\MessengerDiscovery\Resources\Languages klasörüne atmalısınız dil dosyasını Türkçeleştirmek için ... | |||||||||
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) msn discovery kendi sitesindeki skinler herhangi bir ücreti varmı
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
ya birşey soracam msn de bir kişiyle konuştugum zaman bazı iletilerde iletinmedi cıkıyor bu neden oluyor msn discovery ve msn plus programları var yardımcı olurmusunuz
| |
|
![]() |
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |