MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 18-12-2008   #61 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)

msn düscovery 2 beta türkçe dili cevirme imkanımız varmı orjinal sürüm gelene kadar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 18-12-2008   #62 (mesaj-linki)
bionikman - avatarı

Bubahsettiğiniz beta programı zaten blg sayarda yüklü hemde türkçe dil desteği var sizinkinde yok diyorsunuz bunu anlamış değilim.
Bide 1.5 sürümü bilg sayarda bir takım hatalar veriyor, örneği:konuşma penceresini kapat komutunu verdikten sonra aşağıdaki başlat çubuğundan silinmiyor, ikincisi pictures yani avatar resimlerini açmıyor ve açınca kapat komutunu verdiğimiz zaman messenger da kapanıyor.Bunun haricinde webcam görüşmelerini kayda alırken hatalar yapıyor.Siz bunlardan bahsetmiyorsunuz. Ben arama motorlarını hepsinde denedim hepsinde de aynı hataları yapıyor.Messenger im 8.5
ama bu sorunlar yaşanıyor. Yanlışsam lütfen bana aydınlatıcı bir cevap verin .
NOT: Daha öncede size yazı yazdım ama cevap alamadım zaten bu yazıma da bir cevap gelmezse sizin site üyeliğinizden ayrılacağım.Belki sizin için önemli olmayabilir.

saygılarımla

bionikman
Eski 18-12-2008   #63 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bionikman adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bubahsettiğiniz beta programı zaten blg sayarda yüklü hemde türkçe dil desteği var sizinkinde yok diyorsunuz bunu anlamış değilim.
Bide 1.5 sürümü bilg sayarda bir takım hatalar veriyor, örneği:konuşma penceresini kapat komutunu verdikten sonra aşağıdaki başlat çubuğundan silinmiyor, ikincisi pictures yani avatar resimlerini açmıyor ve açınca kapat komutunu verdiğimiz zaman messenger da kapanıyor.Bunun haricinde webcam görüşmelerini kayda alırken hatalar yapıyor.Siz bunlardan bahsetmiyorsunuz. Ben arama motorlarını hepsinde denedim hepsinde de aynı hataları yapıyor.Messenger im 8.5
ama bu sorunlar yaşanıyor. Yanlışsam lütfen bana aydınlatıcı bir cevap verin .
NOT: Daha öncede size yazı yazdım ama cevap alamadım zaten bu yazıma da bir cevap gelmezse sizin site üyeliğinizden ayrılacağım.Belki sizin için önemli olmayabilir.

saygılarımla

bionikman
MessengerDiscovery Live 1.5 sürümü Türkçe'dir.

MessengerDiscovery 2 sürümü henüz beta aşamasındadır ve resmi Türkçe dil desteği yoktur, ancak bu konu içindeki mesajlara bakacak olursanız kullanıcıların yapmış oldukları Türkçe çeviri bulunmaktadır.
Eski 18-12-2008   #64 (mesaj-linki)

slm arkadaşlar kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum ?
yardımınızı rica ediyorum...
Eski 19-12-2008   #65 (mesaj-linki)

NASIL İNİYOR BU ??????????

NasıL DownLoad Edicez Anlamadım siteye Girdiğimde bu Çıkıyor.
Eski 19-12-2008   #66 (mesaj-linki)

ClaW77 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

burdan indirilmiyo bende başka siteden indirdim wlm9 için.tavsiye etmem kaldırıp tekrar kurmak zorunda kalırsın uyumsuz
Eski 19-12-2008   #67 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

ClaW77 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

olumsuz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
burdan indirilmiyo bende başka siteden indirdim wlm9 için.tavsiye etmem kaldırıp tekrar kurmak zorunda kalırsın uyumsuz

MessengerDiscovery 2.0.0959 beta

MD 2 Türkçe Dil Paketi

C:\Program Files\MessengerDiscovery\Resources\Languages klasörüne atmalısınız dil dosyasını Türkçeleştirmek için ...
Eski 20-12-2008   #68 (mesaj-linki)

msn discovery kendi sitesindeki skinler herhangi bir ücreti varmı
Eski 21-12-2008   #69 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn discovery kendi sitesindeki skinler herhangi bir ücreti varmı
Hayır, ücretsizler.
Eski 25-12-2008   #70 (mesaj-linki)

ya birşey soracam msn de bir kişiyle konuştugum zaman bazı iletilerde iletinmedi cıkıyor bu neden oluyor msn discovery ve msn plus programları var yardımcı olurmusunuz
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 19:54
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında we come one X-Sözlük 0 27-01-2008 02:27
MessengerDiscovery Live TR Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 219 25-10-2006 17:52
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 17:32