| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) msn discovery sitesine gidince download olarak MDL_1.5 sürümünü indir sayfası çıkıyor ! MDL_2 yi download' dan çektiler mi ? | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)
| |||||
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bilgisi olan varsa acaba final sürümü olduğunda eskiden online olarak silen kişileri görebiliyorduk bu olacakmı yoksa aynen devammı edecek kolay gelsin..
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) ACABA YENİ WLM İLE UYUMLU MSN DİSCOVERY NE ZAMAN ÇIKAR???BİLGİSİ OLAN VAR MI???*BU PROGRAMDA MSN PLUS LİVE GİBİ ÇOK ÖNEMLİ....SAYGILARIMLA............
| |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
| msn discovery 2 msn messenger 9 a uyumlu msn discovery 2 türkçe ne zaman çıkıcak saygılarlımla
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn discovery 2 | |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
öncelikle burda emegi gecen tüm arkadaslara tsk etmeyi emege saygıyı bi borc biliriim.. ben hep sizleri izliyom yaptiklariniz bi degerli kullanicilari bilgilendirmek faydalanmak adina güsellikler sunmaktır.tsk ederim ben kendi adima hepinize.hayırlı cumalar hayirli isler hepinize a.e.o.
| |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
| discovry hataları ve messenger 9 sorunları ikisi arasındaki uyum öncelikle şunu belirtmek isterim messengerin yeni sürümü olan messenger 9 artık düzenli çalışıyor bende daha önce denemiştim çalışmıyordu fakat artık sorun gıderilmiş şuan sorunsuz çalışıyor ![]() discover" inin vermiş olduğu "error run time 380 hatasını da vermiyor" messeenger 8.5 beta sürümüne kadar olan sürümlerinde bu hatayı veriyordu forumdada gördüğünüz gibi ve bu hataları hiç bir şekilde düzeltemezsiniz boşuna uğraşmayın ![]() şimdide gelelim messenger 9 live ile messenger discovery uyumuna : diğer sürümlerde olan hatalar ve karsılastırmalarla anlatacağım, istediğin sıklıkta titreşim gönder çalışmıyor, video görüntüsü alma çalışmıyor ve webcamın yanındaki iconuda yok belki program filese girip ordaki recording iconuna tıkladıgımızda çalışabilir hatta sizin için hemen bakıyorum 1 dakika evet denedim olmuyor bir yolunu bulursam ayrıyetten resımlı anlatımı olan bir konu açarım,sizi sildi özelliği de çalışmıyor ama bu bahsettiğim özellikler dışındaki bütün özellikler sorunsuz çalışıyor. biraz katkım olduysa ne mutlu ayrıca messenger 9 live ilgili sorun yaşarsanız yazın anlatırımşuan bende sorunsuz çalışıyor.. | |
|
![]() |
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |
| MessengerDiscovery Live TR Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 219 | 25-10-2006 17:52 |
| MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 17-05-2006 17:32 |