Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Konu Kapalı

MessengerDiscovery 2 Beta (Preview)

Eski 16-01-2009 #81 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
ates adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
öncelikle şunu belirtmek isterim messengerin yeni sürümü olan messenger 9 artık düzenli çalışıyor bende daha önce denemiştim çalışmıyordu fakat artık sorun gıderilmiş şuan sorunsuz çalışıyor
discover" inin vermiş olduğu "error run time 380 hatasını da vermiyor" messeenger 8.5 beta sürümüne kadar olan sürümlerinde bu hatayı veriyordu forumdada gördüğünüz gibi ve bu hataları hiç bir şekilde düzeltemezsiniz boşuna uğraşmayın
şimdide gelelim messenger 9 live ile messenger discovery uyumuna :
diğer sürümlerde olan hatalar ve karsılastırmalarla anlatacağım, istediğin sıklıkta titreşim gönder çalışmıyor, video görüntüsü alma çalışmıyor ve webcamın yanındaki iconuda yok belki program filese girip ordaki recording iconuna tıkladıgımızda çalışabilir hatta sizin için hemen bakıyorum 1 dakika evet denedim olmuyor bir yolunu bulursam ayrıyetten resımlı anlatımı olan bir konu açarım,
sizi sildi özelliği de çalışmıyor ama bu bahsettiğim özellikler dışındaki bütün özellikler sorunsuz çalışıyor. biraz katkım olduysa ne mutlu ayrıca messenger 9 live ilgili sorun yaşarsanız yazın anlatırımşuan bende sorunsuz çalışıyor..
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) ile uyumlu discovery sürümü zaten şuan yok hata almanız çok doğal.
ayrıca uyumlu sürümün beta test çalışmaları devam etmektedir, hatasız bir Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) ile uyumlu MessengerDiscovery 2 sürümü yakın zamanda yayınlanacaktır...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 16-01-2009 #82 (mesaj-linki)
jackiefurkan - avatarı
!imitate'de bu resim çıkıyor
düzeltilmesi açısından yararlı olur diye düşündüm

Eski 17-01-2009 #83 (mesaj-linki)
ates - avatarı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) ile uyumlu discovery sürümü zaten şuan yok hata almanız çok doğal.
ayrıca uyumlu sürümün beta test çalışmaları devam etmektedir, hatasız bir Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) ile uyumlu MessengerDiscovery 2 sürümü yakın zamanda yayınlanacaktır...
ahmet kardeşim bende farklı bişey yazmadımki sürümlerini belirttim zaten şu acıdan yazdım şu an uyumsuz olduğu için discovery nin özelliklerini sevip kullananlar messenger 9 u şu an yüklerlerse hangi özelliklerin deaktif olacağını ve ayrıca msn 9 yükleyipte daha önce sprun yaşanyanların şuan o sorunları yaşamayacağını belirttim ilgine teşekkür ederim yinede

Eski 17-01-2009 #84 (mesaj-linki)
ates - avatarı
jackiefurkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kullandığın messenger sürümünü yazarsan daha iyi cevap alırsın ben 8.5 beta discoverynin bütün sürümlerini denedim böyle bi sorunla karşılaşmadım birde messenger 8.5 indirip dene eğer sürümün bu değilse sürümün buysa cevabım yok bukadar bildiğim

Eski 17-01-2009 #85 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
jackiefurkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aslında bu bir hata değil. Bir konuşmada birden fazla kişi olduğunda MessengerDiscovery kimi taklit etmek istediğinizi o pencere ile soruyor. O pencerenin ise Türkçe'ye çevrilmemiş olması bir hata olabilir ama şu anda o pencerenin Türkçe'ye çevrilmesi de mevcut dosya üzerinden imkansız. Yeni sürümlerde orasıyla ilgili anahtarlar da dil dosyasına eklenirse Türkçe'leştirilir.

Eski 18-01-2009 #86 (mesaj-linki)
güsel

Eski 19-01-2009 #87 (mesaj-linki)
ayabakan - avatarı
yeni sürüm çıkmıyomu

Eski 19-01-2009 #88 (mesaj-linki)
İyide link bozuk yane yok 1.5 sürümü var .

Eski 22-01-2009 #89 (mesaj-linki)
kurulum dosyası ve türkçe dil yaması elimde mevcut yanlız kesinlikle önermiyorum yeni messenger uygulamasıyla uyumlu deil 8.5 te sürekli hata veriyor gene isteyen olursa rapide upload eder link veririm

Eski 24-01-2009 #90 (mesaj-linki)
nextel - avatarı
arkadaşlar link ne zaman verilecek eski sürüme yönleniyor

Konu Kapalı

Etiketler
beta, messengerdiscovery, preview | messenger discovery live beta,
MessengerDiscovery 2 Beta (Preview) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 18:54
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 12:37
Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında we come one X-Sözlük 0 27-01-2008 01:27
MessengerDiscovery Live TR Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 219 25-10-2006 16:52
MessengerDiscovery Live Beta (İngilizce) Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 14 17-05-2006 16:32