| | #1 (mesaj-linki) | |
| Internet Explorer 8 Beta Yardım
arkadaşlar Internet Explorer8 beta yükledim ama çok kötü kullanamıyorum tekrar Internet Explorer7 yüklemek istiyorum ama resimdeki gibi bir uyarı alıyorum napmam lazım yardım lütfen sistem geri yüklemede yaptım olmadı | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer8beta yardım
C:\WINDOWS\ie8\spuninst klasörü altında yer alan spuninst.exe dosyasını çalıştırarak sistemden kaldırmaya çalıştım yinne olmadı kayıt defterine girdim herşeyi sildim İE8 ile ilgili sonuç yine değişmedi bunu yaptığımdada böyle bişey çıktı C:\WINDOWS\ie8\spuninst klasörü altında yer alan spuninst.exe | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
yeni sürümü bulunduğu için Explorer7 kuramıyorsun...Arkadaşım bende kurdum program ekle kaldırdan sil ondan sonra internet explorer 7 kurabiliyosun | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
program ekle kaldırda yok kardeş öyle bişey
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 8 Beta Yardım
Soru ve sorunlarınız için önce arama yaptırın, ilgili konu yok ise konu oluşturun: Internet Explorer 8 Beta 1 ^ Konudan devam ediniz. | |
|
![]() |
Internet Explorer 8 Beta Yardım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Internet Explorer 8 Beta 1 | ck1991 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 12 | 08-08-2009 08:31 |
| Kaspersky Internet Security 8 Beta - Anti-Virus 8 Beta | hellboy726 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 19:54 |
| Internet Explorer 8 Beta 2 | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 16-11-2008 04:42 |
| Internet Explorer 7 Beta | EmRe1985 | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 03-11-2006 17:28 |
| Internet Explorer 7 (Beta 3) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20-07-2006 08:54 |