Msn Virüsü Yardım [Görev Yöneticisi+Regedit'i Kilitliyor] Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-09-2008   #1 (mesaj-linki)
Msn Virüsü Yardım [Görev Yöneticisi+Regedit'i Kilitliyor]

Arkadaşlar öncelikle tabiki konuyu acmadan once forumda arama yaptım ancak bulamadım.Bu gün sabah geldigimde msn'mi actıgımda bu virusle karsılastım google'de biraz arastırma yaptım 1-2 yontem buldum regeditten silme felan varmıs ancak bu nasıl bir virüsse regedite girdigim anda otomatik kapatıyor.Dün bir program indirmistim ondan suphelendim uninstal programıyla o kurdugum programı silmeye calıstım ancak programıda kitledi programı görev yöneticisinden kapatayım dedim görev yöneticisinede girer girmez kapattı ne yapacagımı sastım msn konusunda uzman arkadasların bulundugunu dusundugum için buraya bir konu acamaya karar verdim.Bu virüsü temizleme yolu varmı varsa rica ediyorum yardımcı olabilirmisiniz .Yukarıya resimleri koydum 1.resim sureklı sag altta beliriyor.2.resim biri bana mesaj yazdıgında veya ben ona yazdıgımda direk gonderiyor.3.resimde yaklasık 5 dakkika arayla cıkıyor.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 26-09-2008   #2 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı
Cvp: Msn Virüsü Yardım[Görev Yöneticisi+Regedit'i Kilitliyor]

Yeni Konu Oluşturmadan Önce Lütfen Arama Yaptırınız..

Aşağıdaki Konu'lara Göz Atınız ;

MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi

Yeni MSN Virüsü Hakkında Yardım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
gorev yoneticisini kapatan virus,
Msn Virüsü Yardım [Görev Yöneticisi+Regedit'i Kilitliyor] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yeni MSN Virüsü Hakkında Yardım Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 49 1 Hafta Önce 23:13
AnVir Task Manager Free - Görev Yönetici Program Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 30-04-2009 12:31
Windows XKill (Görev Yöneticisi) AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 28-10-2008 02:53
DTaskManager [Windows Görev Yöneticisinden Bıktım diyenler için] hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 23-10-2008 23:21
Fon Yöneticisi P.u.S.u Meslekler 0 09-06-2007 02:57