| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu
Birçok kullanıcı şu an Messenger'da oturum açamadıklarından şikayetçi. Ayrıca hotmail ve live domain'lerine de bağlanamadıklarını bildirdiler. Sorun bölgesel ve telekom kaynaklı bir sorundur. Özellikle İstanbul'da yaşayan kullanıcılara sistemlerinde herhangi bir değişliklik yapmadan beklemelerini öneririz. Ankara'da herhangi bir problem yok gibi görünüyor... Alternatif olarak eBuddy hizmetini deneyebilirsiniz.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger'da oturum açılamaması sorunu
Bu dogru . Evımle ıs yerım arasında 150 metre var iş yerimde msn bağlantısı vardı şu an evdeyım ve baglantım yok. Bende NeutralizeR in dediği gibi Telekom baglantılı bolgesel sorunlardan kaynaklandıgını dusunuyorum
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
İzmir'de de aynı sorun var. Zaten sorun olmadığı gün yok ki bu alt yapıyla bu anlayışla bu kadar oluyo işte | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
evt şuan bursadada aynı sorun var msnlere ve resmi sitelerine bağlanılmıyor ama ebuddy den yada meebo dan giriş yapabilirsiniz arkadaşlar | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
İzmir'de de sorun var evet | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
türkiyede sürekli böyle şeyler büyük bir sıklıkla yaşanıyor -,- | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Ben meebodan giriyorum izmirden kimse msne giremiyor | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
sorunun ne zaman düzeleceği hakkında bilgisi olan var mı?yada sorunla ilgili bilgiyi telekomdan alabilirmiyiz?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
sen yat sabaha kalkınca düzelir | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
sorduğum ciddi bir soruya verdiğiniz gayri ciddi cevap için teşekkür ederim
| |
|
![]() |
Messenger'da oturum açılamaması sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu | ahmetgns | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 7 | 1 Gün Önce 17:28 |
| Oturum Açmadınız Sorunu | BCANGF | MessengerDiscovery | 77 | 4 Hafta Önce 22:12 |
| Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 19-09-2009 18:27 |
| MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 51 | 31-08-2009 19:58 |
| MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu | _-'CaGo'-_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 21 | 02-07-2009 23:12 |