| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Dosya Aktarma Sorunu
arkadaşlar selamlar herkese... benim çok sinir bi sorunum var, yardımcı olabilirseniz sevinirim... karşı taraftan dosya göndrildiği zaman aktarım başlıyor devam ediyor bitiyor onda bi sorun yok fakat dosya bana gelmedi görünüyor, kaynağından alınamadı uyarısı veriyor, fakat karşı tarafta dosya gönderildi yazıyor... benim alınan dosyalarım klasörü de boş... sorun ne olabilir yardımcı olailbir misini? şimdiden çok tşkler... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: vista'da dosya aktarım sorunu
Forum'da Arama Yapmadan Yeni Konu Oluşturmayınız... İlgili Konu'ya Göz Atınız Lütfen ; MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu | |
|
![]() |
| dosya aktarim uyarisi, dosya aktarimi uyarisi, |
MSN Dosya Aktarma Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tüm Dosya Uzantıları ve İşlevleri | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 15 | 16 Saat Önce 16:00 |
| Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma | asla_asla_deme | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 27 | 06-10-2009 17:10 |
| MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu | _-'CaGo'-_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 21 | 02-07-2009 23:12 |
| Msn dosya aktarım sorunu | By_AsmiN | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 10-06-2008 19:56 |
| Bilgisayar Dosya Biçimleri | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 16-04-2006 07:20 |