| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sansar'ın En İyi Parçaları
Benim elimdeki albümlerden bence en iyi olan sarkılarını sectim-1.si fazla one cıkmamıs olan en iyileri digeri ünlenmis olan en iyileri(Bana gore ve elimdeki dinledigim sarkılarına gore tabiki) Fazla ünlenmemis olan en iyileri : indirme adresi : UpShare Türkiye | Hosgeldiniz | Simdi Indirin! Dosyaniz Listesi : 1-Sansar&Sehinsah -Doldu sarjör 2-Sansar -Melodik rap 3-Sansar -Tutulmadınmı hic 4-sansar&Sehinsah&Sahtiyan&Rapozof&Buura&Bela-10 x 8 5-sansar -Son duanı et 6-Sansar&Mihenk tası & Selo -Bildiklerimiz 7-Sansar&Rahdan -Güme git 8-Sansar&Zahriyan -Kanlı bandana 9-Sansar -Havalı 10-Sansar&Süphe &fersah -Bitsin 11-sansar&Mihenk tası &Mel -Birikim 12-Sansar&Da Poet& patron -cıkmazlar 13-Sansar -Araban 14-Sansar&Rapozof -Bizdik suclu 15-Sansar&Suphe&Giyotin -Karanlıktayım 16-Sansar -Cüzdanım icin 17-Sansar -Kainata konser Unlenmis olan en iyileri indirme adresi : UpShare Türkiye | Hosgeldiniz | Simdi Indirin! Dosyaniz Listesi : 1-Sansar -21 gram 2-sansar -Agır roman 3-sansar&Elcin orcun -180 km. 4-Sansar&Emre&Onder -Köyüne dön cocuk 5-Sansar&Pit 10 -Oldur yada öl 6-Sansar -Paranı verdim 7-sansar&Ceza&Alaturka Mavzer&Sahtiyan.. -Savas yeri 8-sansar -Adrenalin(Cocuk uyan) 9-Sansar&Pit 10 -Simdilerde hayal 10-Sansar -Fırtınalar 11-Sansar&Beta -Konus duayen 12-Sansar -Rahatsız 13-Sansar&Mafsal -Damarlarımda(L.A. mix) 14-Sansar -Deli müzigi 15-sansar -Dısarda kaybolmus 16-Sansar&Pusat&Pit 10&Deniz&Cb&Beta -Secim sarkısı | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sansar'ın En İyi Parçaları
Süper olmuş arkadaşım şarkılar içinde özellikle teşekkür ederim.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
eyv. onur59 saolasın..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sansar'ın En İyi Parçaları eyvalla hocam tşk )))) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
rica ederim sanalxxx..
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ÇOK SAOL KARDEŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Linkler kırık..
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
İndirme adresleri pasif olduğu için konu arşive taşınmıştır.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| parçaları, sansarın, İyi |
| sansarin en iyi sarkilari, |
Sansar'ın En İyi Parçaları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Miraç Taha Parçaları | rapmaniak | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 25-04-2009 02:02 |
| Pit 10'un En İyi Parçaları | rapci01 | Underground Albümler | 0 | 04-11-2008 22:30 |
| DJ Amsterdam - En İyi Parçaları | umutrap | Haberler - Tanıtım | 1 | 18-10-2008 13:47 |
| Bay Boss Parçaları | DJR-SeeN | Haberler - Tanıtım | 1 | 12-06-2008 09:39 |
| Sansar'ın Bütün Albümleri | eastcoaster | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 25-08-2007 17:21 |