Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-01-2009   #131 (mesaj-linki)
viorap
Cvp: Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live

ya bu sıtenın yetkılılerıne seslenıyorum abıcım kardesım herneysenın ıyı yapamıyosunuz boyle bısey yok kesın bı bılgı weremıyomusunuz hadı onu gecdım sureklı sacma sapan seyler yazıo mıllet bı tane admın yokmudur yanı bu sorulara cevap werıcek kmse blmıyomu bunun ne zaman cıkıcagını ????????? ha?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-01-2009   #132 (mesaj-linki)

viorap adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu sıtenın yetkılılerıne seslenıyorum abıcım kardesım herneysenın ıyı yapamıyosunuz boyle bısey yok kesın bı bılgı weremıyomusunuz hadı onu gecdım sureklı sacma sapan seyler yazıo mıllet bı tane admın yokmudur yanı bu sorulara cevap werıcek kmse blmıyomu bunun ne zaman cıkıcagını ????????? ha?
Yetkili falan değilim. Sadece siteye arasıra bakıp program bakan biri olarak sana ufak bir şey söylemek istedim.
1- İnsanlara herneysen diye hitap edilmez.
2- Kesin bilgi derken tarih istiyorsun heralde. Bu programın resmi sitesine girip baktın mı bilmiyorum. Orda da bir bilgi yok. Programcı kendi sitesinde bilgi vermezken burada nasıl bir bilgi versinler?
3- Adam gibi soru sorup da cevap alamayan birisini ben şimdiye kadar görmedim. Üstelik aynı sayfada farklı kişilerin aynı sorusuna bıkmadan cevap verdiklerini gördüm.
3- Daha iyisini yapabiliyorsan sen yap görelim.
Eski 08-01-2009   #133 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

XaFerS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu konuya ve Rss akısına da uyeyim zaten.Bu sayfada bulunmak,paylasımları takip etmek hosuma gidiyor kurtulmak gibi bir sikayetim yok
Günde 50 defa kontrol ediyorum deyince konuya abone almadığın anlaşılır çünkü konuya abone olan konuyu sürekli ziyaret etmemek için abone olur. Benim için de sorun yok gerçi, benimkisi sadece bir hatırlatmaydı.
Eski 08-01-2009   #134 (mesaj-linki)

viorap adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Bu programı MsxLabs çıkarmıyo ki arkadaşım.. Site yetkiLiLerine sitem etmeye hakkın yok..
Admin ve ModeratörLer görevLerini iyi yapıyoLar ki her soru sorana cevabını veriyorLar..
Programın rsmi sitesindede biLgi yok !

Bu arkadaşın "Uyarı" aLmasınız istiyorum !!!
Eski 08-01-2009   #135 (mesaj-linki)
acaipler

ya ne çıkmaz programmıış yaa...bu herifcioğlu neden çıkarmıyo bu msn plusu
Eski 08-01-2009   #136 (mesaj-linki)

ya msn plusda trojen mi war ?? ßi ßakarsanz sevinirm?

Trojen war sanırım ? msn pLusda

Son Düzenleyen lanetly; 08-01-2009 @ 22:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-01-2009   #137 (mesaj-linki)

Bendede Kodlar Çıkıyor Renkler Yok.Sürümünü Bekliyecegiz.aRtık

lanetly adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Trojan Yok Arkadasım en Yukledim Çalışıyor Senin Virus Programında Sorun olmasın?

Son Düzenleyen Ja_SeeN; 08-01-2009 @ 23:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-01-2009   #138 (mesaj-linki)

yüklerken sponsor programı yükleme
Eski 09-01-2009   #139 (mesaj-linki)

Windows.Live.Messenger 9.0 Kurdum + plus 479 kurdum msnden plus qözüküyor Ama yazılar renksiz anLamadım yardımcı olurmusnz ?

Jaa_Seen nerden indirdin link qönderirmsn?

Son Düzenleyen lanetly; 09-01-2009 @ 01:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 09-01-2009   #140 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Windows.Live.Messenger 9.0 Kurdum + plus 479 kurdum msnden plus qözüküyor Ama yazılar renksiz anLamadım yardımcı olurmusnz ?

Jaa_Seen nerden indirdin link qönderirmsn?
Windows Live Messenger 2009 için tam uyumlu plus sürümü şuan için yoktur.Renkli nick özelliğini desteklememektedir; plus 4.79 sürümü...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, live, messenger, windows
msn plus 14,
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11
Windows Live Messenger 2009 Beta (14.0.3921.717) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 18 17-09-2008 21:14
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57