Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 15-01-2009   #251 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live

fatalflex111 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi günler arkadaşlar herkese kolay gelsin msn sürümüm 14.0.8050.1202

plusı yükledim fakat renkler görünmüyo kişi iletilerindeki yani kod halinde görünüyo renge dönüşmüyo nickler nasıl düzeltebilirim
14.0.8050.1202 sürümü için uyumlu Messenger Plus! Live 4.79.353 sürümü kurdunuzmu?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 15-01-2009   #252 (mesaj-linki)
mito1172 - avatarı

fatalflex111 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi günler arkadaşlar herkese kolay gelsin msn sürümüm 14.0.8050.1202

plusı yükledim fakat renkler görünmüyo kişi iletilerindeki yani kod halinde görünüyo renge dönüşmüyo nickler nasıl düzeltebilirim
eski plusu sildinmi?ve burda verilen plusu kurmadan önce msnyi saatin yanından çıkış yaptınmı? bunları yaptıysan olması gerekiyordaha önceki sayfalarda örnek olarak gösterdim yani sorunsuz oluyor.
Eski 16-01-2009   #253 (mesaj-linki)
hakancakmak

çok teşekkür ederim
çok iyi oldu
Eski 17-01-2009   #254 (mesaj-linki)
Efsanekral_75

saol kardes ellerine saglik dedigin gibi evet uyumlu cikti tesk
Eski 18-01-2009   #255 (mesaj-linki)

mrb..ben bugun yükledim bu sürümünü.. fakat kişi listesi temizleyicisi bir kaç tane yakın arkadasımın beni sildiğini gösteriyor.. nasıl bişey anlamadım..
Eski 19-01-2009   #256 (mesaj-linki)
kuikli - avatarı

muhteşem teşekkürler
Eski 19-01-2009   #257 (mesaj-linki)

tşk ederim =)
Eski 19-01-2009   #258 (mesaj-linki)
saafaak

Yahu ben kafayı yicem.Sırf plus diye format attım daha öncede belirttiğim gibi.Formattan sonra duzelmıstı msn kısayolundan hemen acılıyodu.Ama pc ye yukledığim bi program mı engel oluyo nedir. Yüklediğim şey ne olursa olsun silcem ama neden oluyo bilmiyorum.Plus kaldırınca hemen acılan msn plus yukleyınce en az 20sn sonra geliyo saatin yanına.İşin ilginç yanı msn 8.5 i yukledim aynı sorun var.2-3 hafta öncesine kadar böyle bişey yoktu.bilgisi olan varmı???
Eski 20-01-2009   #259 (mesaj-linki)

Değerli ahmetgns Kardeşim,Öncelikle Hayatında ve Çalışmalarında Başarılar Diliyorum.Yalnız Sizden Bir Ricamız Var.Bu Ay Sonunda Çıkacak Olan Messenger Plus! Live 4.80'nde Sekmeli Sohbetlerin Yeniden Düzenlenmesi ve Bunda Varsa Diğer Sorunların Tamamen Giderilip SORUNSUZ Bir Messenger Plus! Live 4.80 İstiyoruz.Bunu Yetkili Olanlara İletirseniz Seviniriz.Artık Resmi ve Sorunsuz Kullanmak İstiyoruz Bu Programı.Kolay Gelsin...
Eski 21-01-2009   #260 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

cagdasm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb..ben bugun yükledim bu sürümünü.. fakat kişi listesi temizleyicisi bir kaç tane yakın arkadasımın beni sildiğini gösteriyor.. nasıl bişey anlamadım..
Kişi Listesi Temizleyici kendi başına silenleri tespit edip göstermez, sadece Messenger'dan aldığı bilgiyi gösterir. Sorun Plus!'tan değil Messenger'ın kendisinden kaynaklanıyor. Tabi ki en yakın arkadaşlarınız tarafından silinmediyseniz...

saafaak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yahu ben kafayı yicem.Sırf plus diye format attım daha öncede belirttiğim gibi.Formattan sonra duzelmıstı msn kısayolundan hemen acılıyodu.Ama pc ye yukledığim bi program mı engel oluyo nedir. Yüklediğim şey ne olursa olsun silcem ama neden oluyo bilmiyorum.Plus kaldırınca hemen acılan msn plus yukleyınce en az 20sn sonra geliyo saatin yanına.İşin ilginç yanı msn 8.5 i yukledim aynı sorun var.2-3 hafta öncesine kadar böyle bişey yoktu.bilgisi olan varmı???
Burada denedim, Plus!sız 3 saniyede Plus!lı ve üstelik bir Plus! arayüzü yüklenerek 7-8 saniyede açılıyor. Ve bilgisayarımın sizinkinden daha kötü durumda olduğunu iddia edebilirim.

Standart adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Değerli ahmetgns Kardeşim,Öncelikle Hayatında ve Çalışmalarında Başarılar Diliyorum.Yalnız Sizden Bir Ricamız Var.Bu Ay Sonunda Çıkacak Olan Messenger Plus! Live 4.80'nde Sekmeli Sohbetlerin Yeniden Düzenlenmesi ve Bunda Varsa Diğer Sorunların Tamamen Giderilip SORUNSUZ Bir Messenger Plus! Live 4.80 İstiyoruz.Bunu Yetkili Olanlara İletirseniz Seviniriz.Artık Resmi ve Sorunsuz Kullanmak İstiyoruz Bu Programı.Kolay Gelsin...
Öncelikle teşekkür ederim. Ancak sekmeli sohbetler oldum olası sorunlu bir özellik ve bir tarafı düzeltirken öbür taraftan hata veriyor. Bunu hatasız yapmaya tabi ki uğraşılıyor ama onun için çok büyük emek ve zaman gerekiyor sanırım. Sizin gibi herkes Plus! forumunda bu özelliğin hatalarını bildiriyor ve bu bildirimler dikkate alınıyor ve sorunlar çözülmeye çalışılıyor. Ama dediğim gibi biri düzelirken diğeri bozuluyor. Bakacağız, benim de son sürümden haberim yok.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, live, messenger, windows
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11
Windows Live Messenger 2009 Beta (14.0.3921.717) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 18 17-09-2008 21:14
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57