Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 06-03-2007   #1 (mesaj-linki)
kızlarım - avatarı
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek

Güncelleme:
Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Cep Telefonları (Mobil Dünya) forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Konu kapatılıp arşive kaldırılmıştır.

merhaba.kızımın cep telefonu motorola razr v3.fakat bu telefonun içindeki resimleri ve videoları pc ye aktaramıyorum.aldığımızda sadece usb kablosu vardı.tanıtım cd si yoktu.sadece bluuetooth ile aktarabiliyorum.benim sormak istediğim bu usb kablosu ne işe yarıyor.ve bu telefonu kullanan arkadaşlar varmı?bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 08-03-2007   #2 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı
Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek

kızlarım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba.kızımın cep telefonu motorola razr v3.fakat bu telefonun içindeki resimleri ve videoları pc ye aktaramıyorum.aldığımızda sadece usb kablosu vardı.tanıtım cd si yoktu.sadece bluuetooth ile aktarabiliyorum.benim sormak istediğim bu usb kablosu ne işe yarıyor.ve bu telefonu kullanan arkadaşlar varmı?bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Telefonla birlikte gelen USB DRIVER CD'si Moto_3.23

programi yükledigin zaman internet baglantin olmali ki bir takim update ler yapiyor yaklasik 10mb kadar. sonra onuda kuruyor.
kurma işlemi bittikten sonra programi açıyorsunuz çıkan ekrande default profille kısmına ok leyip gelen menude usb cable i seçip devam diyorsunuz. bu kısımda telefonunuzu tanıyacaktır.
telefonunuz takılı degilse telefonunuzu takmadıkça çubukta ilerleme göremezsiniz.
eğer telefonunuz takılıysa usb den çıkarıp tekrar takın.
işlemlere devam devam diyerek her zamanki teferruatları yaparak kurulumu tamamlıyoruz...
Eski 08-03-2007   #3 (mesaj-linki)
kızlarım - avatarı

konuya cevap verdiğiniz için teşekkürler ama biz telefonu alırken cd vermediler ve sorduğumuzdada cd yok denildi.sadece usb kablosu var onunla yükleme yapcanız dediler fakat o usb kablosu hiç bir işe yaramıyor.
Eski 08-03-2007   #4 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı

kızlarım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
konuya cevap verdiğiniz için teşekkürler ama biz telefonu alırken cd vermediler ve sorduğumuzdada cd yok denildi.sadece usb kablosu var onunla yükleme yapcanız dediler fakat o usb kablosu hiç bir işe yaramıyor.
yukardaki mesajdaki programı bilgisayarınıza indirip kurarsanız usb kablosunun işe yaraması gerekiyor..

Not: Telefonunuzu usb den baglamadan önce programı kurun daha sonra usb baglantısını yapın..
Eski 16-03-2007   #5 (mesaj-linki)
ceramos48

selamlar. 6230i telefon kullanıcısıyım telefonumda videoları mp4 formatında nasıl izleyebilirim. ya da bu mümkün mü? bunu nasıl yapabilirim. bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum...
Eski 16-03-2007   #6 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı

ceramos48 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamlar. 6230i telefon kullanıcısıyım telefonumda videoları mp4 formatında nasıl izleyebilirim. ya da bu mümkün mü? bunu nasıl yapabilirim. bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum...
Nokia 6230i'nin stereo müzik çaları müzik severler için MP3, MP4 ve AAC gibi pek çok dijital müzik içeriğini destekliyor..

Mp4 videoları bluetooth cıhazı ile veya usb kablo ile telefonunuza gonderdıgınızde izlemeniz mumkundur...
Eski 18-03-2007   #7 (mesaj-linki)
olgn

selam ben 6230 kullanıcısıyım telefonuma oyun yukluyorum zaten sadece jar calıstırıyor onlarıda yukleyince bicok oyunda oyun buyuk bolumunu goremiyorum napabilirim
Eski 18-03-2007   #8 (mesaj-linki)
BlueNighT - avatarı

olgn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam ben 6230 kullanıcısıyım telefonuma oyun yukluyorum zaten sadece jar calıstırıyor onlarıda yukleyince bicok oyunda oyun buyuk bolumunu goremiyorum napabilirim
Jar uzantılı oyunlarda .Java sistemli bir çok telefonda çalışabılır fakat telefonun ekran boyutu ile oyunun ekran boyutu arasında ki farklar ekrana yansıyabılıyor.. bunun ıcın 6230 ıcın uyumlu olan oyunları kullanmalısınız ...

Bu likteki oyunları denemelısın..

http://www.msxlabs.org/forum/398267-mesaj6.html
Eski 03-04-2007   #9 (mesaj-linki)
rapimrap
samsung pc suite

ya millet bende sgh-x600 war ma usb kablo flnda war da pc suite pro. blamıorm bileliniz warsa şuraya koyar mı pls ....çok saolun şimdiden
Eski 13-04-2007   #10 (mesaj-linki)
koko2

Slm arkdaslar... Bnim 6600 ım var. Hattım ise Turkcell. Normalde Telefon kızılötesi ile modem oluyor. Ancak ben telefonu bluetooth dan modem yapmak istiyorum. Olurmu? Turkcell'in sitesinden TurkcellConnect die bi prog indirdim ama telefonu bir türlü o programa tanıtamadım. Bluetooth programım Blue Soleil. Bu progda Bluetooth cihaı modem yapma var ama benden numara istiyor Turkcel'in internet numarası * lı 90 lı falan bişeydi ama hatırlayamıyorum. Nettede bulamadım.. Bilen bi arkadas var ise litfen yardım... Şimdidn tşk...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cep, destek, dünya, mobil, teknik, telefonları
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Cep Telefonları için Duvar Kağıdı Galerisi - Mobil Wallpapers iraLoS Cep Telefonları (Mobil Dünya) 8 21-05-2009 16:37
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53