| | #1 (mesaj-linki) | |
| Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Cep Telefonları (Mobil Dünya) forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. merhaba.kızımın cep telefonu motorola razr v3.fakat bu telefonun içindeki resimleri ve videoları pc ye aktaramıyorum.aldığımızda sadece usb kablosu vardı.tanıtım cd si yoktu.sadece bluuetooth ile aktarabiliyorum.benim sormak istediğim bu usb kablosu ne işe yarıyor.ve bu telefonu kullanan arkadaşlar varmı?bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek USB DRIVER CD'si Moto_3.23 programi yükledigin zaman internet baglantin olmali ki bir takim update ler yapiyor yaklasik 10mb kadar. sonra onuda kuruyor. kurma işlemi bittikten sonra programi açıyorsunuz çıkan ekrande default profille kısmına ok leyip gelen menude usb cable i seçip devam diyorsunuz. bu kısımda telefonunuzu tanıyacaktır. telefonunuz takılı degilse telefonunuzu takmadıkça çubukta ilerleme göremezsiniz. eğer telefonunuz takılıysa usb den çıkarıp tekrar takın. işlemlere devam devam diyerek her zamanki teferruatları yaparak kurulumu tamamlıyoruz... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek
konuya cevap verdiğiniz için teşekkürler ama biz telefonu alırken cd vermediler ve sorduğumuzdada cd yok denildi.sadece usb kablosu var onunla yükleme yapcanız dediler fakat o usb kablosu hiç bir işe yaramıyor.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik DestekNot: Telefonunuzu usb den baglamadan önce programı kurun daha sonra usb baglantısını yapın.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
selamlar. 6230i telefon kullanıcısıyım telefonumda videoları mp4 formatında nasıl izleyebilirim. ya da bu mümkün mü? bunu nasıl yapabilirim. bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik DestekMp4 videoları bluetooth cıhazı ile veya usb kablo ile telefonunuza gonderdıgınızde izlemeniz mumkundur... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek selam ben 6230 kullanıcısıyım telefonuma oyun yukluyorum zaten sadece jar calıstırıyor onlarıda yukleyince bicok oyunda oyun buyuk bolumunu goremiyorum napabilirim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Bu likteki oyunları denemelısın.. http://www.msxlabs.org/forum/398267-mesaj6.html | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| samsung pc suite
ya millet bende sgh-x600 war ma usb kablo flnda war da pc suite pro. blamıorm bileliniz warsa şuraya koyar mı pls ....çok saolun şimdiden
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Slm arkdaslar... Bnim 6600 ım var. Hattım ise Turkcell. Normalde Telefon kızılötesi ile modem oluyor. Ancak ben telefonu bluetooth dan modem yapmak istiyorum. Olurmu? Turkcell'in sitesinden TurkcellConnect die bi prog indirdim ama telefonu bir türlü o programa tanıtamadım. Bluetooth programım Blue Soleil. Bu progda Bluetooth cihaı modem yapma var ama benden numara istiyor Turkcel'in internet numarası * lı 90 lı falan bişeydi ama hatırlayamıyorum. Nettede bulamadım.. Bilen bi arkadas var ise litfen yardım... Şimdidn tşk...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cep, destek, dünya, mobil, teknik, telefonları |
Cep Telefonları (Mobil Dünya) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Cep Telefonları için Duvar Kağıdı Galerisi - Mobil Wallpapers | iraLoS | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 8 | 21-05-2009 16:37 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |