| | #241 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
| |||||
|
| | #242 (mesaj-linki) | |
yahu kardeşim msn yi 2-3-5 defa açamıyorum plus yüklü nasıl açacam bi tarif edin de bende kurtulayım 7.5 varken bi zip dosyası indirdim 13 tane oturum açıyodum bunda 2 oturum açamıyorum, gazel okumayın yaardımcı olun resimli anlatıma baktım ordad net değil. hangi düğmeye bakıp bunu çoğaltarak oturum açacağım onu söyleyin alla alla cinnet geçireceğim vallaha ya
| |
|
| | #243 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek![]() 1.Plus sekmesinden tercihlere tıklıyorsunuz.. ![]() 2.Yine messenger'a geliyorsunuz..Kırmızı ile işaretlediğim gibi kutucuğu işaretleyip ''Tamam'' diyorsunuz.Bu kadar basit | |
|
| | #244 (mesaj-linki) | |
bende live mesenger vardı üzerine burdan plus ı yükledim ama her pc yi açtığımda tekrar yüklemem lazım oluyo çünkü plus görünmüyo yüklememişim gibi oluyo bu konuda yardımcı olurmusunuz napabilirim acaba ?
| |
|
| | #245 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik DestekBuradan okuyun Son Düzenleyen ahmetgns; 18-08-2007 @ 00:51. | |
|
| | #246 (mesaj-linki) | |
|
teşekkür ederim ama öle bi program yak napıcam şimdi anlamadım acaba bizim pc den kaynaklanan bişimi ![]() ya pardon o program varmış evet başka bi addaymış tekrar teşekkür ederim Son Düzenleyen Blue Blood; 18-07-2007 @ 16:06. | |
|
| | #247 (mesaj-linki) | |
Herkese iyi günler... Yaa benim bi sorunum var. Bilgisayarımda messenger plus live yüklü. Ben tercihlerimi ayarlarımı oynayamıyorum. Parola koymuştum, unuttum parolayı.. Giremiyorum. Ne yapmam lazım. Lüten yardım edin. cevabınızı bkucukarslan@gmail.com adresine atarsanız sevinirim ama uğraşamam diyosanız buraya da yazabilirsiniz.Ama lütfen yardım edin. | |
|
| | #248 (mesaj-linki) | |||||
Başlat>Çalıştır>regedit yazıp Tamam'a basın Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde şuraya gelin: HKEY_CURRENT_USER>Software>Patchou>Messenger Plus! Live>"Windows Live ID'niz">Preferences Bu geldiğiniz yerde şu anahtarı silin: PreferencesLockPwd Şimdi tercihler paneline girebilirsiniz. Forumda e-posta adresi vermek iyi bir fikir değil. Aklınızda bulunsun. | |||||
|
| | #249 (mesaj-linki) | |
Merhaba, bir sorunum var /: Kardeşimin bilgisayarına Msn Plus Live'ı yüklemesine karşın, bilgisayarı bir daha başlattığında program aniden siliniveriyor. Ne yapmaya çalıştıysam, sonuç alamadım. Bana yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim - iyi çalışmalar. | |
|
| | #250 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek NeutralizeR'ın bu soruya cevabı Son Düzenleyen ahmetgns; 18-08-2007 @ 00:52. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, messenger, teknik |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |