Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-02-2007   #136 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
Enrique adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yine dayanamadım bende denemek için kurdum plus'ı ama aynı tas aynı hamam. Diğer pluslardan çok büyük bi gelişme yok. Engelleyenleri görebilme özelliği hani nerde ? İnsan böyle böyle büyük gelişmeler beklio. Ayrıca plus'u herkes yüklemedikten sonra hiç bi espirisi yok bence. Listemdeki 200 kişiden 5 tanesinde plus var. diğerleri ne yazı rengimi görebilio ne başka bi özelliği. Bu siteyi çok seviorum ama plus'ı biraz fazla abartilio gibi gelio bana. Oysaki forumlar çok düzenli ve zengin. Daha gelişmiş plusları görmek dileğiyle bye.
Buraya eklenen her program, konu vs. açıklaması ve özellikleri belirtilerek ekleniyor. Direk DOWNLOAD linkine tıklamadan önce ne özellikler var diye bir bakın, kullanan kişilerin yorumlarını okuyun ve sonra karar verin. Umursamazcasına eleştiri yapıp genelleme yapmanız yanlış. Plus sadece siz değil, tüm kullanıcılar için yapılan bir program. Zaten konu geçmeşine bakarsanız yüzlerce kişinin bu programı kullandığını görürsünüz. Yani abartı falan yok. İyi günler...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-02-2007   #137 (mesaj-linki)
tuubi20

Yardım Yardım Yardım
Mrb siteden MSN plus liveyi yüklemiştim ve cok da güsel calısıyodu ama bi sorun olustuu. Nettimde bi sorun yok ii calısıyo ama msn de sürekli bağlantı kesiliyoo. 1 dk gecmeden hemen kapanıyoo.BU özellikle bugün olmaya basladı sabhtan beri deniyorum ama hep aynı şekilde bağlantıyı kesiyor sonra bağlanmaya calısıyor. Ne yapmalıyım sizce msn yi silip burdan tekrar mı yüklicem bana yardım edin lütfen sinir olmaya basladım adam gibi yazısamıyorum.
Eski 22-02-2007   #138 (mesaj-linki)

Merhaba. "Windows Live Messenger 8.1.0178 , Messenger Live Plus + Türkçe yama" yüklü. Seçeneklerde "çoklu oturum seçeneği" açık olmasına rağmen bir türlü 2 tane MSN açamıyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkürler...
Eski 24-02-2007   #139 (mesaj-linki)
Messenger Plus! Hata Veriyor [Yardım]

msn plus kurdum bilgisayarı kapatıp açtığım zaman ekranımda yukarıdaki gibi pencere açılıyor. neden olabilir ve ne yapmalıyım
Eski 25-02-2007   #140 (mesaj-linki)

Alıntı:
tuubi20 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yardım Yardım Yardım
Mrb siteden MSN plus liveyi yüklemiştim ve cok da güsel calısıyodu ama bi sorun olustuu. Nettimde bi sorun yok ii calısıyo ama msn de sürekli bağlantı kesiliyoo. 1 dk gecmeden hemen kapanıyoo.BU özellikle bugün olmaya basladı sabhtan beri deniyorum ama hep aynı şekilde bağlantıyı kesiyor sonra bağlanmaya calısıyor. Ne yapmalıyım sizce msn yi silip burdan tekrar mı yüklicem bana yardım edin lütfen sinir olmaya basladım adam gibi yazısamıyorum.
Herhangi bir yama kullanıyorsanız (çokl ortam açma vs.) yamaların uyumluluğuna dikkat edin. Örneğin 8.0 çoklu ortam açma yamasını 8.1 de kulanıyorsanız bağlantınız kesilebiliyor.. Yamayı iptal edin ve aşağıdaki yamayı kullanın. Sorun hala devam ederse messengeri tamamen kaldırıp yeniden kurun...
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Alıntı:
doing adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba. "Windows Live Messenger 8.1.0178 , Messenger Live Plus + Türkçe yama" yüklü. Seçeneklerde "çoklu oturum seçeneği" açık olmasına rağmen bir türlü 2 tane MSN açamıyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkürler...
İnceleyin: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live messenger bağlantısı sürekli kesiliyo, messenger bağlantısı kesiliyor, messenger bağlantısı neden kesiliyor, msn acamıyorum ne yapmalıyım, msn bağlantısı sürekli kesiliyor, msn de oturum açamıyorum ne yapmalıyım, msn plus u yüklediğimde msn hata veriyo, msn plusları, neden baglantı kesiliyoo, windows live messenger bağlantısı kesiliyor,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 76 29-11-2008 20:35
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:20Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14697790 saniyede (66.98% PHP - 33.02% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz