Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-05-2007   #196 (mesaj-linki)
mete eken
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Mrb benim pc'm de windows live messenger yüklü geçenlerde mesenger plus live yükledim fakat üstünde block işareti var bunu nasıl kaldırırım ve nedendir acaba . Şimdiden teşekkür ederim

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-05-2007   #197 (mesaj-linki)

Üstünde derken nerde block işareti var ve şu anda Plus!'ı tüm özellikleriyle kullanabiliyor musun?
Eski 12-05-2007   #198 (mesaj-linki)
LİVE PLUS YARDIM LUTFEN

ARKADASLAR BEN BU ZAMAN KADAR MSN DE BIRCOK PROGRAM KULLANDIM BIR SORUN YASAMADIM AMABIR KAC GUN ONCEYE KADAR PC YI ACTIGIMDA PLUS MSN ILE ACILMADI BAKTIM PROGRAM FILES TE KLASORU VAR AMA BERABER ACILMADI.TEKRAR KURDUM CALISTI AMA PC YI KAPATIP TEKRAR ACTIGIMDA YINE ACILMADI.MSN YI YENILEDIM PLUSUN SON SURUMUNU YUKLEDIM. DISCOVERY IN DE SON SURUMU VAR.NIYE ANLAMADIM.LUTFEN YARDIM EDIN.ÇOK UGRASTIM OLMUYO..BERABER ACILMIYO MSN ILE.KURDUGUM ZAMAN BAZEN INGILIZCE OLARAK EKLENTILER KAPATILDI ACICAKSANIZ AYARLARDAN ACIN DIYO AMA YAPIYOM OLMUYO..LUTFEN YARDIM
Eski 12-05-2007   #199 (mesaj-linki)

Sanırım Sweet IM ve SmileyCentral bu soruna neden oluyor. Şurayı oku (sadece İngilizce) yine de okuyamazsan bu iki programı kaldırıp dene Have SweetIM and/or SmileyCentral installed? PLEASE READ
Eski 12-05-2007   #200 (mesaj-linki)

selam
benim de bir sorunum var ; live plus yüklenmiyor yükleniyor görünüyor fakat
programlarda üzerinde block görünüyor çalışmıyor.
kullandığım sürüm live 8.1+discovery
antivirüs prog ad-aware
yardım lütfen

Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 76 29-11-2008 20:35
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11652493 saniyede (61.52% PHP - 38.48% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz