| | #196 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Mrb benim pc'm de windows live messenger yüklü geçenlerde mesenger plus live yükledim fakat üstünde block işareti var bunu nasıl kaldırırım ve nedendir acaba . Şimdiden teşekkür ederim | |
|
| | #197 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Üstünde derken nerde block işareti var ve şu anda Plus!'ı tüm özellikleriyle kullanabiliyor musun?
| |
|
| | #198 (mesaj-linki) |
LİVE PLUS YARDIM LUTFEN
ARKADASLAR BEN BU ZAMAN KADAR MSN DE BIRCOK PROGRAM KULLANDIM BIR SORUN YASAMADIM AMABIR KAC GUN ONCEYE KADAR PC YI ACTIGIMDA PLUS MSN ILE ACILMADI BAKTIM PROGRAM FILES TE KLASORU VAR AMA BERABER ACILMADI.TEKRAR KURDUM CALISTI AMA PC YI KAPATIP TEKRAR ACTIGIMDA YINE ACILMADI.MSN YI YENILEDIM PLUSUN SON SURUMUNU YUKLEDIM. DISCOVERY IN DE SON SURUMU VAR.NIYE ANLAMADIM.LUTFEN YARDIM EDIN.ÇOK UGRASTIM OLMUYO..BERABER ACILMIYO MSN ILE.KURDUGUM ZAMAN BAZEN INGILIZCE OLARAK EKLENTILER KAPATILDI ACICAKSANIZ AYARLARDAN ACIN DIYO AMA YAPIYOM OLMUYO..LUTFEN YARDIM
| |
|
| | #199 (mesaj-linki) |
Sanırım Sweet IM ve SmileyCentral bu soruna neden oluyor. Şurayı oku (sadece İngilizce) yine de okuyamazsan bu iki programı kaldırıp dene Have SweetIM and/or SmileyCentral installed? PLEASE READ | |
|
| | #200 (mesaj-linki) |
selam benim de bir sorunum var ; live plus yüklenmiyor yükleniyor görünüyor fakat programlarda üzerinde block görünüyor çalışmıyor. kullandığım sürüm live 8.1+discovery antivirüs prog ad-aware yardım lütfen | |
|
![]() |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 76 | 29-11-2008 20:35 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||