| | #211 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
evet tamamen kapatıp sağ tıklayıp çıkış yaptım ama yine aynı!sanırım sorun var plusta 2 sürekli denıyorum kontrol ediyorum ama işlem olmuyor.programı kaldırıp tekar yükleyıp denesem iyi olur heralde | ||
|
| | #212 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
slm bendee plus yüklü amaa live messengerda görünmüo.?? yani meselaa yazarken yazının renklerri değişio kişisel ayarlarda nick düzeltirken renk tablosu falandaa görünüo amaa renk seçince nickte renk belli olmuuo .!! ve dedğim gibide görev çubuğunda plus görünmüo yani hiç bi şekilde ayar falaan yapılmıo ne yapmam gerekioo.?? yarddım lütfen ![]() | |
|
| | #213 (mesaj-linki) |
Sweet IM veya Smiley Central yüklü ise, Plus!'ın WLM ile bütünleşmesini engeller. İkisi arasında bir seçim yapmanız gerekir. Plus! görev çubuğunda görünmez, sistem tepsisinde de görünmez, sadece WLM'nin menü çubuğunda görünür. Bilgisayarınızda WLM ve Messenger Plus! Live'ın son sürümlerinin yüklü olduğundan emin olun. WLM 8.1.0.178 - MP!L 4.21.0.270 | |
|
| | #214 (mesaj-linki) |
Merhaba. Messenger Plus Live son sürümü download edilemiyor. Bilgilerinize...
| |
|
| | #215 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
| ||
|
![]() |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 76 | 29-11-2008 20:35 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||