Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 18-05-2007   #211 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger'ı tamamen kapattınız mı? Köşedeki saatin yanında simgeye sağ tıklayıp "Çıkış"ı seçin. Daha sonra geri çalıştırın. Başka yapılacak birşey yok çünkü. İşareti kaldırdıysanız gitmesi gerekir.

evet tamamen kapatıp sağ tıklayıp çıkış yaptım ama yine aynı!sanırım sorun var plusta 2 sürekli denıyorum kontrol ediyorum ama işlem olmuyor.programı kaldırıp tekar yükleyıp denesem iyi olur heralde

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-05-2007   #212 (mesaj-linki)

slm bendee plus yüklü amaa live messengerda görünmüo.?? yani meselaa yazarken yazının renklerri değişio kişisel ayarlarda nick düzeltirken renk tablosu falandaa görünüo amaa renk seçince nickte renk belli olmuuo .!! ve dedğim gibide görev çubuğunda plus görünmüo yani hiç bi şekilde ayar falaan yapılmıo ne yapmam gerekioo.?? yarddım lütfen
Eski 20-05-2007   #213 (mesaj-linki)

Sweet IM veya Smiley Central yüklü ise, Plus!'ın WLM ile bütünleşmesini engeller. İkisi arasında bir seçim yapmanız gerekir.

Plus! görev çubuğunda görünmez, sistem tepsisinde de görünmez, sadece WLM'nin menü çubuğunda görünür.

Bilgisayarınızda WLM ve Messenger Plus! Live'ın son sürümlerinin yüklü olduğundan emin olun. WLM 8.1.0.178 - MP!L 4.21.0.270
Eski 28-05-2007   #214 (mesaj-linki)

Merhaba. Messenger Plus Live son sürümü download edilemiyor. Bilgilerinize...
Eski 28-05-2007   #215 (mesaj-linki)

Alıntı:
doing adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba. Messenger Plus Live son sürümü download edilemiyor. Bilgilerinize...
http://www.msxlabs.org/downloads/MsgPlusLive.zip

Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 76 29-11-2008 20:35
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:21Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14398193 saniyede (50.24% PHP - 49.76% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz