| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! - Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Messenger Plus! forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. Messenger Plus!´la ilgili her türlü sorunuzu ve probleminizi bu konuyu cevaplayarak belirtebilirsiniz. Messenger Plus! Live Resimli Anlatım İçin: Messenger Plus! Live - Messenger Plus - MessengerPlus : MsXLabs Teknik destek talebinde bulunmadan önce lütfen kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi teknik bilgileri de not düşünüz. Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 21:37. Sebep: Etiket kelimeler kaldırılmıştır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Messenger Plus, Plus, Teknik Destek
Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:42. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:42. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ama önceden encarta yoktu ya discovery yada msn plus özlleiği olduğunu biliyorum.. nasıl yaptığımı bilmityorum iki programıda kurcaladım yapamdım bir türlü otomatik cevap işini..
Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:43. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus, Plus, Teknik Destek Bu özellik MDX2'de var. Otomatik cevap. http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php ^ Yukardaki sayfanın en aşağısındaki resimli anlatımın 6. resmine bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kolay gelsin. Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:43. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
En kısa zamanda linkler düzeltilecektir... Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:43. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
hocam ben karsıdaki kisi oturm acıp kapatınca farklı ses cıkarttırabiliyorum 2 tane sorum var bu sesi bilgisayarımın acık sesinden daha yüksek cıkartabilirmiyim birde bu kisi bana mesaj yazdıgında farklı ses cıkartabilirmiyim
Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:44. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
2 - Messenger'ın mesaj gönderildiğinde cıkacak seslerini değiştiremiyorsunuz maalesef.. Kolay gelsin. Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:44. | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat terkar calistiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim merhabalar ben messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat tekrar calsitiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim Son Düzenleyen hanzadeu; 02-05-2006 @ 19:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
| |||||||||
|
![]() |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |