Messenger Plus! - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2005   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Messenger Plus! - Teknik Destek

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Messenger Plus! forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır.

Messenger Plus!´la ilgili her türlü sorunuzu ve probleminizi bu konuyu cevaplayarak belirtebilirsiniz.

Messenger Plus! Live Resimli Anlatım İçin:
Messenger Plus! Live - Messenger Plus - MessengerPlus : MsXLabs

Teknik destek talebinde bulunmadan önce lütfen kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi teknik bilgileri de not düşünüz.

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 21:37. Sebep: Etiket kelimeler kaldırılmıştır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 02-04-2006   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Messenger Plus, Plus, Teknik Destek

bakomako adlı kullanıcıdan alıntı
Hocam benim sorunum durumu "Uyuyor" olarak değiştirdim ama şimdi Çevrimiçi olduğumda durumum hala "Uyuyor" olarak görünüyor nasıl değiştirebilirim. Birde nick imi nasıl renklerndirebilrim.
MSN Messengerı Bilgisayarınızdan Kaldırın, MSN Messenger Eklentilerinide Kaldırın ve Program Files İçindeki MSN Messenger'a Ait Klasörleri Silip Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın. Sitemizden MSN Messenger'ın Son Sürümünü İndirip Kurun. Sorun Devam Ediyorsa Tekrar Bekleriz.

Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:42.
Eski 03-04-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

thuran adlı kullanıcıdan alıntı
mrb msn plus ta önceden otomatik cevap verebiliyotdum ama şimdi bulamadım acaba msn plus ta değilmiydi yoksa.. mesela nasılsı yazıldığında iyiyim otomatik olatrak cevap versin istiyorum. yardım ederseniz sevinirim...
Encata veya benzeri programlları kullanın..bilginize

Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:42.
Eski 03-04-2006   #4 (mesaj-linki)
thuran

ama önceden encarta yoktu ya discovery yada msn plus özlleiği olduğunu biliyorum.. nasıl yaptığımı bilmityorum iki programıda kurcaladım yapamdım bir türlü otomatik cevap işini..

Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:43.
Eski 03-04-2006   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bu özellik MDX2'de var.

Otomatik cevap.

http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

^ Yukardaki sayfanın en aşağısındaki resimli anlatımın 6. resmine bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Kolay gelsin.

Eski 04-04-2006   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

lorien adlı kullanıcıdan alıntı
Arkada$lar Bu Messenger Plus Live hakkında bir Topic var ama linkler Silinmis Baska bir konu veya burdan bir link yayınlanırsa seviniirm Elinde olan arkadaslar Paylasırsa ne mutlu bize =)

En kısa zamanda linkler düzeltilecektir...

Eski 25-04-2006   #7 (mesaj-linki)
erkanuslu07

hocam ben karsıdaki kisi oturm acıp kapatınca farklı ses cıkarttırabiliyorum 2 tane sorum var bu sesi bilgisayarımın acık sesinden daha yüksek cıkartabilirmiyim birde bu kisi bana mesaj yazdıgında farklı ses cıkartabilirmiyim

Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:44.
Eski 25-04-2006   #8 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

erkanuslu07 adlı kullanıcıdan alıntı
hocam ben karsıdaki kisi oturm acıp kapatınca farklı ses cıkarttırabiliyorum 2 tane sorum var bu sesi bilgisayarımın acık sesinden daha yüksek cıkartabilirmiyim birde bu kisi bana mesaj yazdıgında farklı ses cıkartabilirmiyim
1 - Açık sesinden daha yüksek cıkartamazsınız.

2 - Messenger'ın mesaj gönderildiğinde cıkacak seslerini değiştiremiyorsunuz maalesef..

Kolay gelsin.

Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:44.
Eski 02-05-2006   #9 (mesaj-linki)
hanzadeu
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı
Messenger Plus!´la ilgili her türlü sorunuzu ve probleminizi bu konuyu cevaplayarak belirtebilirsiniz.

Teknik destek talebinde bulunmadan önce lütfen kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi teknik bilgileri de not düşünüz.

messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat terkar calistiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

merhabalar ben messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat tekrar calsitiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

Son Düzenleyen hanzadeu; 02-05-2006 @ 19:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-05-2006   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

hanzadeu adlı kullanıcıdan alıntı
messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat terkar calistiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

merhabalar ben messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat tekrar calsitiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim
Saatin yanında harddisk sembolü olacak, o aslında Messenger, çift tıklarak tekrar eski haline getirebilirsiniz. Sorunuzu daha detaylı bir şekilde belirtirseniz, yardımcı olmamız kolaylaşır.

forrey adlı kullanıcıdan alıntı
selamlar

ben bu msn plus kayit yapamiyorum programi indirdim ama kayit esnasinda bir sifre istiyor hep bunun sebebi nedir bilen varsa lütfen yardim etsin ama daha önce vardi bende msn plus tip top isliyordu sonra msnin yeni bir versiyonunu indirdim messenger 8.0 buna uymuyor diye sildim sonra yeniden yüklemek istedim hep karsima sifre diyor ve baska bisi yapamiyorum internet anscholuss adsl

saygilar
Plus! için herhangi bir yere kayıt yaptırmanız gerekmiyor. ZIP şifresinden bahsediyorsunuz galiba, msxlabs.com (ya da msxlabs.org) yazarak dosyaları zip dışına çıkarabilirsiniz.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53