| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.80 Sürümü Yayımlandı
ewet ondanmış teşekkür ederimm )mesengerdiscoveryi kaldırınca olay bitti..
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.80 Sürümü Yayımlandı | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
öncekilere göre estetik yönüyle çok şey kazanmış zevki katmerlemeye birebir =)
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben scriptlerle soru yaşıyorum onaylayıp al a basıorum script alındı ama başlatılamadı dio napacam discovery vardı sildim gene olmadı | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.80 Sürümü Yayımlandı nick imizi renkli yapabiliyoruz değilmi ayrıca ? | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.80 Sürümü Yayımlandı Free Emoticons & Winks for AOL, Yahoo! & MSN Messenger! Get Bandoo Emotions! Ben de denemek için yükledim. Messenger Plus! ile çakıştığı için MsgPlus!'ın çalışmasını engelliyor. MsgPlus!'ı kullanmak için Bandoo'yu kaldırmanız yeterli. Kaldırmak için Program Ekle veya Kaldır penceresinde Bandoo adlı programı bulduktan sonra Kaldır'a basın. Açılan pencerede 3 seçenek var. Siz en alttaki "Just uninstall..." diye devam eden seçeneği kullanın. Program kalkınca MsgPlus! normal bir şekilde çalışmaya kaldığı yerden devam ediyor. Tekrar yüklemeniz gerekmez. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
dostlar benim msn plus tada scriptleri kurmuyo script alındı fakat başlatılamadı die eror veriyo msn 8.5 kullanıyorum ve discovery de var
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 481, live, messenger, sürümü, yayımlandı |
Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu | irm_mri | Messenger Plus! | 16 | 10-10-2009 00:03 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |