Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-03-2009   #21 (mesaj-linki)
HuSaT_SeZaR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live 4.80 Sürümü Yayımlandı

ne kullanırsam kullanayım hiç birini açmıyo ipget, crazytext vs vs denedim hepsinde aynı hata
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 22-03-2009   #22 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

HuSaT_SeZaR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ne kullanırsam kullanayım hiç birini açmıyo ipget, crazytext vs vs denedim hepsinde aynı hata
Verilen cevaplardaki talimatları yapmazsanız sorununuzu düzeltemezsiniz. Bu soruyu beşinci defa sordunuz ama ne yazık ki iki hafta önce sorduğunuzda benim verdiğim çözüm önerisi ile ilgili bir yorum yapmadınız. Çözüm yöntemini anlattığım gönderimin bağlantısını son kez veriyorum, gerisi size kaldı artık: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 23-03-2009   #23 (mesaj-linki)
levoank - avatarı

4.81.358 versiyonu cıktı arkadaslar
Eski 27-03-2009   #24 (mesaj-linki)
HuSaT_SeZaR - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Verilen cevaplardaki talimatları yapmazsanız sorununuzu düzeltemezsiniz. Bu soruyu beşinci defa sordunuz ama ne yazık ki iki hafta önce sorduğunuzda benim verdiğim çözüm önerisi ile ilgili bir yorum yapmadınız. Çözüm yöntemini anlattığım gönderimin bağlantısını son kez veriyorum, gerisi size kaldı artık: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs
özür dilerim görmemişim kusura bakma yordum senide
Eski 31-03-2009   #25 (mesaj-linki)
jeoloog
ah msn plus ah

slm akadslar msn plus kullnıyorum msn yı actıktan sonra 3 sanıye içinde msn otomatik olarak kapanıyor.. yardımcı olursanız sevinirim
Eski 31-03-2009   #26 (mesaj-linki)
panger - avatarı
Cvp: ah msn plus ah

jeoloog adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm akadslar msn plus kullnıyorum msn yı actıktan sonra 3 sanıye içinde msn otomatik olarak kapanıyor.. yardımcı olursanız sevinirim
Msn plus degilde msn discovery yüklü ise baglantı ondan dolayı kopuyordur ben discoveryi sildim aynı hatadan kurtuldum msn plusın etkisi olmuyor kopmalarda.
Eski 08-04-2009   #27 (mesaj-linki)
hican76
msn plus ın aktif olan ama çevrimdışıya ayar yapan kişiyi aktif göstermemesi

slm
msn son sürüm ve msn plus son sürüm mevcut, fakat çevrimiçi iken arkadaşım kendini çevrim dışına ayarladığında plus ın o kişiyi şuanda sistemde göstermesi gerekirken oturumunu kapattı diye göstermekte.

plusun bu özelliğini nasıl aktif hale getirebiliriz. Çevrimdışı gözüken ama normalde msn de olan kişileri plus ın göstermesini istiyorum.
Eski 12-04-2009   #28 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: msn plus ın aktif olan ama çevrimdışıya ayar yapan kişiyi aktif göstermemesi

hican76 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm
msn son sürüm ve msn plus son sürüm mevcut, fakat çevrimiçi iken arkadaşım kendini çevrim dışına ayarladığında plus ın o kişiyi şuanda sistemde göstermesi gerekirken oturumunu kapattı diye göstermekte.

plusun bu özelliğini nasıl aktif hale getirebiliriz. Çevrimdışı gözüken ama normalde msn de olan kişileri plus ın göstermesini istiyorum.
Messenger Plus!'ın bahsettiğiniz gibi bir özelliği yok.
Eski 21-04-2009   #29 (mesaj-linki)
Messenger Plus İle İlgili Sorun!

Merhaba arkadaşlar benim Messenger Plus! ile ilgili bir sorunum var şimdi bende en son sürüm messenger var ona Messenger Plus! kurmak istedim kurdumda kullandımda ama pc'yi kapatıp tekrar açtığımda ne messenger açılıyor ne de internet explorer, internet explorer hiç açılmıyo messengerda oturum açılıyor diyor sonra yanıt vermiyor diye hata veriyor Messenger Plus! ı sildiğimde sorun ortadan kalmış oluyor ama bende Messenger Plus! ı kullanmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim arkadaşalar...
Eski 14-05-2009   #30 (mesaj-linki)
SibeL - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı

Guzel program, emegi gecenlere tesekkurler.
Yeni surum kullanima hazir olup yayimlandiginda oto guncelliyor kendisini ben sadece kabul ediyorm.
Ozellikle kalkmak zorunda kalıp pc basında olmadıgımda kilitleyebilmek benm icin en onemli ozelligi. Gercekten harika ozellikleri)
Tekrar tskr emegi gecenler, zekanıza saglık)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
481, live, messenger, sürümü, yayımlandı
Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu irm_mri Messenger Plus! 16 10-10-2009 00:03
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40