| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.80 Sürümü Yayımlandı
ne kullanırsam kullanayım hiç birini açmıyo ipget, crazytext vs vs denedim hepsinde aynı hata
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
4.81.358 versiyonu cıktı arkadaslar
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| ah msn plus ah
slm akadslar msn plus kullnıyorum msn yı actıktan sonra 3 sanıye içinde msn otomatik olarak kapanıyor.. yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: ah msn plus ah
| |||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| msn plus ın aktif olan ama çevrimdışıya ayar yapan kişiyi aktif göstermemesi
slm msn son sürüm ve msn plus son sürüm mevcut, fakat çevrimiçi iken arkadaşım kendini çevrim dışına ayarladığında plus ın o kişiyi şuanda sistemde göstermesi gerekirken oturumunu kapattı diye göstermekte. plusun bu özelliğini nasıl aktif hale getirebiliriz. Çevrimdışı gözüken ama normalde msn de olan kişileri plus ın göstermesini istiyorum. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn plus ın aktif olan ama çevrimdışıya ayar yapan kişiyi aktif göstermemesi | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus İle İlgili Sorun! Merhaba arkadaşlar benim Messenger Plus! ile ilgili bir sorunum var şimdi bende en son sürüm messenger var ona Messenger Plus! kurmak istedim kurdumda kullandımda ama pc'yi kapatıp tekrar açtığımda ne messenger açılıyor ne de internet explorer, internet explorer hiç açılmıyo messengerda oturum açılıyor diyor sonra yanıt vermiyor diye hata veriyor Messenger Plus! ı sildiğimde sorun ortadan kalmış oluyor ama bende Messenger Plus! ı kullanmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim... Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim arkadaşalar... | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü YayımlandıGuzel program, emegi gecenlere tesekkurler. Yeni surum kullanima hazir olup yayimlandiginda oto guncelliyor kendisini ben sadece kabul ediyorm. Ozellikle kalkmak zorunda kalıp pc basında olmadıgımda kilitleyebilmek benm icin en onemli ozelligi. Gercekten harika ozellikleri) Tekrar tskr emegi gecenler, zekanıza saglık) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 481, live, messenger, sürümü, yayımlandı |
Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu | irm_mri | Messenger Plus! | 16 | 10-10-2009 00:03 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |