| | #26 (mesaj-linki) |
| | Cvp: internetle ilgili
jawa programı yada flash player silinmiş olabilir bunları güncelleyip tekrar deneyin .. Antivürüs programınızın ayarlarına bakın daha net bişi yazdıklarınızlaorantılı olur detay verir seniz neler yaptığınız çözüm daha da kolaylaşır |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
Cvp: oyunla ilgili bir problemim var Alıntı:
DirectX in yapma olasılığı yok. Bu klavyenizden kaynaklanıyor olabilir büyük ihtimalle. Başka bi taneyle deneyin ve klavyenizi temizleyin | ||
|
| | #28 (mesaj-linki) |
multi hakkarim lazım
arkdaşlar ben iki ayrı oturum aaçarsam ayrı ayrı bağlanıyor yalnız bunu program yapabilecke biri varmı | |
|
| | #29 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek
Arkadaşlar Ben The ims 2 Bon voyage image Dosyasını bulamıorum internette Cd çalıştırmak için Virtual Clone Drive kullanıorum image dosyasını nerden bulurum
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
Medal of Honor Airbone
arkadaşlar oyunun ilk bölümünü sorunsuz oynadım ikinci bölüme geçerken loding esnasında pc kendi kendine restart atıyo sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bilgisayarın oyun çalıştırmama sebebleri, bon bil oyunlar, interneteki oyunlar, internetteki oyunlar, medal of honour virtual cd çalıştırma, multi hakkarim, multihakkarim, |
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 74 | 12 Saat Önce 23:46 |
| Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler | c0lin | Bilgisayar (PC) Oyunları | 46 | 29-09-2008 01:34 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||