| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız sonra Bilgisayar (PC) Oyunları forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Not:Yaşadığınız sorunu detaylı biçimde anlatırsanız çözümü daha kolay olur. Son Düzenleyen RuffRyders; 11-01-2008 @ 04:09. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Command & Conquer 3 Tiberium Wars Yardım Beklıyorum
Yasadışı materyallarin forumumuzda bulunmasına müsade etmiyoruz. Ancak aradığınız bilgiye megagames.com sitesinden ulaşabilirsiniz. MegaGames - Command & Conquer 3: Tiberium Wars Trainers and Game Fixes | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| acil yardım riddick
yaw arkadaşlar ben bu escape from butcher bay riddick oyununu aldım. ama bi türlü çalıştıramadım.benim ekran kartı geforce fx5500 bazı arkadaşlar onda çalışmıo diolar.yeni patch dosyaları falan olabilirmiş.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekküer ederim.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: acil yardım riddick | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Yardım!!!lütfen. c&c3:tiberium wars. oyunun orjinali var ama dvd olarak.kopuyaladık iki kişi oynamak için .kopiolan cidi oyunu açamıyor orjinalini istiyor arkadaşlar nasıl yapmam lazım .Ben tercübeli değilim bukonularda.Yardım lütfen | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek
tesekurler harika prograramlar
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| arkadaşlar bi zahmet bakın
arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum. öyleyse kusura bakmayın. Elince constantine oyunu olan varmı. 2 yıldır bu oyunu arıyorum bulamıyorum. bi yardımc olursanız sevinirim. elinde olanlar özel mesaj atabilirmi. tşk.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
merhaba ben S.T.A.L.K.E.R oyunu korsan dvd aldım. dvd cd nin içinde tek zip dosyası var onu çıakrtıyorum ve kuruyorum sonra..daha sonrada açmak için oyunun simgesini tıklıyorum ve xrsound.dll eksik diyor. ama oyle bi dosya var. içinde. ama açmıyor! yardımcı olurmusunuz? aslında bunun setup'unu yukleyip resimli anlatsanız çok iyi olur..şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Yardım S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
merhaba ben S.T.A.L.K.E.R oyunu orjinal olmayan bi dvd aldım. dvd cd nin içinde tek zip dosyası var onu çıakrtıyorum ve kuruyorum..daha sonrada açmak için oyunun simgesini tıklıyorum ve xrsound.dll eksik diyor. ama oyle bi dosya var. içinde. ama açmıyor! yardımcı olurmusunuz? aslında bunun setup'unu yukleyip resimli anlatsanız çok iyi olur..şimdiden teşekkürler | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar knight online windows vista programlı bir bilgisayarda neden çalışmıyabilir yardım edin lütfen ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayar, destek, oyunları, teknik |
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler | c0lin | Bilgisayar (PC) Oyunları | 76 | 09-09-2009 10:50 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |