Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 06-04-2007   #1 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız sonra Bilgisayar (PC) Oyunları forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

ozer331 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm mıllet Play Command & Conquer 3 Tiberium Wars oyununun dvd elımde ama orjınal deıl.bır sekılde kurdum crack yaptım oynadım 1 kaç gun sonra baktımkı patch çıkmıs ama nerden bılebılırdım orjınal oyunlarda çalısıyormus benım oyun o yuklendıkten sonra bır daha açmadı.çok kez sılıp bastan kurdum her seyı ama bır turlu açamıyorum.gecen yaptıgım gıbı crack yaptım gene açılmıyor neden boyle bır hata werıyo anlamadım.hata kısmının resmı

lütfen bır çare bulalım çözelim şu işi
Bu bölümde Bilgisayar (PC) oyunların da yaşadığınız problemlere Teknik Destek verilmektedir...
Not:Yaşadığınız sorunu detaylı biçimde anlatırsanız çözümü daha kolay olur.

Son Düzenleyen RuffRyders; 11-01-2008 @ 04:09.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 06-04-2007   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Command & Conquer 3 Tiberium Wars Yardım Beklıyorum

Yasadışı materyallarin forumumuzda bulunmasına müsade etmiyoruz. Ancak aradığınız bilgiye megagames.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

MegaGames - Command & Conquer 3: Tiberium Wars Trainers and Game Fixes
Eski 22-04-2007   #3 (mesaj-linki)
kubillian
acil yardım riddick

yaw arkadaşlar ben bu escape from butcher bay riddick oyununu aldım. ama bi türlü çalıştıramadım.benim ekran kartı geforce fx5500 bazı arkadaşlar onda çalışmıo diolar.yeni patch dosyaları falan olabilirmiş.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekküer ederim.
Eski 22-04-2007   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: acil yardım riddick

kubillian adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaw arkadaşlar ben bu escape from butcher bay riddick oyununu aldım. ama bi türlü çalıştıramadım.benim ekran kartı geforce fx5500 bazı arkadaşlar onda çalışmıo diolar.yeni patch dosyaları falan olabilirmiş.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekküer ederim.
GeForce FX serisi kartlar bu oyunu çalıştırıyor. Aldığınız hata mesajının ne olduğunu belirtirseniz, sorunun neden kaynaklandığını anlamamız daha kolay olur.
Eski 23-05-2007   #5 (mesaj-linki)
latif48
Cvp: Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek

Yardım!!!lütfen. c&c3:tiberium wars. oyunun orjinali var ama dvd olarak.kopuyaladık iki kişi oynamak için .kopiolan cidi oyunu açamıyor orjinalini istiyor arkadaşlar nasıl yapmam lazım .Ben tercübeli değilim bukonularda.Yardım lütfen
Eski 26-05-2007   #6 (mesaj-linki)
BELCIKA_MEMO

tesekurler harika prograramlar
Eski 27-05-2007   #7 (mesaj-linki)
sabotaj - avatarı
arkadaşlar bi zahmet bakın

arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum. öyleyse kusura bakmayın. Elince constantine oyunu olan varmı. 2 yıldır bu oyunu arıyorum bulamıyorum. bi yardımc olursanız sevinirim. elinde olanlar özel mesaj atabilirmi. tşk.
Eski 03-06-2007   #8 (mesaj-linki)
pscopat

merhaba ben S.T.A.L.K.E.R oyunu korsan dvd aldım. dvd cd nin içinde tek zip dosyası var onu çıakrtıyorum ve kuruyorum sonra..daha sonrada açmak için oyunun simgesini tıklıyorum ve xrsound.dll eksik diyor. ama oyle bi dosya var. içinde. ama açmıyor! yardımcı olurmusunuz? aslında bunun setup'unu yukleyip resimli anlatsanız çok iyi olur..şimdiden teşekkürler
Eski 03-06-2007   #9 (mesaj-linki)
pscopat
Yardım S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

merhaba ben S.T.A.L.K.E.R oyunu orjinal olmayan bi dvd aldım. dvd cd nin içinde tek zip dosyası var onu çıakrtıyorum ve kuruyorum..daha sonrada açmak için oyunun simgesini tıklıyorum ve xrsound.dll eksik diyor. ama oyle bi dosya var. içinde. ama açmıyor! yardımcı olurmusunuz?
aslında bunun setup'unu yukleyip resimli anlatsanız çok iyi olur..şimdiden teşekkürler
Eski 02-07-2007   #10 (mesaj-linki)
_kasıcı_

arkadaşlar knight online windows vista programlı bir bilgisayarda neden çalışmıyabilir yardım edin lütfen
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayar, destek, oyunları, teknik
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler c0lin Bilgisayar (PC) Oyunları 76 09-09-2009 10:50
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53