Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 15-04-2007   #1 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

Konu kapatılıp arşive kaldırılmıştır.

Driver isteklerinizi bu başlık altında yapabilirsiniz, isteklerinize elimizden geldiği kadar yanıt vermeye çalışacağız..
İsteklerinizin karşılığında verilen Driver Kurulumlarını Virüs Taramasından geçirdikten sonra kurmanız önerilir..

Saygılar..

Son Düzenleyen virtuecat; 26-01-2008 @ 03:27.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 15-04-2007   #2 (mesaj-linki)
lkerr
Cvp: Driver (Sürücü) İstekleri

merhabalar bu siteye ilk mesajim........benim ekran kartinda sanirim bir problem var bunuda surucuyu guncelleyerek yapmayi umuyorum yardimci olursaniz sevinirim.....nvidia geforce 6200 turbo cache guncelini bulursaniz sevinirim ve direc x in son surumunu tesekkur ederim
Eski 16-04-2007   #3 (mesaj-linki)
AriThmetiCs

lkerr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar bu siteye ilk mesajim........benim ekran kartinda sanirim bir problem var bunuda surucuyu guncelleyerek yapmayi umuyorum yardimci olursaniz sevinirim.....nvidia geforce 6200 turbo cache guncelini bulursaniz sevinirim ve direc x in son surumunu tesekkur ederim
MerhabaLar Aşağıdaki Linkte Geforce 6200 Turbo Cache in Var OLan Sürüm GünceLLemesini BuLabiLirsin!..

SaygıLar..

Link:
Geforce 6200 Turbo Cache

Son Düzenleyen Blue Blood; 17-04-2007 @ 17:28. Sebep: Link düzeltildi.
Eski 17-04-2007   #4 (mesaj-linki)
zender25
bulamadım bi türlü yaa

slm arkadaşlar ya ben bi wepcam aldım ve driver ini bulamadım bi türlü aldığım adamda burda yok cd sini falan vermedi benim de ilk mesajım bu ama çok güzel bi site çok beyendim valla wepcam markam casecom elimde sadece kamera var hiçbiryerindede modeli falan yazmıyo sadece casecom yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
Eski 17-04-2007   #5 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

KAPLAN BiLGiSAYAR - İndirme

zender25, 3 driver mevcut 3 tanesinden biri işine yarayabilir.
Eski 24-04-2007   #6 (mesaj-linki)
zender25

kardeşim çok saol bi isteğim daha olucak welfi model 309s-H DRIVERİNİ BULURSAN çok sevinirim wepcwm buda şimdiden çok teşekkür ederim siz olmasanız ne yaparım bilmiyorum eksik olmayın inşallah
Eski 24-04-2007   #7 (mesaj-linki)
AriThmetiCs

zender25 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeşim çok saol bi isteğim daha olucak welfi model 309s-H DRIVERİNİ BULURSAN çok sevinirim wepcwm buda şimdiden çok teşekkür ederim siz olmasanız ne yaparım bilmiyorum eksik olmayın inşallah
Uzun Süre Aramama Rağmen MaLesef BuLamadım, İnternette Bu Marka ya Ait Döküman Barındıran Site Yok Denecek Kadar Az, BakıLabiLecek Her Yere Baktım Ama Üzgünüm... Aşağıda ki Linkten İndireceğiniz Program BeLki İşinize Yaraya biLir, Bir Çeşit Driver BuLma Programı..

Link >> Driver Yükleme Tarih Oldu - Driver Genius Professional (2006)

SaygıLar..
Eski 25-04-2007   #8 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

zender25 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
http://www.welfi.net/driver/1300sh.rar

Linkteki driverı çek yüksek ihtimalle çalışacaktır.
Eski 12-06-2007   #9 (mesaj-linki)
pelin2007
HP DOA ürünlerini önerirmisiniz?

Merhabalar
DOA kapsamında elektronik ürünleri piyasada sıfır ürünlerle aynı garanti şartlarında
%30'lara varan indirimlere satılıyorlar...
Bunlardan alanlar varmı? Önerirmisiniz?
Örnegin
ElitShop İnternet Hizmetleri Alışverişte farklıların adresi. 7 den 77 ye herkese binlerce çeşit ürün... Bilgisayar Ürünleri, Nokia, Siemens, Samsung, Motorola, LG, Sony, Sony ericsson, Koşu bandı, Spor Aletleri, Kırtasiye, Gitar, Cep telefonları, Ele adresinde birçok ürün var...
http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=3421&IID=65055 adresinde 1750$ olan ürün doa kapsamında 1100$...
Eski 13-06-2007   #10 (mesaj-linki)
paprika

slm benim bilgisayarima virus girmis ve bilgisayarda bir dosya actigim zaman bir uyari isareti veriyor access violition at address 03CEDF5E.write of address 03CEDF5E diye bir uyari isareti veriyor :
1:acaba bu uyari ne anlama geliyor
2:bu uyari neden cikiyor

ve bu uyari cikmaya basladigindan bu yana google dan arama yaptigimda hemen hemen tum baslik linklerini tikladigimda surekli farkli basliklar cikiyor ve DRIVE CLENIER SITESI ACILIP KENDI KENDINE CALISIYOR

ben cok fazla bilgisayar sisteminden anlamiyorum ve bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, driver, sürücü, teknik, İstekleri
Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45