| | #1001 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaAşk Yarası aşk bahara uzak ölüme yakın kadere yenik haykırdım duyuramadım sana sesimi yüreğim ezik... anılar ölüyor sevdam yasta kaç senedir yar yüreğinden bir haberim bir ışık olsan farkederim Yar benim olsan kim duyacak kim görecek yada kim bilecek yar gel geleceksen tam sırası aç yüreğimden gir içeri ah kanıyorken aşk yarası sen saramassan Kim saracak? Burcu Güneş | |
|
| | #1002 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaÇİLEKEŞ--KENDİMDEN GERİYE Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan,herkes sahtekâr Giden gitti,kalan hep bin pişman Herkes düşman,herkes riyakâr Bir tek sen kaldın yanımda Hani görmek ister ya gözlerin Bir saniye için canını verirsin ooo Herşey yalan,herkes sahtekâr Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman,herkes riyakâr Bir tek sen kaldın yanımda Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi,b...k gibi! Gün yeni başladı Yarım kalan herşey yine yarına kaldı Hüzün kapladı her yanımı Kendimden geriye kalan tek şey sen Çok! İstedim Çok! Bekledim Âlemi yoktu bu son gidişinin Gereği yoktu terketip gitmenin Hiç dayanamıyorum artık gel! Çok! Bekledim Her şeyden çok! İstedim çok..! Kendimden geriye kalan tek şey sen! | |
|
| | #1003 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaBir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri kederli hatta korkulu Her şeye rağmen biraz gülümsedi çocuk Sıcak sade ama biraz kuşkulu Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun özlemi de buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca ve yalnızca duygularıyla soydu Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün Bir çocuk gördüm uzaklarda Biraz çocuk biraz adam biraz hiçti Ellerinde yaşlı zaman demetleri Daha önce denenmemiş yeni bir yol seçti Bir çocuk sevdim uzaklarda Bir elinde yarın öbür elinde dün Erken ihtiyarlamaktan sanki biraz üzgün Dünyanın haline bakıp güldü geçti | |
|
| | #1004 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaFUNDA ARAR--BU SABAH GÜNEŞ DOĞMUYOR Bir mektupla başladı sevdamız Kaç fasıl sürdü de bitti Rüzgarına bırakıp yandığımız Satırlar uçupta gitti Ne sözlerin tadı kaldı, Ne şarkılar seni andı Bin teselli kar etmez, Aşk yolcusu yalnız kaldı Bu sabah güneş doğmuyor Gün geceden kurtulmuyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı hiç düşmüyor Kimse ban üzülmüyor Sabret, o gelir demiyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı hiç düşmüyor | |
|
| | #1005 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaEzginin Günlüğü-Seni Düşünmek Güzel Şey Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey Dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek Gibi bir şey Fakat artık ümit yetmiyor bana Ben artık şarkı dinlemek değil Şarkı söylemek istiyorum | |
|
| | #1006 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaSÜKUT'U HAYAL - NEV Ne başlayabildik doğru dürüst Ne de bitirebildik Ne vazgeçebildim bilirsin beni Ne de anlatabildim Ah bu aşk iflah etmez beni Vurulsa umrumda değil Biliyorum Zaman sen diyorlar çaresi Geç de nasıl geçersen geç bildiğin gibi Ah şu gönlüm hiç kimseyi böyle sevmedi Hiç kimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesem de değişmedi Ama Al dedim vur demedim ki (nakarat) Ayakta hislerim dilimde düğümler Söz geçmiyor ki kendime Mecalim yok Anlat diyorsun ya bendeki usul kıyameti Hani birisi daha çok sever ya Bizimkisi o misal Meğer o vefasız çoktan gitmiş Gel de anlat kendine gel de anlat ellere | |
|
| | #1007 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaYavuz Bingöl-Ela Gözlüm Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et, aklından çıkarma beni Ağla göz yaşını, sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Ağla göz yasini, sil melül melül Yeter ey sevdiğim sen seni düzet Karaları bağla, beyazı çöz at O nazik ellerin bir daha uzat Ayrılık şerbetin ver melül melül Karac'oğlan der ki ölüp ölünce Bende güzel sevdim kendi halimce Varıp gurbet ele vasıl olunca Dostlardan haberim al melül melül | |
|
| | #1008 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaEmre Aydın - Git Git Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme “adam olmaz” dedin senden “adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme “artık olmaz” dedin senle “çok eskitti beni bu hikaye” “tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle.. | |
|
| | #1009 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaEmre Aydın-Sen Anlarsın bugün biraz gerginim yine sesim değişik gelebilir biraz ama sen anlarsın bana katlanırsın tuhaf laflar edebilirim seni belki üzebilirim ama sen susarsın çünkü beni tanırsın öyle çabuk kızma derdine bukadarda kolay alınma o zaman beni sana değil sarıl bana değişmez huylar bilirsin bikerede sen dene alışmayı ben gögsüne yatarken öyle derin nefes alma buara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbiryere kalkma fazla birşey istemem sadece dur burda | |
|
| | #1010 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Bile Bile - Sezen Aksu Bir arada olabilmek ne mümkün , Bir arada kalabilmek İmkansız ... Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi ... İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen ... Geri dönmek inan işten değil , Hani var ya tutamazsın kendini , Bir ümitle ya olursa dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini ... Sonradan kor, sonradan kor Ayrılıklar an be an ... Akıp gider zaman sana Aldırmadan ... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çal, sözleri, türkçe, Şarkı |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |