| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana SEZEN AKSU - VAZGEÇTİM Vazgeçtim... Gözlerinden, Vazgeçtim... Sözlerinden Bir ah de yeter. Sessizce, kimsesizce, Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter. Hiç tanımaz tenim ellerini, Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma zamanı şimdi... | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Banakutsi__ilan-ı aşk bir filmin sonu gibi yaşıorum seni... eski bir yalnızlıktan ödünç almış gibi yasaklarım gunahlarım bırak bana kalsın eski bir cıglık gibi hala aklımdasın seni unutmama izin verme ilan-ı aşk ediorum benimle evlenirmisin??? beraber yaşlanmaya bir kalemde söz verirmisin??? - bende seni seviyorum... sana söz veriyorum : iyi gunde kötü gunde kadınınım diyorum ... | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Banaay ışığından kalbimde bir gece ve yalnızlık. ışığı gizler karanlık yok olmaz gölgeler ay ışığında saklıdır ay ışığında saklıdır yüzünde son defa bir öfke sonsuz bir bekleyiş son bulmuş. yaş denizler acıları yok olmaz izleri ay ışığında saklıdır ay ışığında saklıdır Şebnem Ferah/Ay Işığında Saklıdır... | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Sagopa Kajmer - Baatil Rhyme rapin oglu cimbizla eledi kelimeleri mikrofonla damladi alnindan akan teri bazi dudaklar sigara komasinda kagidin toresi yaz dedi beyaz yapraklari karalarken- kendini yedi bu laf ebesi cak kibriti cak, gor dumani.. gor dumani.. gasplariniza hediye ettigim cigliklarimi noterde tastik ettim dunyanin cennetinden goc etti haykiri$lari henuz bu $arkilarima sosda oldu gozlerimin ya$lari olu taklidi yapana dek saplanacak govdeme bicaklari icimdeki mevlana dizeleriyle susturacak o alcaklari biliyorum $arkilarimin e$ini bulmaniz kufur kaynakli koparin kulaklarinizi dun sesim kisilana kadar rap yaptim sanirim kayda almaliydim du$manlarima ekmek attim anlamlarima anlam kattim ozurlerime sarildim.. saat 02.10 acim! col kumlarinda pedal sallamak gibi eylemim ruyalarimda mutluyum $ukur ki kendime koleyim kabuslarima konugun olsan fantazmalarim tekler ah siz bebekler goz kapaklariniz titrer hayat baltalardan follo$ olmu$ yere ye$il bir orman emmi. ben icinde aslanim bildiklerimin gucuyle bilgiclik taslarim senet sozumdur, adim imzadir, kralligima kral olan halkim.. tek bireyde uc adim disslerimi catirdattim, tek beyitte batil rhymein di$lerini kirdim aciz rapin omurgasini yirttim kustahligin dilini kesti jiletim on siralardan alindi cehennete biletim.. kendi yalanlariniza inanmadiginizi gozlemledim durustlugunuzu ozlemledim $iirlerimin yarali ruhumu cay misali demledim ictim cezalarimi cektim buyuk hatalar yolundan depar atarak gectim ozgurlum icin yatirim yaptim baatil inanclara, baatil rhyme yazdim nakaratlarimi serserilerle, surtuklerle, pirlanta ve ke$lerle payla$tim senelerce kesilmeyen beddualarin sonunda .... | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana ROBER HATEMO-AĞLAMA BEBEĞİM kurudu göz yaşım kimse görmüyor bu çocuğu sanki dünya anlamıyor dilekler bağlasa mumlar yanmıyor konuş kader birşey söyle konuş şansım birşey söyle ağlama bebeğim değmez öğrenecek şey bitmez bugün sana yarın bana ağlama bebeğim değmez ağlama bebeğim değmez öğrenecek şey bitmez bugün sana yarın bana ağlama bebeğim değmez sesini susturdu saat durmuyor içimde bir yer hep onu istiyor bu kalbi sahibi neden istemiyor konuş kader birşey söyle konuş şansım birşey söyle ağlama bebeğim değmez öğrenecek şey bitmez bugün sana yarın bana ağlama bebeğim değmez | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Gel Bana (Benim Bir Günahım Var) - Hüseyin Kaçıran Benim bir günahım var mı sevdiğim Sen salladın pencereden el bana bana Aşkınla eriyom durmuyor dilim Sen dedin ki her akş** gel bana bana Bu gençliğin çağı birgün geçecek Sen dedin ki muradını al bana bana Gönül kuşu kafesinden birgün uçacak Sen dedin ki gir koynuma kal bana bana Garip Kaçıran'ım vay benim halim Sen dedin ki üzülme gül bana bana Aşkınla yanıyom durmuyor dilim Sen dedin ki al sazını çal bana bana | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana AŞKINLA YANDIM - TANRIVERDİ Aşkınla yandım aşkınla yandım Yandımda yandım da küllere döndüm Düşündüm seni senli günleri Düşündüm düşündüm Uykuya daldım Gittiğin günü bittiğim günü Hatırladım da kabusla kalktım Aşkınla yandım aşkınla yandım Yandımda yandım da küllere döndüm... | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana [Originally by Blur] Woo hoo! Woo hoo! Woo hoo! Woo hoo! Woo hoo! I got my head checked By a jumbo jet It wasn't easy But nothing is Woo hoo! When I feel heavy metal Woo hoo! And I'm pins and I'm needles Woo hoo! Well I lie and I'm easy All of the time but I'm never sure why I need you Pleased to meet you. I got my head done When I was young It's not my problem It's not my problem Woo hoo! When I feel heavy metal Woo hoo! And I'm pins and I'm needles Woo hoo! Well I lie and I'm easy All of the time but I'm never sure why I need you Pleased to meet you Yeah yeah Yeah yeah Yeah yeah | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana MUSTAFA SANDAL - HATIRLARLA BENİ ŞARKILARDA Kimsenin hakkı kimsede kalmaz Sana hakkımı helal etmiyorum Kırdın incittin tertemiz kalbimi Asla düzelmez asla düzelmez Hatırla beni şarkılarda Başın dönerse bu dünyada Sözüm geçmese de rüyada Uyutmayacağım seni bu gece Anılar benimle yaşıyor Sanki biribirinden kopuyor Sevenler bana Hesap soruyor sanki | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana grup hepsi aşk sakızı şarkı sözü Aşk Sakızı Seni sildim telefon defterinden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşindesin sen Üff üff sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık Üff yeter üff yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çal, sözleri, türkçe, Şarkı |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |