| | #1381 (mesaj-linki) | |
| SEVDİĞİM ADAM--Ajda Pekkan Sevdigim adam çok çapkindir Içki içer egoist Bbiraz oynak biraz aylak Vazgeçemem ben ondan Sevdigim adam aldatiyor kandiriyor Baska kiz dostlariyla dolasiyor Vazgeçemem ben hiç ondan Çünkü benim ümidim herseyim Çünkü benim yalniz o inandigim sevgilim Sevdigim adam yalan söyler Gözleriyle hep sever Beraberken baskasini Vazgeçemem ben ondan Siir söyler aglatir o beni Öperken titretir o beni Yaninda unuturum dünyami Birakmam ben böyle adami Sevdigim adam umursamaz Sahtekardir aldirmaz Neler yapsam bensiz kalmaz Dünyam onsuz hiç olmaz Sevdigim adam çok renklidir Ahenklidir her zaman | |
|
| | #1382 (mesaj-linki) | |
| varoslarin asiklari gercek olur cikarsiz bende seni oyle sevdim gozum gibi yalansiz is ararken kahvelerde inanan gozlerin vardi ask pismeyen ocaklarda ask doyuran umut vardi yagmur camur varoslarda simsicak yurekler vardi yalinayak cocuklarda tertemiz gelecek vardi soyle birbirimizi nasil sevdik saclari sirma gelincik gozleri surme gelincik sucumuz neydi bizim sevdik birbirimizi deli sevdik saclari sirma gelincik gozleri surme gelincik sucumuz neydi bizim varoslarin sevdalari gercek olur cikarsiz bende seni oyle sevdim gozum gibi yalansiz gozlerinde bir umitti yaniyordu gunes gibi yoksullugun pencesinde ariyordu gozlerimi yagmur camur varoslarda simsicak yurekler vardi o dalgali saclarinda gul kokan ruzgar vardi simdi sarilip o gecmise aglar aglar acilmaz yuregim gozleri surmeli gelincik sucumuz neydi bizim sevdik birbirimizi deli gibi sevdik saclari sirma gelincik gozleri surme gelincik sucumuz neydi bizim sevdik birbirimizi deli sevdik saclari sirma gelincik gozleri surme gelincik sucumuz neydi bizim sen yuregimin cayirlarinda her mevsimi, umudu mujdeledin bana sen benim ellerimden tutabildigim, yanagini oksayabildigim, sarilip koklayabildigim, sevgili dostum sirdasim biricik sevdam ayrilik unutanlara mahsus ben seni unutmadim ki ben senden ayrilmadim ki yillar yillar neleri goturdu ozunden neleri unuttu yuregim selemi kapildin yoksa ankara yamacinda soyle sucumuz neydi bizim | |
|
| | #1383 (mesaj-linki) |
| Sagopa Kajmer Kolera--Monotonluk Maratonu Bak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!... Bu manotonluk maratonu. Onu tanı!... İçinde düşünce koştur!!! Kolera Verse: Benimle kal! Hevesim kursağımda takılı kaldı gözlerim telaş timsali her ölende ağladı pervasız tenin gözümü aldı komada martı lodos maüduru melteminde ayıldı ve yanlız uyandı. Suskunluğum minnetimdi yokluğun varlığı kanattı kendimi limana bağladım uçarı aklım halattı kararlarım ve kesin seçimin bütünü eşittir hayattı bacaklarım kırıldı adın koluma kanattı Burun buruna geldim seni bulmak için her belayla düşündüm 3 yıl arayla küs mü mecnun Leyla'ya? bacaklarımı sarkıtırım dalga çarpar ayağıma beyaz saçların akasya çalmış kokunu lavanta Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır 20 sene de uzayan saçı küçük bir bit makaslatır 2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır büyümek istemiyorum annem babam yaşlanır Saçının teli kopmasın, korkarım Allah muhafaza şerefine izin verdim bugün kalbimdeki her muhafıza ziyarette evliya dedim farketmelerini sağla buz gibi karaya vurmuşum, bulmuş sahil muhafaza Tanrı yıllar günaha soktu, gel de içimi filtre et yılıkır bendim ilk tayfunda yağmuşurun işi çişelemek sineğin yalısı her papatya yüzünden çirkin çiçek çıkışmıyor param melek, yürüyerek geliyorum sabret Sago Verse: Derin bir denizin dibine çökmüş, bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. Bir kalp,ve diğeri hükmeden. Benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken. Gücümü toplamam gerekti aldanışımı yaşarken Kıvranımışı seyreden melekler gibidir sükünet Tam kendimi toplamışken önüme çıkar hayalet Ve korku içime hucmederken korkup kaçar cesaret Felaket sarsılışımı izler, cesede çevirir esaret Yardım et, bir iğne vur!... Ve sönsün acımın yangını Güneş su olsa, yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını. Çok zorladım şansımı ve yatıştırdım hırsımı. Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır Bugüne dek işlediğim günaha. İstırhamım tekbir aftır. Dökmek ister içini içim, anlatmalı mı. Biçim Biçim?... Her neşe, bir içim ve içlenişime direnişim. Ben, yürüdükçe kalır izim, bitmek bilmez pembe dizim. Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim | |
|
| | #1384 (mesaj-linki) | |
| Sertab Erener - Kumsalda Uzanmışım kumsalda Güneş damlar içime Kurumuş dudaklarımda Unutulmuş bir beste Yaşıyorum aheste Kapılmışım rüzgara Savrulup gidiyorum Şimdi çok uzaklarımda Nafile telaşlarım Hayattan çalıyorum Ni la bombe atomique Un amour platonique Umudum yarınlarda; tatildeyim Bir elimde ayna var Şair beni kıskanır Yanmışım sereserpe; sahildeyim Ooo... | |
|
| | #1385 (mesaj-linki) | |
| Gripin - Hiç Gelme Gideceksen Hiç Gelme Gideceksen Usandık Uslandık Bu yağmurda Yeter Çok ıslandık Yol olduk Yok olduk Bu yollarda aşınan Hep biz olduk Hep biz olduk Kimler geçerken içimden Bir sen vardın Melekleri imrendiren Hiç gelme gideceksen Ürkek buz tanesi Zamanın gelince Eriyeceksen Bir açtık Bir solduk Soluduk yıllarca Tek nefes olduk Bir vardık Bir yoktuk Bu yolları aşındıran Hep biz olduk Hep biz olduk Kelimelerle oynarken hep seninle Kanattık kalplerimizi Kanattık uçuran birbirimizi Ne kaldı geriye Ne kaldı Ne kaldı Geriye? | |
|
| | #1386 (mesaj-linki) |
| Sagopa Kajmer--Bağlı Hayatım Pamuk İpliğine KOLERA Bir adamın adı çıkacağına bence canı çıksın Bir ağaçta gül de biter diken de kuru bir dalsın Biri bilmeyen bini nerden bilsin, bundan böyle Bez alırsam musuldan bak kız alırsam asilden Sıçan çıktığı deliği bilir,2 gözüm tetiktedir Yakama bir dua iliştir, o duydğunu yetiştirir Kendini benimle geliştirir, koordinatım finiştir Ruj yakanda rapse, giderine giderim hep, değiştir. Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum Benden başka ben yok ama uyu ayakta gözünü yum Değişteremezsin beni, kasma boşa ben buyum Biraz huysuz biraz kırık ben kendimle mutluyum Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum benim Nerem doğru hammie olmasın mı eğri ümitlerim? Değişeceğine söz vermiştin ama daha demin Huyun olur abartma açıktan geç alarga Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha Dudaklarımdan dökülür yapraklar Hüzzam makamında savrulur boşvermişliğim 4 bir yana 4 nala kötü günlerim iyilere nazaran Sayıca fazla Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı Hiçbir kılıfa açta elini bakayım falına Bak canım senin falın falanmış Alnın karışlanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış Bu diyardan sıvış Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiya bu hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla As bilemediğim her soru için beni Yık domino taşı misali bir kere de Hop devir beni evir çevir sustur Bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur.. SAGOPA Her sene birimiz için kurban olur kuzu koyun Yaşamak değil oyun, ummadığın anda kesilir boynun Eteğini indirmek istediğin için hayat ****** sana göre Şahitlik etsin suçlarına, komut ver köre!.. Ben kimseyi kaybetmedim, herkes beni kaybetti. Biraz ayıp etti, bazen yalnızlık da heybetli. Yaşadığım oda kasvetli. malesef ihtiyacım olan iş rüşvetli Karamsar adam hikmetli Naziklikten bıktım, kaba olmam kendime küfür Bana derin ve deneyselsin diyen moronlara cevaplar üfür Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Kendi kader tayininde her insan, bir kumarbaz. Saçımı beyaza boyayan hayat ressamının elleri kadar hafiftir Tekmesi kaderin. Evet, kuzen derinim. Derin bir bolca daldım Tüpümde oksijen bitmek üzere yardım edin!.. Kabre gömsen beni, kaç liradır kefaletin..? Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiya bu hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla As bilemediğim her soru için beni Yık domino taşı misali bir kere de Hop devir beni evir çevir sustur Bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur.. | |
|
| | #1387 (mesaj-linki) | |
| Nev - Meğer Meğer Dün yine yazdım sana Adresi meçhule bir mektup yolladım aldın mı? Birkaç yaralı söz bende kalan Ne olur bir dinle onların suçu yok Dün yine yazdım sana Umudun peşi sıra birkaç söz yolladım aldın mı? Yarım kalmış, söylenmemiş Belki de bulamayıp seni yine Dönüş yolunda çaresiz Meğer ne çok şey varmış Sana bir türlü söyleyemediğim Meğer ne çok şey varmış Bir kez olsun duymak istediğim Meğer ne çok şey varmış Hala kuytularımda, seni nazlanır şu gönlüm Mecalsiz itiraflarla Kimbilir kaç defa yakalanır kendime Kaybolurum denizlerimde kimseler duymaz Meğer meğer ne çok şey varmış Sana bir türlü söyleyemediğim Meğer ne çok şey varmış Bir kez olsun duymak istediğim Meğer ne çok şey varmış | |
|
| | #1388 (mesaj-linki) | |
| Sarp - Eski Aşklar Eski aşklarımı çıkardım dün dolaptan Tozlarını alayım dedim Bir sürü eksiklik bir sürü talan Hepsinden bir şans daha istedim Sonra bırak dedim kendi kendime Kalsınlar eksik güzellikleriyle Bazı şeyler yaşanmamalı kalmalı öylece Tozlarını alıp yerleştirdim yerlerine Dedim ne kadar güzelsiniz Bunca dağınıklığa rağmen yerli yerinde hepiniz Dedim ne kadar güzelsiniz Yıllar geçmiş ama hiç değişmemişsiniz. Masum, sessiz, istekli, cesaretsiz. Eski aşklar, eski yollar ,eski yolculuklar Karışıp doğmuş yeni bir aşkta Eski aşklar, eski ıskalar, eski pişmanlıklar Filizlenmiş yabani bir aşkta Dedim ne kadar güzelsiniz Bunca dağınıklığa rağmen yerli yerinde hepiniz Dedim ne kadar güzelsiniz Yıllar geçmiş ama hiç değişmemişsiniz. Masum, sessiz, istekli, cesaretsiz. | |
|
| | #1389 (mesaj-linki) | |
|
PİNHANİ YALANDAN DA OLSA Belki durup dururken yanına gelince Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana.. Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyide anlaştık Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana...
| |
|
| | #1390 (mesaj-linki) | |
| Ezginin Günlüğü - Bekle Beni Tek bir haber bile çıkmasa uzaklardan Saçma da olsa bekleyişin Yalnız sen olsan bile bekleyen beni Bekle beni Bırak beklemekten usanmış dostlarım Öldüğümü sansınlar benim İçme anılar gibi acı İçme o acı şaraptan Yağmurlar içinde bekle beni Karlar tozarken bekle Ortalık ağarırken bekle Kimseler beklemezken bekle | |
|
![]() |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 14:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 17:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 15:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 15:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 14:37 |