| | #1421 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı SözleriŞebnem Ferah - Oyunun Sonu Hangi acılar hangi anılar eskimez zamanla Hangi kalp temiz hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda Herşeyi gören bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ hangi fırtına durulmaz dünyada Herşeyi gören bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda | |
|
| | #1422 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer ft Derin Darbe--Boom Yaovv) Sagopa Kajmer Derin Darbe BAŞLA!!! Yarını olmayan dünlere yazılmış her şiir Ve şair olmuş fikir ki kaleme düşmüş her sözü Hep karanlık anlatıldı şarkılarda gün yüzü Yalpalayan ömürler, aşikar hüzün görüntüsü Yalnızlıkla sevişir oldum, karanlık hep zifir Ve gökyüzünde güneşin doğum sacılarını bekledim Doğmamış güneşti doğacak her ışık hazin seyir ki Hediye olacak her yarın, manevi hazinedir Vasiyetimdir cümlelerimin her kelimesi sahi asi Sagopa yorgun tek tabanca 26 arifesi Kimler önüne geçebilir zamanın akışının Cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım Yaşarım iskeletler diyarında bir et parçasıyım Varımı yoktan aldım daldım çoktan derin uykuma vardım Beklemekle geçti yıllarım ve kar beyazdı saçlarım Karamsar yazdı rhymelar'ım ve tarumardı sabrım... Harbi yaşadım benliğimle çok savaştım Yazdım olmadı ve kaçtım RAP uzattı elini çekti kulağımı Yaz dedi, emir bir farzdır Farzın adresinde sen hikamet halinde, bu tanrıdan bir arzdır Öylesine güç oldu, böylesine bir gidişi resmetmek Kalemi makineye attım, her çizikte kareler aldım Sundum önüne yaradanın ve bekledim cevabını, hep cevapsız kaldı çağrım , Bağırdım!!! (1) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK! -sın Kör gözlerime (2) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK!!! -sın Kör gözlerime Darbe Kus! Ağlamakla başlar herşey, bağlamakla gelir gerisi Taze derisi, anlayan sesi oluverir Tek kötekle tımar edilir insan oğlu, yazık, bir kazık Pasapottur diğerlerinen temsilen eğerlerini Kİn tutar, ekin batar, Güneş satar tüm değerlerini Üç kuruşa; kalleş doğanlar, kalleş ölür! Bölünür ülkeye arzuların, sömrülür doğaların Gelicek üstüne, ATA'ndan gayri üstüne, İşlediğin(?) nota; Rehperler Derneği! Rehperler bileği kelepçe Kaçakçılar tazminatla anayasa Musakka oluverdi Yurtta soylu kalıverdi, Dünya'da barış olsun Yarışıyorsun kime karşı? Yaşı Altmış... Posası çıkmış sadakat misin devlet köpeği, el emeği, bilgisayar göbeği İlgisizi durduğun sandalyeyi boşalt! Ya da çaresiz gördüğün şu milleti yaşat, yaşat, yaşat, yaşat, Yaşat!(Yeah Derin Darbe) Ahhh... Düşük yapmış umutlarımın, buruk sancısıyla, Doruk noktasında gezinen acılarımı kim paylaşır? Küt etmekle kaynaşır ve saydamlaşır Dinlettiğinde herşey bariz, herşey açık İçinde bir kaçık varsa kürtajla aldır Çünkü... Montajla düzelmeyecek tek şey HAYATTIR! Sana KIYAKTIR! Dinliyorsa altında bir bit kolonisi vardır İnanama yalanla yatan, dolanla kalkar da Dar gözlük takar, sözlükten bakar da Bulamaz huzurun anlamını, Randımanını alamamış günah motorları Durun, üretimi durdurun... Sorun; tüketmemiş olmamız. Kabus kaldı sabrımız ve hatalıydı tavrımız Tok olsa da karnımız, yetinmeyi bilmeyiz Dip NOt! Anlatılan İNSAN. ("Respect!" Youuuvvv) (YAa YAa SAGO Kastır!!!) (1) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK! -sın Kör gözlerime (2) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sızım Vuramadım şakağına BAK!!! -sın Kör gözlerime Yeaaah Sagopa Kajmer! Kuvvet Mira UnderGround Samsun; Derin Darbe! Asi, Mİc-Rop...(Yess Sir!(?)) | |
|
| | #1423 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı SözleriTeslim Oldum - Harun Kolçak Hasret sona erdi gerçeği buldum Gözlerim kapandı da ben sen oldum Sınırlara dayandım çok yollar aldım Geri dönmek olmaz ki Hepten bağlandım Ne ben varım ah ne de sen Ne zaman var ne mekan Ama gerçek yaşanan Ateşin yandı gönlümde Yansın dursun içimde Deli divane olsam da Vazgeçmem kul oldum sana Teslim oldum sana | |
|
| | #1424 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı SözleriTARKAN - HER NERDEYSEN Ne kartpostallar yolladım. Arasına resimler koydum. Kaç eylül daha geçti, bir cevap alamadım, Ama ben bekliyorum...ama yok yazmıyorsun Peki, ozaman öyle olsun Kırılan kalbim olsun Dalgaların, denizlerin, selamı var herkesin. Öp dediler yanaklarından, bir kere de bizim için... Nerdeysen, ama nerdeysen Kimleysen, her nerdeysen Radyoda o şarkiyi bu sabah gene dinledim Tam evden çıkıyordum, bir garip oldu içim Ama ben bekliyorum... ama yok gelmiyorsun. Peki, ozaman öyle olsun Kırılan kalbim olsun Çocukların, balıkçıların selamı var martıların. Öp dediler gözlerinden, bir kere de bizim için... Nerdeysen, ama nerdeysen Kimleysen, her nerdeysen | |
|
| | #1425 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri ŞİKAYETNAME--SAGOPA KAJMER SAGOPA SİZLER İÇİN YENİ BİR ŞARKI YAPTI YAPILACAK İŞ EKİLMEYE HAZIR BAHÇE RAP BENİM İÇİN PIRLANTADAN AKÇE FARKETMEZ LEHÇE. BEAT KAZAN,LİRİK KEPÇE. ASİLEŞİRSE KAPLAN,TAKAR ÂNİ PENÇE. NEYİN İDDASINDA YANAR DÖNER ÇEKİŞMELERDESİN? BEYİN EN GÜÇLÜ SAHİPLİĞİN, KALBİN ARSIZ DENGİN BOĞULMAKTA OLDUĞUN DENİZLER DİNGİN. UÇMAKTA OLDUĞUM GÖKKUBBE ENGİN. İFADEM HAYLİ DERİN. NE KADAR ÖZENLE YAPILSA DA GÖZÜME BATAR YAMALAR. EN YAKINDAN GELEN HÜCUMLAR,'' NEDİR SUÇUM ?..'' LAR, ''BAK KOÇUM!...'' LAR ÇENENDE ALÇILAR,AKORDU KAÇIK GAYDALAR. KENDİNİZDEN ESİRGEDİĞİNİZ FAYDALAR. ARININ SOKTUĞU DUDAKLAR ACI KAPAR,CANIN YANAR,ACI YAKAR. MİKROFONUN EFENDİSİ VEZİRE TACI TAKAR. BİR BASİT KELÂMA KURBAN GİDER KRALLAR. YENİK ZIRVALAR,BİTİK PROF.LAR VS... KENDİNİ BUGÜNE KAPTIRANLAR KENDİNE KURŞUN SALLAYANLARDIR. BU SAPANLAR BAŞ YARAR Kİ;İLHAMLARIMDIR. GÜMLEYEN TEKERLER GİBİDİR BİR KÖŞEDE İNTİHARLAR. VAKİT ÖN GÖSTERMEZ,SİSCESİNE SİNSİ PLANLAR. DAĞDA DUMAN TÜTER BENDE TÜTÜN. ANLATMAYA KALKIŞTIKLARIM BÜTÜN. HAYDİ BU KÖTÜRÜMÜ YÜRÜTÜN !.... KAFANIZI KENDİ YUMRUKLARINIZIN GÜCÜYLE DÖVÜN !... ŞAHSIMA SAVURDUĞUN EZİK KÜFÜRLERLE ÖVÜN!... BİR PORSİYONLUK DİSSTORSİYONLA DOYMADIYSANIZ BUYRUN ALIN TADIN !... BU BENDEN İKRAM ,ÜZERİNE İYİ BİR SİGARA YAKIN. POP HAMBURGERİNE KÖFTE OLAN ŞU HIYARA BAKIN !... İÇİNİZDE KALAN G.O.R.A. MAYONEZİNİ GIRTLAKLARCASINA SIKIN !... NAKARAT KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ. GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ. BİTKİN BİTKİLER MEFTA... KOY BAŞI RAHATÇANA YASTIĞA... GEÇMİYOR GÜNLERİM HAFTA.... ŞİKAYETNAMEM YASTA... VERSE 2 AĞZI KÜF KOKAN RAPÇİLERİN AKLINI BAŞI TAŞISIN. KÜFÜR ETMEKTENSE BIRAK SAGO SAYFA BOŞ KALSIN. AKILLI ADAMIN SÖYLEMLERİ YERİN 10 KAT ALTINA GÖMÜLÜ. YAZITLARIM KULAKTA KALICI,ANCAK KALEM ÖLÜMLÜ. HIRS VE ŞEHVET ADINI VERMİŞ İKİ DEV BAŞLI CANAVARA. SADAKATİN YENİLGİSİYLE DÜNYAN ÇARPAR METEORA. İNFİLAK EDEN NEFİS BİN PİSLİK YARATIR YOL BOYUNCA. KULAKLARIMA TECAVÜZ EDEN KURU GÜRÜLTÜN ÇINLAMAKTA. KORKARIM Kİ,FAMİLYANIZIN ALAYI İÇTEN PAZARLIKLI. ODAM,EVİM,RAPİM,SEVGİLİM HEPSİ NAZARLIKLI. BU DÜNYADA BİR GERÇEK VAR ,İNAN HERŞEY KARŞILIKLI. BU SAVAŞA DAHİL OLDUĞUNDAN SAGO KENDİNDEN UTANDI. AMAN CANIM KIYMETLİ,DOKUNMASIN BANA YILANLAR. VAKTİ GELİNCE İŞİNE YARAYACAK SAKLADIĞIN TÜM SAMANLAR. RUH,PARMAKLA ANLAT DERDİMİ !... SÜKUNETİMİ BOZDULAR. KUMLARIMDA KIVRILAN YILANIN BAŞINDADIR TOPUKLAR. BU BENİM RAPİM, BU BENİM ŞİİRİM BU BENİM DERİNİM, BU BENİM BENDİM, BU BENİM ESERİM, BU BENİM TA KENDİM... | |
|
| | #1426 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı SözleriBen Senin Var Ya...-Yıldız Tilbe Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sanane aşk benim canımda Ne kadar uzak o kadar iyi arkadaşça bari Hiç bişey problem degil görüşürüz yani Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile | |
|
| | #1427 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı SözleriTeoman - Yarından Bana Ne Yarından Bana Ne Bu akşamüstü yine ben otururken penceremde Yorgun gün sırtımda Sağda solda insanlar görüyorum Hepsi birden koşuyolar mutlu yarına Birkaç gün evvel olsaydı Ben de koşardım onlarla Bugün ben kaybettim Benim için yarın olan tek sevgim, kime ne? Şimdi nem gülüyorum Her sey tatsız ve anlamsız bugün artık Yarından bana ne Bundan sonra tek başına ben Ne yaparım, nereye giderim boş umutlarla? Bir kenarda durup herkesten yardım mı Beklesem gözümde yaşlarla? Her gün uğras, her gün kaybet Bak oluyor, aldanma! | |
|
| | #1428 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Tuba Özerk - Yastık kim bilir kaç gecenin sabahı doldu senle alştrdm saçlarıma dolanmş ellerini neler yaşadk neler palaştk bu ewde mutluyum ilk defa huzuru buldum senle lama cimi yok artık sen benimsin günlem gecelerim herşeyimsn sarılıp uykua daldığım anda yastığın yarısı ben yarısı sensin | |
|
| | #1429 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri
Sevdiğiniz Türkçe şarkıların sözlerini bu foruma yeni konu açarak gönderebilirsiniz: Türkçe Şarkı Sözleri | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çal, sözleri, türkçe, Şarkı |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |