| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... severek unutmak olur işmi uçuruma önden atlanırmı hiç kaybettigimn yerıne ne koysam dolmaz bos brakacagm yerını hep BOMBOŞ alısmaya calısmak dıe bısı yok alısmak zorundayım yalın | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Yangınlar yaraladı ruhumu Çok gördüm çok acı biriktirdim Yaşlandım yüzüme hüzün vurdu Ah hala çocuk olabilseydim Kendimden usanmaya Kaç sevda yanığı daha Aşkı sandıklara kaldırdım Üstüne yükler yükledim Açmasın kimseler diye Kilitlerime kilit ekledim.. FUNDA ARAR - SEVDA YANIĞI | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Yonca Evcimik - Abone Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yokki hiç birinde Hem ona aboneyim Bütün biletler cebimde Aboneyim abone Biletleri cebimde Ballı lokma tatlısı Aman haydi hayırlısı Efervesan vitaminler Gece sütü çiğ yumurta Sinirlenince her şeyi Deviriyor bir yumrukta Joging onda kayak onda Su altı üstü sporu Şaştım üç lisan biliyor Okumuş çocuk borumu Aboneyim abone Biletleri cebimde Ballı lokma tatlısı Aman haydi hayırlısı Daha bir güzelleştim Bu aşk yaradı bana Herkes dalga geçsede Darısı başınıza | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Vega - İz Bırakanlar Unutulmaz Bir kız vardı Güzeldi sanki ve senindi Gözlerinde saklı bir belki ve senindi Anladı bir gün bitermiş herşey ve bitti Anladı birgün bitermiş herşey Ve bitti O çocuk warya o sendin sanki bedeliyle Uyusaydı büyürdü belki bedeliyle Derdiki yarın bitermiş herşey ve bitti Derdiki yarın bitermiş herşey Ve bitti Ver, ver ateşe, ver bizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, hepimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Bir ev vardı Küçüktü belki ve bizimdi Odalarda ışık yüzerdi ve bizimdi Bir gün hiç doğamadı güneş ve bitti Birgün hiç doğamadı güneş Ve bitti Ver, ver ateşe, ver bizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, hepimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, hepimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar, iz bırakanlar Unutulmaz | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| En Güzel Hikayem En Güzel Hikayem Teoman: kulaklarım patlıyor sessizliğinden yorgunluğundan ölüyorum.. sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar yapışıyor kanları vurduğumda.. denizi araladım geçtim bir aşktan attım kum tormabalarımı,döktüm yaprakları.. ama uzandım tenime,hissettim terim aktı parmak aralarından. BAZEN NE YAPARSAN YAP OLMUYOR BAZEN.. kanım hızlanıyor bazen damarlarımda kan çanakları aynada levham boynumda bir yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik kalbin olduğu bazen bir vücudu sarıyorum banıp parmağımı tadına bakıp gözümü sevmeye karartıp yapamaıyorum BAZEN NE YAPARSAN YAP OLMUYOR BAZEN.. acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum bazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok ,sırtı var,bana dönük bükük.. soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içime ayılamayıp anlayamıyorum BAZEN NE YAPARSAN YAP OLMUYOR BAZEN.. derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış çöpe atılmış intihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara 15 dakkamı BAZEN NE YAPARSAN YAP OLMUYOR BAZEN.. Şebnem Ferah: bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenin zayıftı kalbin güçlüydü belki haritası ama çoook silikti sert birşeydi iliklerimde aşk dayandım ittim sığmadı kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti BAZEN NE YAPARSAN YAP OLMUYOR BAZEN.. Teoman: korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından Şebnem Ferah: ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yalnız senin için üzülüyorum bitti.. zor oldu ama bitti.. Teoman: benimde zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bilki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem.. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Kavuşamadım Hoşçakal diyen sözlerindi yıkımım Bir gece ansızın çekip gittin kadınım Sustum bütün acımla öylece kalakaldım Savruldum kahroldum o gidişinle yıkıldım Bir taş koydun yüreğime karalı karalı Bu yürek sensiz yaralı yaralı Bir taş koydun yüreğime karalı karalı Bu gönül artık yaralı yaralı offf Öyle sıradan değildi o hoşcakal deyişin İçime oturdu terkedip gidişin Kırıldım üzüldüm seni kalbime gömdüm Ben bunu haketmedim bu sevgiyi öldürdün Bir taş koydun yüreğime karalı karalı Bu yürek sensiz yaralı yaralı Bir taş koydun yüreğime karalı karalı Bu gönül artık yaralı yaralı offf Düşündüm çok düşündüm anlayamadım Bu gidişin sebebini kavrayamadım Belki de bu yüzden ağlayamadım Bunu kendime bir türlü anlatamadım Bir taş koydun yüreğime karalı karalı Bu yürek sensiz yaralı yaralı Bir taş koydun yüreğime karalı karalı Bu gönül artık yaralı yaralı offf Abidin | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Bendeniz - Manolyam Beni terkedipte gittiğin gün var ya Dokunamaz oldum sevdiğin tüm eşyalara Geri dönmüyor ki senle geçen zaman Ağlama diyorlar ağlamam mı yıllarıma Adını verip baktığım çiçekte Hiç gülmüyor artık inan yüzüme Ah bu yalanlar yalan hatıralar Bense dün gibi seviyorum seni Gittiğin gün neler oldu bilsen Bırakıp ta gider miydin beni sevsen Neler oldu neler oldu sana yarim Gölgelendik karanlıkmı düştü yarim Ah manolyam vah manolyam Biricik goncam sensiz duramam Ah manolyam vah manolyam Ben sana kıyamam | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... yağmurumu yakar yokluğunun türküsü özlem aşkın mı acının mı öyküsü oysa ellerin benim en sevdiğim çiceklerimdi.. yoksun artık gönül ışığım söndü eğildi yine kış gelecek üşüyeceksin benden uzakta neler düşüneceksin! üşüyorum ellerin yok gittin gideli bir tek düşüm yok .. oysa ellerin benim en sevdiğim çiceklerimdi.... F.D. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Funda Arar - AlaGül Gün geceyi bulur zaman canım alır durur Bir deli yoldur dünya yürürüm yürürüm yorulmadan Bir yanık düştür sevda görürüm görürüm uyanmadan Yanar yanar yanmaya yanmış gönül Kanar durur içimde bir alagül Döner başım döner alıcı kuşlar Kışlara dönmüş yazım Ölüme dönmüş yüzüm yar Zaman durmaz akar bir yüzüm hep güze bakar Bir deli yoldur dünya yürürm yürürüm yorulmadan Bir yanık düştür sevda görürüm görürüm uyanmadan Yanar yanar yanmaya yanmış gönül Kanar durur içimde bir alagül Döner başım döner alıcı kuşlar Kışlara dönmüş yazım Ölüme dönmüş yüzüm yar | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Ayşe Hatun Önal - Çeksene Elini Zordur zor beklemek erken yorar insanı İyiyim desen de ele verir gözlerin seni Özlemişsin besbelli tenimi Unutamadığın her halinden belli Özledin mi diye sorsana bir bana nerde Ama ayılık var senin hamurunda Önümüzdeki on yıl unutamazsın sen belli bir daha Özlemişsin besbelli tenimi Sarılmandan belli kırıcan mı belimi Çok canım acıdı çeksene elini Sarılmandan belli kırıcan mı belimi Çok canım acıdı çeksene elini | |
|
![]() |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |