| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Rober Hatemo - Senden Cok Var Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Çok işim var Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Haydeee... Seni bir arkadaş bir dostum gibi sevdim Sen oturmuş bana aşktan dem vuruyorsun Bende sevdiğin çok şey var adı aşk değil Çağırdım mı, ayarttım mı? Kendin geldin ya şimdi dinle Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Çok işim var Hadi çok işim var.. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Nil Karaibrahimgil - Çocuk da yaparım Kariyer de İyi ki doğdum gördün mü yirmibeş oldum Özgürüm kanatlandım durmadım ayaklandım Koşup ilerliyorum İyi ki doğdum ne güzel bir kadın oldum Erkekler hep peşimde ama aklım işimde Sınırı zorluyorum Kalamam hayatın köşesinde O zaman neşesi neresinde Koysalar önüme bariyer de Çocuk da yaparım kariyer de Pes etmem ben en zor günümde Kanatlandim ozgurum bende Deseler gececek bu heveste Çocuk da yaparım kariyer de ![]() | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Yalın - Yağmur Kışla yaz gibiydik,sen kar tanesi ben güneş Çözmek zor bu buzları yalvarsam ne farkeder Çocukça kavgalar bunlar mazaretler Sebebimiz olmuş yabancı gözler Kışla yaz gibiydik,hep aramızda bir yarış Belki sen birinci ya da ben ne farkeder Çocukça kavgalar bunlar mazaretler Sebebimiz olmuş yalancı gözler Bir küçük yağmur damlası kadar Değerim yok mu sende? Güz ayrıldığımız gündür kimbilir kaçı bitmiş Gözyaşı yok bende.... | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler Sana uçankuşlardan Bahar yazlardan Selamlar olsun Sana olan dünyamda Büyüyen rüyamda Güneşler doğsun Aşklar seni bekler Seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler Adını söyler şarkılar Sana yanan kalbimden Solan gönlümden Cenneti açtım Sana geçen ömrümden Kalan sevgimden Saraylar yaptım Aşklar seni bekler Seni özler söylerim Herün yolunu bekler Adını söyler anarım | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... BAK BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ Türk Popu'nun "resmi" açılış şarkısıdır "Bak Bir Varmış Bir Yokmuş". 1961 yılında, Fecri Ebcioğlu'nun yazdığı sözlerle, ilk defa batılı bir şarkı Türkçe sözler ile söyleniyor ve her şey böyle başlıyordu. Şarkı tarihsel yönden yeterince önemli ama aynı zamanda son derece melodik ve keyifli de. İlk olarak taş plak olarak piyasaya çıktı. Daha sonra 45'lik olarak da yayınlandı. Söz: Fecri Ebcioğlu / Müzik: Bob Azzam İLHAM GENCER - 1961 - ODEON Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde İşte bir sabah erken, masal böyle başlamış Delikanlı genç kıza, iskelede rastlamış Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış Fakat denizde dalga, oynamaya başlamış Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Delikanlı yaklaşmış, ne kadar güzelsiniz Güzel kız uzaklaşmış, fakat siz de kimsiniz Ben bir erkek meleğim, bırak yanına geleyim Ellerimi sürmeden, gözlerimle seveyim Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Olamaz hayır hayır, annem çok kızar buna Beni kenara ayır, git takıl şuna, buna Şayet istersen beni, bize yolla anneni Söz veriyorum sana, olacağım gelini Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Aşkın Nur Yengi - Kara Çiçeğim Her dokunuş bir ateş ellerimde Aşk acının soluğu yüreğimde Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardında iz bırakıp Kara çiçeğim, yaşamadığım çırılçıplak duygularım Kara çiçeğim, yok olup giden sevda baharlarım Kara çiçeğim Gün yüzüme değmedi gecelerce Yol vaktidir düşerim hüzünlere | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...GÖKYÜZÜ Gökyüzü hüzünlü matem var sanki Kim bilir kaç seven sabah bekliyo Doğacak güneşe hayli zaman var Dertler peşi sıra çile bitmiyor Korkunun ecele faydası yok ki Yarı yolda dönmek neyi halleder Belamı bulmuşum bulduğum kadar Ya bu aşkın sonu gelir ya gider Geceler sabaha dargınmı bilmem Her taraf karanlık sessiz sedasız Yaşamak ayrı bir dert gülmek tesadüf Hangi günüm geçti aşkla kavgasız Korkunun ecele faydası yokki Yarı yolda dönmek neyi halleder Belamı bulmuşum bulduğum kadar Ya bu aşkın sonu gelir ya gider Müslüm Gürses | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Nev - Mühürlü Kaderim Böyle mi geçer bu rüya Çok mu sevdin kederleri Hangi günahın bedelisin Sen mühürlü kaderim Hep mi cefa gördüğün reva Yok mu sende hiç vefa Mühürlü kaderim ben gibi erir misin Mühürlü kaderim bir yol verir misin Gün olur bu rüyadan ben de geçerim o gün sen de bitersin Eyvallah der o şarabı ben de içerim o gün sen de bitersin Ogün sende bitersin Olmuyor ne yapsam olmuyor Çok mu gördün hevesleri Hasret senden yana sevda senden yana Değişmedin kaderim Hep mi hüsran bana hep mi veda Yok mu sende hiç deva | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Hande Yener - Mendil Bir bakarsın akşam olmuş Güneş nedir görmeden Deli gönlüm aşık olmuş Sevgi nedir bilmeden Ah bu halim Can bu halim Hep senin yüzünden Uzağıma düştün ama Düşmedin gönlümden Salla yarim mendilini Çok özledim güzel ellerini Hadi yine söyle sevdiğini Herkesi kıskandır | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Koydum sevinclerimi önüme, Baktım hepsi sensin Yazdığım şihirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm flimler Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli Masal olup yola devam mı etmeli Ben kalpten sorumlu Aşka sorumluydum anladım herşey sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli Masal olup yola devam mı etmeli Ben kalpten sorumlu Aşka sorumluydum anladım herşey sensin Yalın - Herşey Sensin 2007 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çal, sözleri, türkçe, Şarkı |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |