| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Demet Sağıroğlu - Bir Vurgun Bu Sevda Bir vurgun bu sevda Günsüz başlar gecem Uzanırken sana Tükendi bu beden Yüreğim bir sürgün Varmaz yolum sana Ölümsüz dünyana Ecel ol al beni Nefessiz zordayım Zamansız bir mekanda Çıkmaz bir yoldayım Amansız isyanda Ecelim ol benim Koynunda sar beni Aşk ölüm yaz bana Sonsuza al beni ah | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... alışmak zorundayım dün hayat durdu benim için sanki bugün herşey farklı sanki bu ev benim değil bu nefes bana zararlı alışmaya çalışmak diye bişey yok alışmak zorundayım üzülmemek diye bişey yok üzülmem gerek severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmı ki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakıcam yerini hep bomboş yalın Son Düzenleyen DrAm3vLH; 11-05-2007 @ 17:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Buralardan hemen gidesim var Yeniden başlamak hevesim var Ne varsa attığım içime Cart diye diyesim var Katlanıyoruz herkes gibi malum E açıklarımız kaçıklarımız var Ama hem kel hem fodul takımını Hart diye yiyesim Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim Ortağı olmuşum düzeneğin Herkesi oyasım Var Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız Bunlar benim fikrim mi? Kısa matraj filmim mi? İrfanım mı ilmim mi? Yuh diye sövesim Var Zihin oyunlarım mı? Resmi duyumlarım mı? Koyun oyunlarım mı? Kah kah gülesim Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Herkesi öpesim Var Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız Hiç umut yok mu? Herşey boş mu? Dünya alem Dut gibi sarhoş mu? Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi öpesim Var..hehe heehehe Kenan Dogulu - Cakkidi | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...YALIN - MELEKLERİN SÖZÜ VAR Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Mavi Sakal - İki Yol Neden soruyorsun, nereye gideyim iki yol var demiştin hangisini seçeyim korkma bebeğim hepsinin sonu aynı çok yukarlarda biriymiş bunları yaptı neden soruyorsun nereye gidiyorum iki yol var demiştin birinden gidiyorum gözyaşları bebeğim hepsinin sonu aynı birinin eksiği birinin fazlası birdenbire boşalan yolların ortasındayım hedefler hep çok çok kolay olmuştu nereye nereye nereye gideyim korkma bebeğim hepsinin sonu aynı çok yukarlarda biriymiş beni aldı | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...TEOMAN - GÖNÜLÇELEN Kırıklarını aldırdım kalbimin Zırhımı çıkarttım astım portmantoya Güzel vücutlar boş suratlar Benimse yenmiş tırnaklarım titrek ellerim var Evet dedi ben de seni aldattım Bir kez de değil üstelik Çünkü beni çok kanattın Çok sevdiğim bir yalandın Gönülçelen aynı anda utanmadan Hem kırıcı hem kırılgan Yordun beni gönülçelen Biraz gerçek biraz yalan Hem yarabandım hem yaram Bitsin artık gönülçelen | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Sanadır yar sanadır yar Bu sitem söz sanadır yar Aklıma gelir birden İçimi kanatır yar Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Artık elin varmaz dilin İçimi derin kanatır yar [Nakarat] x2 Neyleyim sensiz bu canı İçimde feryat figanı Neyleyim sensiz baharı Yok. Yoksun artık Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Artık elin varmaz dilin İçimi derin kanatır yar [Nakarat] Murat Başaran - Sanadır Yar | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden hala kendime güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem sezen aksu | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Ezginin Günlüğü - Zerdaliler Ay nerde doğsa oradaydık Dallarda Zerdali çiçekleri Savrulur gider rüzgar esince Bütün bir bahar böyle geçti. Anlardım aklından geçenleri Sustukça konuştuk sanki Sevdaymış meğer bu içimizde yıllrdır uyuyan deli. Fİncana kahve koydum gel,ah Bu gün şeytana uydum gel Ay doğdu dağın üstünden aman aman Dallarda beyaz çiçekler Dayandım gecenin karasına Artık kimse kıramaz beni O kül gibi deniz,o sessiz kız Kayıp bir sandala binip gitti. Ne sen söyledin derdini Ne ben sevdiğime inandım Unut geçen eski günleri Bunca yıl sonra nasılsın? | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Demet Akalın - Banane Hangi tarihte görülmüş çok sevdi diye ölen birisi Ya da hangi kitap yazmış aşkın çok günah olduğunu Korkaklıksa bu bana ben gelemem Cesaretin yoksa onu ben bilemem Kusuruma bakma böyle çekemem Bu sene de biz yaşamalıyız Devlerin o büyük aşkını Sana bayılan biri olarak En büyük hakkım banane banane | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çal, sözleri, türkçe, Şarkı |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |