| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Hamsiye Akorlari Kaptan dedi uşaklar Çıkayiruz hamsiye Yağlandıki felekler Kaysun takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelir eridur İncitmeyin onlari Hamsi küçük bir baluk Sakın ha aldanmayın Soyu çok kalabaluk Yan gözüyle bakmayın Ablası barbunyadur Dudakları kırmızi Dudaklari kırmızi Huy huy Abisi vuran baluk Görmesun ikimizi Hamsi anası tirsi Babası da kefaldur Dere ağızlarında Nöbet tutan çakaldur Teyzesi mezgit olur Eniştesi istavrit Hamsiye bacanaktur Alacalı izmarit Hamsinin görümcesi Mercan ile karagöz Kayaların dibinde Oynaşır iki dansöz Hamsinin dayısının Torik derler adına Hamsi gelin olanda da Kaynanası kofana Orkinos kaynatasi Yunus anneannesi Uskumru da hamsinin Olur bizde kumasi Dedesi olur mersin Tondur büyük babasi Alabaluk hamsinin Dereden akrabasi Hamsinun azmanina Bizde derler balina Köpekbalığı deruz Suda havlayanina Vuran hamsiye denur Bizde çekiç balığı Bıçak taşıyan hamsi Olur kılıç balığı Kız hamsiye hamsiye Türkünü diyeceğum Türkünü diyeceğum Çokta severum seni ) Uy nasıl yiyeceğum ) Son Düzenleyen HayLaZ61; 17-05-2007 @ 07:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...
Kalbime gömerim ozman... kalbime gömerim ozman unutupta silerim ozaman alt tarafu aşk buda işte vazgeçilmezmisin aman sana neki ağlıyorsam deli gibi seviyorsam sana ne anlamıyorsan | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Haluk Levent - Deliler Diyorlar ki bazen gozlerinden Deliler dolusmus bakiyor birer birer Delilerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim buna Diyorsun ki bazen geceler boyu Sayiklarmisim olanlari birer birer Duslerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim sana Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Diyolar ki bazen gozlerinden Deliler dolusmus bakiyor birer bier Delilerden selamlarsin konus onlarla Nasil muhtacim buna Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle Bir gece ansizin gel yine Elinde mor ciceklerle Tazelikle gel yine Binbir guzel hikayeyle | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Demir Attım Yalnızlığa Sessiz bir köşede her şeyden uzak Meçhul yarınlara terkedilmişim Dostluklar yalanmış sevgiler tuzakmış tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım şimdi Oysa mutluluğu, hayal etmiştim gidenler unutmuş Asklar yalanmış yalan Güneşin doğuşu batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşadım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinden Ve şimdi hayallerim, o günlerin izinde Yüreğime duygular, ümitlerim nerede Şöyle bir düşünüp, herşeyi birden Neden anıları bitirmeyişim Yalanmış sevgiler kalbimden uzakmış uzak Boşa beklemişim yollara bakıp Kurak topraklara, umutlar ekmişim Arzular avuttu, gördüğüm hayalmiş hayal | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Biliyorum,çok hatalıydım. Sana bu yanlışı baştan yaptım. Beni sevdin değerini bilemedim. Aslında ben seni hiç haketmedim. Ne olur bir söz söyle,Yüzüme bakma öyle.. Suskunluğun yakar beni,Karşımda durma öyle..!! Hiç sevmedim de,kırılmadım de, Sensiz de hayatı yaşarım de. Hiç ağlamam de,şaşırmadım de, ![]() Küstürdü yar beni kırdı kalbimi Düğün olsa bayram olsa barışmam Bilemedi kıymetimi kadrimi Ağlasa sararsa canlar solsa barışmam Ağlasa sararsa dostlar solsa barışmam Vuslat diyarından etmişim firar Ben bu ayrılıktan görsemde zarar Gönlüm umuyor ya kararım karar Özür dilemeye dostlar gelse barışmam MYD ![]() Son Düzenleyen MMDMR; 17-05-2007 @ 11:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Alex - Esirinim Aşk dinle bak seninim Bu defa yenidim Gül yüzünden içmeyi özledim Son sözümde sevgiyi gizledim Esirinim... Ne kadar zormuş Bir ayrılık karanlığı Gelmiş kapımıza Hiç korkma biraz durur gider sonra İçeri sakın alma Ne kadar çokmuş Olur Olmaz vakitlerde gelen bu kabuslar Sen korkma Biraz üzer biter sonra Uyu sen hiç uyanma Aşk dinle bak seninim Bu defa yenildim... | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Sezen Aksu - Kurşuni Renkler Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim henüz Ne olur baharlarımı bırakın bir süre daha Tanıdık değil bana güz Yok olmaz dur Dur gidemezsin Gözlerimin rengi dur Bulutlara dönemezsin Yok alamazsın Beni deli zaman Ömrüme o kurşuni renkleri süremezsin O gün başka renkte ağaracak biliyorum Ve zorla değil ya o rengi hiç sevmiyorum Ne olur sanki biraz daha zaman verseniz Yıllar öfkenizi hiç mi hiç anlamıyorum | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Hepsi - Aşk Sakızı Mısın Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabırımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Yaşar - Hayırdır inşallah bir rüya gördüm,içinde sen beni terkedip gitmişsin,beni yok etmişsin hayırdır inşallah... dön diyorum dönmüyorsun kal diyorum ağlyorsun ne yaptığını bilmioyorsun hayırdır inşallah dön diyorum dönmüyorsun kal diyorum gidiyorsun bir karar bile vermiyorsun hayırdır inşallah bu rüya nerden çıktı geldi sahi aradan kaç yıl geçti yoktun hani seni çok özlemişim görmeyeli hayırdır inşallah bu kaçıncı ayrılık ayrılık hali aşkımız şarkılarda hayat fani terler içinde kaldım uyandım ani hayırdır inşallah... | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... AŞKLARIN EN GÜZELİ Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için? Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin! Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar AYRILMAM! FERHAT GÖÇER... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çal, sözleri, türkçe, Şarkı |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |