| | #501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Romantik Serseri bana dokunma böyleyim fazla kapılıp aşık olma bana dokunma böyleyim hayal kurup aşık olma bir sarhoşum bir deliyim sabah olup aşka diriyim hem sarhoşum hem deliyim ben romantik serseriyim terk edildim terk edildim sevemem sevemem terk edildim ben terk edildim sana söz veremem Burak Kut | |
|
| | #502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaAyıp Olmaz Mı - Mor ve Ötesi Hayat O kadar zor mu Atılır mıyız oyundan, benzemezsek onlara Bahane mi lazım Mazeretimiz mi kalmamış Çok ayıp olmuş Çok ayıp olmuş Hayat O kadar zor mu Takılır mıyız yolunda, şekli gizli taşlara Yetişmek mi lazım Bahçemizde bir gül açmamış Çok ayıp olmuş Çok ayıp olmuş Kız en güzel, en hafif giysisini giymiş Oğlan renkli bir dünya boyamış Kapkara kapılar sormuşlar onlara Ayıp olmaz mı Bu işler o kadar kolay mı | |
|
| | #503 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana HELE BI GEL içinden geleni söyle , kalirsa yazik olur hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur biseyler yapabilirsem güzel gözlerin için basindan geçeni anlat , masaldir benim için hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor ****** günler yazik olur , hadi gel kurtar bizi pinhani | |
|
| | #504 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaPinhani - Bir Anda içimde bi şey var bu akşam beyazlar karardı bir anda sen orda benim çok dışımda uzaklar çoğaldı bi anda bir anda bir anda bir anda bir anda bir anda bir anda bir anda bir anda bir anda emekler aş olmaz kalırsa hayattan bıkarsın bir anda sen orda bugün çok uzakta | |
|
| | #505 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Meğer - Candan Erçetin Ben ne çok hata yapmışım meğer Gözüm kapalı bakmışım meğer Yıllar geçmiş ben saymışım meğer Dostum sanıp aldanmışım meğer Yıllarca sürer sanmışım meğer Boşa kalbimi açmışım meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Sen hiç dostum olmamışsın meğer Olsun varsın pişman değilim Biraz üzüldüm hepsi bu Ağlamam artık gidenlere Ağlamam artık bitenlere Ağlamam artık üzenlere İhanet edenlere Ben ne çok hata yapmışım meğer Seni yokken var saymışım meğer Yollar gitmiş ben kalmışım meğer Aşkım deyip hapsolmuşum meğer Bir ömür sürer sanmışım meğer Ben boşa kürek çekmişim meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Senden çoktan vazgeçmişim meğer | |
|
| | #506 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Dj Akman - Beddua Sana her gece dua ediyorum, sevdigim icin degil beter olasin diye. Allahimdan birtek sey diliyorum,bana cektirdigin acilari sanada cektirsin diye. Geceleri gozyaslarin yas olarak degil, kan olarak akmasini istiyorum. Benden gitigine bir gün pisman olacaksin cünkü benden COK seveni sen istesende asla bulamassin. Pisman olacaksin, ask yolunda birtek ben degil sende bir gül gibi solasin. Sende benim yandigim gibi yanasin,sende her gece benim gibi GÖZyasi akitasin, hayatin boyunca insallah yuva kuramassin, HER gece ruyalarinda bir kabusa bogulassin. Uykunda gozlerin acilsin, o gozlerin asla uyanmassin. Birak senin gibileri hep boyle kalsin. Yaralariniza bir merhem bulunmassin Kalp kiranlaR bu dunyada yassamasin yok olsun.- Nefretlerim teker teker kaybolsun, kaybolsun! Beddualar bile sana azgelir, SEN benim hayatimi maf ettin. Iste benim sana olan nefretim.- Sen benim degerimi bilemedin,gittin. Hangi serefsize kollarini acip da yatagini girdin?- Simdi ellerden ellere gececeksin,hayatindan sen birgun bezeceksin. Allahim sana cennet YÜZÜNÜ göstermesin, yattigin yattagini mezarina bez etsin. Kimseler gelipte sana duva etmesin, SEN insan degilsin, seytandan da bettersin.- SEN insan degerini nerden bileceksin?- Bilemessin kalpsizin birisin.- SEN nasil seveceksin. Sana aciyordum,ayni bebek gibiydin ama simdi bana gercek yuzunu gosterdin, simdi anladimki sen basit biriymişsin Kollardan-kollara gecmeyi ogrenmissin. Basaramaz derken beni hayatimdan ettin. Sana nasil inanipta kollarina girdim? Simdi sira sende,SEN suruneceksin, benim pesimden kopek gibi gezeceksin.- Bana cok dönmek istiyeceksin.- Bundan sonra donmeyecegim sana cunku sen ellerinsin bunu anlasana. Sen beni aldattın Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim..ahhh Kitabini coktan kapattim.. Sen beni aldattın Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim..ahhhh Kitabini coktan kapattim.. Sen beni aldattın Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim..ahhhh Kitabini coktan kapattim..!!! | |
|
| | #507 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Pinhani - Hele Bi Gel içinden geleni söyle kalırsa yazık olur. hayata küsü verirsin hüzünler seni bulur. bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için. başından geçeni anlat masaldır benim için. hele bi geeeell... uzaklar sana gelir sen hele bi gel bütün dertler biti verir. hep seni bulurrr uzun zor sıkıcı günler yazık olur hadi gel kurtar bizii içinden geleni söyle kalırsa yazık olur. hayata küsü verirsin hüzünler seni bulur. bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için. başından geçeni anlat masaldır benim için. hele bi geeeell... uzaklar sana gelir sen hele bi gel bütün dertler biti verir. hep seni bulurrr uzun zor sıkıcı günler yazık olur hadi gel kurtar bizii.... | |
|
| | #508 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Banaemre aydın ft. gripin sensiz istanbula düşmanım Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle kavuştum Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Kaybetmenin tiryakisi bir çoçuk gibi Sustum, kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel,gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım | |
|
| | #509 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana Özgün - Günahkar Aşk,bu aşk değil Bİldiğin gibi oyun değil Sen,bu sen değilsin Terk edip gitmek huyun değil Sus,bir şey söyleme Kırılır kalbim,bu son değil Ben,bu ben değilim Kabullenip gitmek huyum değil Susarım bazı günler Yakarım denizleri Beni hapseder bu sensiz geceler Susarım bazı günler İçerim kederleri Beni hapseder bu sensiz geceler Günahkarsın günahkar Günahkarsın geceler Seni benden alanlar Ağlasın gecelerce Günahkarsın günahkar Tövbe bilmez geceler Herşeyimi alanlar Ağlasın gecelerce | |
|
| | #510 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal BanaGörmez olsun Dönmez olsun dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun Sönmez olsun sönmez olsun içimdekı ateş sönmez olsun Bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Görmez olsun görmez olsun sensiz bu gözlerım görmez olsun Sevmez olsun sevmez olsun kalbim başkasını sevmez olsun Bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Geçmez olsun geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun Gelmez olsun gelmez olsun ayrılık bize gelmez olsun Bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çal, sözleri, türkçe, Şarkı |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |