| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Vakti geldi,ayrılığın ne yapsak boş, Kurtulamaz bu sevda bu amansız rüzgardan. Yüreğimde saklı kalan anılarda, Gidiyorum bu şehirden sevgilim hoşçakal. Gözlerindeki yaşı sil canım benim, Burada bırak git. Gereksiz artık,anlamı yok sözlerin, Bu aşk gömülmeli. Oysa senle çok zamanlar paylaşırdık, Acıları,umutları,hiç usanmadan. Yüreğimde saklı kalan anılarda, Gidiyorum bu şehirden sevgilim hoşçakal. Murat Kekilli- Vakti Geldi (Ayrılık Vakti) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...
yalansın yar zalimsin yar ben sormassam Allah sorar yanarsın yar | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| OlsaydımSeni çok özledim gece gözlüm benim Seviyorsan Gemilere bin gel yine gidersin Sonbahar rüzgarı kırarken dalları Ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle Olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım Düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım Olsaydım olsaydım ben rüzgar olsaydım Esseydim denizlerde kalbinde uyusaydım Unutuldum mu ben, unutuldum mu ben Seviyorsan bulutları tut gel yine gidersin Unutuldum mu ben, unutuldum mu ben Seviyorsan denizleri geç gel yine gidersin Kayahan- Olsaydım | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Tan - Kalbime Gömüyorum sana bir şarkı daha yapacağım, adı unuttum seni olacak. belki de kimseleri aramıyorum, tanrım bu yaraları kim saracak? karşımda resmin duruyor günlerim sensiz geçiyor bir ömür böyle nasıl sürecek dayanamıyorum.. zaman nasıl hızlı geçiyor.. gözlerim dolu dolu oluyor. saatlerce bizi izlemeye doyamıyorum şimdi kalbimi mi beynimi mi dinleyim anlamadım ki ben şimdi neyleyim? seni çıkarıp içimden atamıyorum hayır hayır ama artık olmaz, bundan böyle yerin dolmaz.. seni çaldım kalbime gömüyorum. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Bir gece bitti düşüm aniden Aniden sahiden bir sahilden Bir gece daha bitti ömrümden Ömrümden gönlümden her günümden Senmiydin ben artık yokum diyen Dermiydim böylesine bir sen Sevmiştin hani çok'ta mutluydun Umutluydun hani sen bu sevgiden Sevgini bir başka sanırdım Sanırdım sarıldım yanıldım Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğin Denizler götürse gözyaşımı Anlarmı sevgilim dediğin Durunca dünya durunca Hayat durunca anlar durunca Ve ben bir karınca Sevdim kararınca Düştüm rüyalardan düşler kararınca Ah bendim bebeğin Hani essiz çiçeğin Şimdi yalnızlığımda nerelere gideyim Sorunca kader sorunca Dostum sorunca kendime sorunca Ve canım ben bir yonca Ama öldüm solunca Bile bile yüreğin yaprağımı yolunca Ah bendim herşeyin Hani sonsuz emelin Şimdi yalnızlığınla nerelere gideyim Kaç kez geçmiştim senin için canımdan Gözümü kırpmazdım kan gitse yanımdan Ve kimler gitmişti Ah neler yanımdan, sen hep yanımdaydın Daha başlamadan Ah sendin dünyalar ! Ne gökler ne diyarlar Şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar Bir gece bitti düşüm aniden... Gökhan Türkmen - Yorgun | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...YocaLodi - Sana Birşey Olmasın Günahları gönder Bana küçük sevinçler ver Hataları boşver Dert olur Unutamazsan eğer Seni benden Ne bu şehir ayırır Ne de ecel Yüreğim en fazla Dil yarası acıtır Bu sevdaya Hangi yaban eller Gelir uzanır Kendine iyi bak Sana birşey olmasın Yüreğim darda Aklım firarda Sebebim olur ölüme Ayrılığın | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... Teoman - Renkli rüyalar oteli arabayı sen kullan demiştim içkiliyim. 'boşver yutalım şeritleri bas gaza' dedin bu otel güzel adını sevdim, orda öyle yerlerime dokun, dokunmadığı kimsenin sarhoş olsak ya, kimiz unutsak ya,bulut olup iç içe bardaktan boşansak ya sarhoş olsak ya tek vücut olsak ya yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek ya yıllar önceydi, çok da güzeldi şimdi düşününce benimsin demiştim ben de senin renkli rüyalar otelinde kapıları çalmıştım cevapsız savrulmaya hiç atmayan kalpleriyle insanlara ama sen farklısın dedim,dedin ki sense 'dikkat et sadığımdır sadece KENDİME!' 2x sarhoş olsak ya kimiz unutsak ya bulut olup iç içe bardaktan boşansak ya sarhoş olsak ya tek vücut olsak ya yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek ya yıllar önceydi çok da güzeldi şimdi düşününce benimsin demiştim bende senin renkli rüyalar otelinde | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Tarkan - Gül Döktüm Yollarına Gözlerinden okunuyor Beni seviyorsun Sözlerin seni ele veriyor Sen de istiyorsun Eninde sonunda benim olacaksın Hadi naz yapma Sevgiyi, aşkı bende bulacaksın Yabana atma Bıktırma, usandırma Yeter beni kızdırma Gel artık kollarıma Gül döktüm yollarına Gel gündüzle gece olalım Gel gökyüzünde yıldız olalım Seninle mutlu yarınlara koşalım Gel beraber mesut olalım Geçmiyor ki sensiz geceler Rüyalar yetmiyor İsyan ediyor içimde sevgiler Sabrım tükeniyor | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana... İnce Sızım Bir bahardım şimdi ayaz Feryadımı duy biraz İhtimalim umudum az Bilirim dönmez zor biraz Ne verdiysem yanlış aldın Kabullendim alttan aldım Uslanmadım sırılsıklam Ben hep sana hayran kaldım İnce sızım Kalp hırsızım Beni benden aldın imkansızım Ağlasam inlesem ne fayda Nasıl olsa ben hep haksızım İnce sızım çok yalnızım Beni benden aldın imkansızım Ne yapsam ne etsem ne fayda Nasıl olsa ben hep haksızım Eda ÖZÜLKÜ | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Şarkı Çal Bana...Unuttum Bilsin
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bir şarkı çal bana, sevgini bir başka sanırdım, yabancı şarkı çal, şarkılar cal, şarkıları çal, |
Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |