| | #1 (mesaj-linki) | |
| İnternetteki şifreleri artık görebilirsiniz See pasvord v2.05 (Yıldız şeklinde daha önceden var olan şifrelerin görünmesini sağlar.) ![]() Program Download Serials & User NameName :opener Serial :0f5692455cf866bc72669b6674669c23a7 Son Düzenleyen hellboys; 17-12-2005 @ 01:41. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: internetdeki şifreleri artık görebilirsiniz!
BEN BISEY ANLAAMDIM ARKADAS PROGRAM HAKKINDA BILGI VERIRMISIN AZ yanı ne sıfresı nasıl verıyor:s tesekkurler | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Kendi makinandaki şifreleri yıldız şeklinde değil de yazıldığı gibi görürüsün kardeşim :..konuyu açan arkadaşımız ufak bir izhatla yetinmiş o yüzden anlamadın :...ufak bir dip not bu program sanılmasın ki tüm şifreleri okur ve şifre kırarsınız sadece sizin attığınız şifreleri görmenizi sağlar ki bu da "şifre" mantığına ters olaydır değil mi.? neden şifreliyoruz ki o zaman boş bir olay ""şifreleme" .... ![]() | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Aga ben çözemedim bu programı biraz izah etsen galeyana gelmeyelim!!!
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
PROGRAMI BEN DAHA ÖNCE BAŞKA BİR YERDEN BULUP KULLANMIŞTIM. FAKAT MEMNUN DEĞİLİM. ÇÜNKÜ ŞİFRE ANCAK GÖRÜNÜYORSA GÖREBİLİYOR. FAKAT NE YAZIK Kİ ŞİFRELER ANCAK YAZILIRKEN YILDIZ ŞEKLİNDE ÇIKIYOR. YAZDIKTAN SONRA MECBUREN ENTERLANIYOR VE YILDIZLAR UÇUYOR. O ZAMAN DA PROGRAMIN GÖREBİLECEĞİ BİR ŞEY KALMIYOR! GEÇMİŞ OLSUN! | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İnternetteki şifreleri artık görebilirsiniz !
ya bu msn deki şifreleri falan görmüyo.bide bu fazla işe yaramaz be.ama yinede paylaşımın için saol dostum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İnternetteki şifreleri artık görebilirsiniz ! http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zip dan pc inde kullandığın şifreleri görebilirsin ayrıca aynı web sayfasında diğer internet şifreleri içinde dosyalar var yalnız eğer pc nizde başkalarının bu programları kullanıp şifrelerinizi öğrenmesini istemiyorsanız "araçlar"-"internet seçenekleri"-"Gelişmiş" -"Güvenlik" de "şifreli sayfaları diske kaydetme" tıklı olmalıdır. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
tesekkür ederim. boyle bısey arıyordum. sagol. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
çok iyi bi program ama xp nin güvenliğine karşı bişey yapamıyor bi kullanıcı adı ve parolasını bilew göstermiyor | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İnternetteki şifreleri artık görebilirsiniz ! Lınk Sorunundan Dolayı Konu Kapatılmıştır | |
|
![]() |
| Etiketler |
| görebilirsiniz, İnternetteki, şifreleri |
İnternetteki şifreleri artık görebilirsiniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Samsung E250 model telefonun ses şifresi nedir? | HASAN169 | Soru-Cevap | 22 | 1 Gün Önce 15:52 |
| GTA Libercity oyun şifreleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 14-11-2008 20:21 |
| Bios Şifreleri | Exposition | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 2 | 10-08-2008 19:18 |
| Yaşamam Artık | bektas88 | Duygu Yüklü Flash'lar | 3 | 19-06-2008 01:48 |
| The Doors - Odalardaki Saklı Şifreleri Bulun | ozti | Flash Oyunlar | 1 | 23-08-2007 22:06 |