| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! Yarışması Tekrar Geliyor!
Oynayanlar hatırlayacaktır, bundan iki yıl önce Messenger Plus! 6'ncı Yıldönümü Yarışması düzenlenmişti. Çok basit bir şekilde bir resmin üzerine tıklayıp belli koordinatlarda saklanmış ödülleri bulmaya çalışmıştık. Hatta Türkiye'den kazanan 2 kişi bile olmuştu, bir de sanırım Almanya'dan bir Türk daha kazanmıştı. İşte iki sene sonra aynı yarışma tekrar düzenleniyor. Messenger Plus! Live'ın son sürümünü (4.82.0.368) yükleyenler kişi listesi pencerelerinde yeni bir Messenger Plus! 2009 Yarışması Giriş Penceresi ![]() Yarışma henüz başlamadı ancak gelecek hafta içinde başlayacağı söylendi. Henüz Patchou çeviri dosyasını göndermediği için ödüller hakkında bilgim yok ama değerlerinin 20$ ile 1500$ dolar arasında olacağını biliyorum. Yarışma açıldığı zaman bir açılır pencere ile de yarışmanın başladığı bildirilecek. Yarışmanın ne kadar süreceği ise şu anda belirsiz. Gecikmeden son sürümü yükleyin ve yarışmanın başlama saatini beklemeye başlayın. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
| Yarışma'da Oynayacak Arkadaşlar'a Şimdiden Başarılar Diliyorum. İnşallah Yine Türk Ve Türkiye'den Birileri Kazananlar Arasında Olur. *BAŞARILAR KAZANMANIZ DİLEİĞİYLE... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
|
Yarışma Zevklı ve bi okadarda sinir bozucu | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
|
bu gün oynadım ve kazandım. bu gü açıldı yarışma bide.çok sevinçliyim. ![]() ![]() ![]() ![]() ama ödülleri ne bilmiyorum. ![]() bilen varsa yardım edebilir mi? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||||||
|
Arkadaşlar, yarışma Pazar günü sabah saat 7:00'de açıldı. Yarışmanın başladığına dair açılır pencere bildirimi almamış olabilirsiniz, ben de almadım, niye bildirim gelmedi bilmiyorum. Ama yarışma süresi boyunca hâlâ gelebilir. Yarışmayı ve Yardım ve Kurallar sayfalarını Türkçe'ye çevirmeyi bekliyordum ki Patchou yarışmayı başlattı. Daha sonra tercümanlara aşağıdaki e-postayı gönderdi:
Ayrıca bu yarışmada önceki yarışmadan farklı olarak kişisel iletinize eklenen adres artık size özel bir adres. Size özel bu adrese giderek Messenger Plus!'ı indiren daha sonra da oyunu oynayıp bir ödül kazanan biri olursa siz de aynı ödülü kazanmış sayılıyorsunuz. Böyle birinin o anda oyunda olup olmadığını yarışma penceresinde 0 Friends playing yazan yerdeki sayıdan öğrenebilirsiniz. Ayrıca yarışma penceresinde üstte-ortada bulunan "INCREASE YOUR CHANCES" yazısına tıklarsanız size özel bağlantıyı ya da bu bağlantının yerleştirildiği afişleri kolayca kopyalayıp Facebook'ta, forumlarda ya da sitenizde paylaşabilirsiniz. Böylece Messenger Plus!'ın sizin bağlantınızdan indirilip kazanma şansınızı artıracaksınız. Bu şekilde bir başkasının aracılığıyla bir ödül kazandığınızda ise "INCREASE YOUR CHANCES" yazısı "YOU WON!"a değişecek ve tıkladığınızda bilgilerinizi girmeniz istenecek. Bu yüzden ara sıra orayı da kontrol etmeyi unutmayın.
Herkese kolay gelsin! | |||||||||
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
açıklamaların için teşekkür ederim. ben o linki limdi her yere koyayım ![]() ben e-postamı yazdım ama cevap gelmedi daha.heralde yarışma bitince gelecek. arkadaşlar indimek isteyen olursa burdan son sürümünü indirebilirler. www.msgplus.net/win/lccu1fg | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
| msn plus bu sürümü otomatik güncelleme olacak mı yoksa ayrı mı indiricez bilgilendirirseniz sevinirim birde msn plusta yeni bir özellik varmı ?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
|
en son sürüme güncelleyeceksin yukarıda linkini verdim. sonra sarı renkli bir plus simgesi gelcek kişi listenin üstüne
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
|
Yeni özellik kısmına gelince, eğer 4.81 sürümünden güncelleyecekseniz yeni özellik yok (elbette 2009 yarışmasının dışında ). Birçok hata onarımı falan var. Daha eski sürümlerden güncelliyorsanız mevcut sürümünüze göre yenilik sayısı artar.
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
| | |
|
![]() |
| Etiketler |
| geliyor, messenger, tekrar, yarışması | messenger plus yarismasi, site msxlabs org dini yarisma, |
Messenger Plus! Yarışması Tekrar Geliyor! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dini Bilgi Yarışması | Blue Blood | Flash Oyunlar | 14 | 1 Hafta Önce 23:48 |
| ''Mikrofon Sende'' Yarışması | NympH | Haberler - Tanıtım | 0 | 03-01-2009 14:06 |
| Messenger Plus! Live Arayüz Yarışması Açıldı | ahmetgns | Messenger Plus! Live Skins | 2 | 04-10-2008 00:54 |
| Messenger Plus! 6'ncı Yıldönümü Yarışması | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 28 | 08-07-2007 11:19 |