| | #1 (mesaj-linki) | |
HopperSi - HopperLive - Status Bomber Messenger Plus! v3 - MSN Messenger 7.x uyumludur. Arkadaşlarınızın dikkatini çekmek için kullanabilirsiniz bu plug-in'i... Messenger bomber türevi bir eklenti... Plus! 'ın Tercihler/Eklentiler menüsü altından isterseniz sizi rahatsız edenlerin bu özelliği kullanmalarını engelleyebilirsiniz. Doğru bir şekilde çalışabilmesi için Messenger Plus! 'ın kurulu olması gerekiyor. Zip dosyasından çıkan Installer.exe ile kurulumu basit bir şekilde yapabilirsiniz. konuşma esnasında /xhop 3 yazıp enter'ladığınız zaman 3 kez çevrimdışı olup çevrimiçi olabilirsiniz... rakamı belirlemek size kalmış... kolay gelsin Alıntı:
Son Düzenleyen ahmetgns; 23-06-2008 @ 11:06. Sebep: Güncelleme | ||
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: HopperSi - Status Bomber
Eğlendirici ßişy . . (:
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
adam delirtmeye bire bir .. banada yapıyolar demek siz öğretıyonuz D
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
arkadaşlar elinizde e mail bombalama programı var mı ? Ben baya aradım böyle programlar var ama paralı fazla pahalı değil ama yinede bu tür programları bedava edine ileceğim internet siteleri var ise ne olur bana haber veriniz. Bilgisayar ip si bulan hack programları var ama bu ipye bombalama yapa bileceğim program var mı ? Not : benim elimdeki hack programı internet sitesi serveleri ve değişik bir çok bilgileri veriyor saldırma konusunda sadece ping atıyor . | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: HopperSi - Status Bomber Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bomber, hopperlive, hopperlive indir, hopperlive msn, hoppersi, hoppersi - status bomber, mail bombalama programı, messenger bomber, msn bomber download, msn bomber indir, msn oturum - bomber, msn oturum - bomber download, msn oturum bomber, status bomber download, wlm status, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||