| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yeni Açılan MsXLabs Konularını WLM'dan Takip Edin Merhaba, Windows Live Alerts hizmeti sayesinde, MsXLabs Hi-Tech Forum'da başlatılan yeni konular hakkında uyarılar alabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanabilmek için, sayfa altlarında bulunan "Windows Live Alerts" resmine tıklayıp aşağıdaki resimli anlatımlarda gösterilen işlemleri yapmanız yeterlidir. 1-) resmine tıklayın, yeni bir sayfa açılacak.2-) Açılan sayfada "Sign In" bağlantısına tıklayarak Messenger adresinizle oturum açın. (Not: Zaten başka bir hesapla oturum açmış görünüyorsanız, "Sign Out" yapın ve birincil adresinizle oturum açın.) ![]() ![]() 3-) Sonraki aşamada "Basic Delivery" bölümünde yalnızca "Messenger: " seçeneğini işaretleyin, aksi halde uyarılar email adresinize de gelecektir. "Finish" tuşuna tıklayın. ![]() 4-) Aşağıdaki ekranı görüyorsanız, başarıyla işlemleri tamamlamışsınız demektir. ![]() -- Şimdi bütün bu işlemlerden sonra ne olacağına biraz değinelim. -- Önce, "Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler" ekranına gelip "Sekmeleri gizle" seçeneğini işaretleyelin. ![]() -- Windows Live Messenger kişi listesi ekranına baktığımızda, aşağıdaki resimde gösterilen bölümün ortaya çıktığını fark edeceksiniz. ![]() -- "Son uyarıları göster" menüsüne tıkladığınızda, yeni açılan MsXLabs konularının bir listesi göreceksiniz. (Not: Uyarılar belirli aralıklarla gösterilirler, eğer listede uyarı yer almıyorsa, bir süre bekleyiniz.) ![]() -- Ayrıca yeni bir uyarı geldiğinde aşağıdaki resimde gösterilen şekilde mini pencereler açılır. Son Düzenleyen NeutralizeR; 27-11-2007 @ 23:42. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Açılan MsXLabs Konularını WLM'dan Takip Edin
yaptım aynen dediklerinizi ama son uyartıları göster diye bişey kaydolmadı msne | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
biz aynı şeyi yapabilir miyiz ücretli mi bu servis
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||||||
|
Konu mesajında anlatılanları adım adım uygulayın ve sonucu görün ![]() | |||||||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Sanırım Soruyu sormaktaki maksadınız sizde kendi sitenize uygulamak istiyorsunuz. Öncelikle listeliyeyim; *Yandaki Adrese gidin; Windows Live Alerts *fill out a quick form including rss feed url yazısına tıklayın. *Açılan sayfada bir form göreceksiniz. *Form'da istenen bilgileri sırası ile doldurunuz. ( * işaretli olanlar zorunludur) ** Live 'nin bu servisini aktif edebilmeniz için sisteminizde "Rss" Bulunması gerekir. wordpress gibi popüler cms 'lerde Rss kurulumda birlikte geliyor. Eğer vbulletin v.b. bir sürüm kullanıyorsanız eklenti eklemeniz/upgrade etmeniz gerekebilir. ayrıntılı bilgi için içerik yönteicinizin forumuna ulaşın. Eğer bir problem yaşarsanız belirtin(iz). | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Doğrusu içerikleri siteden pek takip edemiyorum. "Windows Live Alerts" dan takip etmek iyi gelir, benim gibi bir forum kullanıcısına! "Teşekkür" butonuna tıklayarak, teşekkürlerimi belirttim ama buradan da belirtmek istedim. İyi düşünmüşsünüz çok teşekkürler.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Güzel olmuş ellerinize sağlık çalışıyor | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ellerinize sağlık güzel düşünmüşsünüz...bu arada benim keyfim yerinde teşekkürler.. kolay gelsin yönetime ve herkese güzel birgün dileklerimle...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
vallla doğrusunu söylemek gerekirse ben buu iptal etmek istiyorum çünkü çok ileti geliyor onlarla uğraşacak zamanım yok nasıl iptal edebilkirim bana yardım edebilirmisin ADMINISRATOR | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Açılan MsXLabs Konularını WLM'dan Takip EdinSign In "Unsubscribe" bağlantısına tıklayın, açılan pencerede OK'e tıklayın, "Continue" tuşuna tıklayın, "Receive MsXLabs Alerts" kutucuğunun işaretini kaldırıp "Submit" tuşuna tıklayın. | |
|
![]() |
Yeni Açılan MsXLabs Konularını WLM'dan Takip Edin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İstanbul Trafiğini İnternetten Takip Edin | AngelFRANTIX | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 26-11-2008 21:59 |
| E-Postanızın İzini Takip Edin | asla_asla_deme | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 19-12-2006 16:21 |