Windows Live Messenger 8.5 Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-05-2007   #91 (mesaj-linki)
burakkan
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

werdiğin orjinal spanıshlı olanı indiremedim rabit den 11 dk mı beklicem

özür dilerim bekledim açılmayınca yenile yaptım düşmüş saolun inşlaha açılcak

Son Düzenleyen burakkan; 29-05-2007 @ 20:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 29-05-2007   #92 (mesaj-linki)
burakkan

yardım edın olmuyo ya spainde olmuyo alta bişi geliyo acepterdan sonra oda gidiyo biş igelmiyo off be
Eski 29-05-2007   #93 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Sea_EyeS_GirL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sorunsuz Yükledim Msn yi Ama Stuff Ng yi ßi Türlü Kullanamıyorum Söylediğiniz Dosyayı Taaa Windows System32 Klasöründe buldum Kopyaladım yapıstırdım Görmedi :s Yani Kabul etmiyor Yardım Ederseniz Sevinirim
Windows Live Messenger tamamen kapalıyken yapın bu işlemleri:

-\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki msacm32.dll dosyasını
-\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın
-WLM 8.5'i yeniden başlatın.

asiye80 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben yükleyemedim arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
Hangi adımda takıldığınızı, hangi hata mesajını aldığınızı belirtin lütfen.

burakkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaw olmuyor aynen c:\program files\windows live\messenger\msnmsgr.exe uygulama yapılandırması dopru olmaddıgından bu uygulama başlamadı uygulmayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir tekrar yükledim olmadı olmuyo xp kullanıyorum yardım edin
Windows Live Messenger'ın kapalı olduğundan emin olun;

\Program Files\MSN Messenger klasöründeki tüm dosyaları \Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayın. msnmsgr.exe dosyasını çalıştırın, Windows Live Messenger açıldıktan sonra kapatın. Türkçe WLM 8.5 sürümü tekrar kurun.

gizemli47 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki arkadaşlar bu sürrümle çoklu oturum açabliecekmiyiz?
Türkçe sürüme varsayılan olarak çoklu oturum açma özelliği eklenmiştir. (yama ile)

mula2001 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merak ettigim şu.. en üstteki BETA ve powered by msxlabs.org yazısı nerden ne şekilde kaldırılıyor.. Yöneticilerden rica ediyorum.. Bunu kaldırabilirmiyiz acaba özellikle BETA yazısını...
\Program Files\MSN Messenger\ klasörü içindeki msgslang.8.1.0178.00.dll dosyasını \Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayıp, msgslang.8.5.1235.0517.dll dosyasını silip, kopyaladığınız dosyanın adını msgslang.8.5.1235.0517.dll olarak değiştirmeniz "powered by MsXLabs.org" yazısını kaldıracaktır. BETA etiketleri hala kalacaktır ve bazı satırları İspanyolca olacaktır.

Yakında yeni bir WLM 8.5 BETA sürümü daha çıkabilir, o sürümde BETA etiketlerinin yer almadığı bir Türkçe dil dosyası hazırlayabiliriz.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 27-06-2007 @ 13:06.
Eski 30-05-2007   #94 (mesaj-linki)
CanDy - avatarı

O Dosyayı ßi ßulursam Kopyalıcam Ama Malesef Söylediğiniz Klasor de ßulamıyorum ßi Sorun Olmalı Ama Anlamadım
Eski 30-05-2007   #95 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Sea_EyeS_GirL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

O Dosyayı ßi ßulursam Kopyalıcam Ama Malesef Söylediğiniz Klasor de ßulamıyorum ßi Sorun Olmalı Ama Anlamadım
Windows Live Messenger 8.1 ve StuffPlug 3 kullanıcısıysanız, ilgili klasörde o dosya mevcut.
Eski 30-05-2007   #96 (mesaj-linki)

paylasımınız için saolun.msn 7.5 kullanıodum. tr yi yükledim açmadı orjinal sürümü yükledim yine hata verdi .Her yolu denedim olmadı sanırım bende bi cinslik var)
Eski 30-05-2007   #97 (mesaj-linki)
msaatci

denedim. bişey yok. kayda değer bişey yok en azından. bir de yükledikten sonra sistemden nasıl kaldırılıyor? ben bulamadım. yüklemesekte olur.
Eski 30-05-2007   #98 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Türkçe sürüme varsayılan olarak çoklu oturum açma özelliği eklenmiştir. (yama ile)
Keşke bunu daha önce söyleseydiniz, kuruluma sizin yama eklediğinizi, orijinal WLM 8.5'ta çoklu oturum açmanın olmadığını. Bak üzüldüm şimdi, çünkü gittim bir başka forumda 8.5'ta çoklu oturum açma kendiliğinden gelecekmiş gibi şeyler yazdım
Eski 30-05-2007   #99 (mesaj-linki)
BARIŞ - avatarı

CeLebRindaL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yani program ekle kaldırdan kaldırmıcakmıyız ??
Ve pc'm de kurul olan Msn Dıscovery kaçıncı surumu oldugunu nasıl ogrene bılırım ?
ana w.l.m de üstteki discovery yazısına tıklayın en altta about yazısına tıkladığınızda
sürüm bilgilerini göreceksiniz

iyi günlerde kullanın saygılarla..

Son Düzenleyen Blue Blood; 30-05-2007 @ 13:32. Sebep: tartışmaya mahal vermekten kaçınınız..
Eski 30-05-2007   #100 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Güzel yapmışlar ama ben full sürümü çıkmasını beklerim beta versiyonda çok açık oluyor
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, windows
8 5 beta coklu oturum acma,
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30