|
Sea_EyeS_GirL adlı kullanıcıdan alıntı
|
Sorunsuz Yükledim Msn yi Ama Stuff Ng yi ßi Türlü Kullanamıyorum Söylediğiniz Dosyayı Taaa Windows System32 Klasöründe buldum Kopyaladım yapıstırdım Görmedi :s Yani Kabul etmiyor Yardım Ederseniz Sevinirim |
Windows Live Messenger tamamen kapalıyken yapın bu işlemleri:
-\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki msacm32.dll dosyasını
-\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın
-WLM 8.5'i yeniden başlatın.
|
asiye80 adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
ben yükleyemedim arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
|
Hangi adımda takıldığınızı, hangi hata mesajını aldığınızı belirtin lütfen.
|
burakkan adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
yaw olmuyor aynen c:\program files\windows live\messenger\msnmsgr.exe uygulama yapılandırması dopru olmaddıgından bu uygulama başlamadı uygulmayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir tekrar yükledim olmadı olmuyo xp kullanıyorum yardım edin
|
Windows Live Messenger'ın kapalı olduğundan emin olun;
\Program Files\
MSN Messenger klasöründeki tüm dosyaları \Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayın. msnmsgr.exe dosyasını çalıştırın, Windows Live Messenger açıldıktan sonra kapatın. Türkçe
WLM 8.5 sürümü tekrar kurun.
|
gizemli47 adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
peki arkadaşlar bu sürrümle çoklu oturum açabliecekmiyiz?
|
Türkçe sürüme varsayılan olarak çoklu oturum açma özelliği eklenmiştir. (yama ile)
|
mula2001 adlı kullanıcıdan alıntı
|
merak ettigim şu.. en üstteki BETA ve powered by msxlabs.org yazısı nerden ne şekilde kaldırılıyor.. Yöneticilerden rica ediyorum.. Bunu kaldırabilirmiyiz acaba özellikle BETA yazısını...
|
\Program Files\
MSN Messenger\ klasörü içindeki msgslang.8.1.0178.00.dll dosyasını \Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayıp, msgslang.8.5.1235.0517.dll dosyasını silip, kopyaladığınız dosyanın adını msgslang.8.5.1235.0517.dll olarak değiştirmeniz "powered by MsXLabs.org" yazısını kaldıracaktır. BETA etiketleri hala kalacaktır ve bazı satırları İspanyolca olacaktır.
Yakında yeni bir
WLM 8.5 BETA sürümü daha çıkabilir, o sürümde BETA etiketlerinin yer almadığı bir Türkçe dil dosyası hazırlayabiliriz.