Windows Live Messenger 8.5 Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-05-2007   #101 (mesaj-linki)
msn messenger 8.5 beta

karsı tarafa goruntu ve sesimi gonderemiyorum yardımcı olurmusunuz?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 30-05-2007   #102 (mesaj-linki)
aktif_34_76
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

ses kartı veya ekran kartı yüklenmesinde bir hata olabilir
Eski 30-05-2007   #103 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

msaatci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
denedim. bişey yok. kayda değer bişey yok en azından. bir de yükledikten sonra sistemden nasıl kaldırılıyor? ben bulamadım. yüklemesekte olur.
\Program Files\Windows Live klasörünü ve masaüstündeki kısayolunu elle silmeniz yeterli.

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Keşke bunu daha önce söyleseydiniz, kuruluma sizin yama eklediğinizi, orijinal WLM 8.5'ta çoklu oturum açmanın olmadığını. Bak üzüldüm şimdi, çünkü gittim bir başka forumda 8.5'ta çoklu oturum açma kendiliğinden gelecekmiş gibi şeyler yazdım
Alıntı:
Not: WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelliğine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni WLM 8.5 oturumları açabilirsiniz.
Kurulum ekranında yukarıdaki not yer alıyor. WLM 8.5 BETA TR MsXLabs tarafından hazırlanan özel bir derleme olduğu için, çoklu oturum açma özelliğinin de bu şekilde anlayışacağı düşünülmüştür. Ayrıca çoklu oturum açma özelliğiyle ilgili öneriler WLM Beta Tester'ları tarafından verilmektedir. Yani ileride resmi olarak bu özelliğe sahip WLM sürümleri görebiliriz.

UnKNoWnShaRe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Güzel yapmışlar ama ben full sürümü çıkmasını beklerim beta versiyonda çok açık oluyor
Güvenlik açığına neden olabilecek türde yeni ve gelişmiş bir özellik içermediği için, bu sürümün BETA olmasının bir güvenlik açığına neden olabileceğini söyleyemeyiz.

kurt__22 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
karsı tarafa goruntu ve sesimi gonderemiyorum yardımcı olurmusunuz?
Sesli ve görüntülü konuşmalarda herhangi bir probleme rastlamadık. Ne tür bir hatayla karşılaştığınızı belirtirseniz, yardımcı olmamız daha kolay olur.
Eski 30-05-2007   #104 (mesaj-linki)
karadagli1

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Konu, yeniden düzenlenip açılmıştır

Sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz...

*StuffPlug 3'ü WLM 8.5'te kullanabilmek için:

-\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki msacm32.dll dosyasını
-\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın
-WLM 8.5'i yeniden başlatın.

Bazı özellikleri aktif olmasa da bu şekilde StuffPlug 3'ü ve WLM 8.5'i birlikte kullanabilirsiniz.

*MessengerDiscovery Live 1.3'ü WLM 8.5'te kullanabilmek için:

-\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki VERSION.dll ve WINHTTP.dll dosyalarını

(Eğer bu dosyaları göremiyorsanız: Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm ekranında:
"Gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini işaretleyiniz.)

-\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın

-WLM 8.5'i yeniden başlatın.
selam
dostum bunu indirip altılan şekilde kurudm amam bi türlü çalışmadı verdigin dosyalarda bahsettigin yerde yok acaba yanlış bişemi yapıyorum.eskisini kaldırdım bunu kursun busa bi türlü çalışmadı sorun neyden ola bilir biraz izah edebilirmisin saygılar
Eski 30-05-2007   #105 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

karadagli1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam
dostum bunu indirip altılan şekilde kurudm amam bi türlü çalışmadı verdigin dosyalarda bahsettigin yerde yok acaba yanlış bişemi yapıyorum.eskisini kaldırdım bunu kursun busa bi türlü çalışmadı sorun neyden ola bilir biraz izah edebilirmisin saygılar
Alıntı yaptığınız mesaj eklentilerle ilgili, WLM 8.5 ile doğrudan ilgili değil.

Türkçe sürümü kurduktan sonra masaüstündeki kısayola tıkladığınızda hangi hata mesajını alıyorsunuz?
Eski 30-05-2007   #106 (mesaj-linki)
troypilsner

bağlanmama gibi bir sorunu olan var mı? en azından vistada bağlanmıyor eskisinde bir sorun yok.
Eski 30-05-2007   #107 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

troypilsner adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bağlanmama gibi bir sorunu olan var mı? en azından vistada bağlanmıyor eskisinde bir sorun yok.
Bağlantı sorun gidericisini çalıştırmayı denediniz mi?

Önceki mesajlarımda İspanyolca sürümünün indirme bağlantısı mevcut, onu deneyebilirsiniz.
Eski 30-05-2007   #108 (mesaj-linki)
avro16

türkcesini kurdum fakat calismiyo ispanyolcasini yükledim onunda kurulumda sorun yasiyorum ispanyolca kurulumu resimli aciklarmisiniz lütfen....
Eski 30-05-2007   #109 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

avro16 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
türkcesini kurdum fakat calismiyo ispanyolcasini yükledim onunda kurulumda sorun yasiyorum ispanyolca kurulumu resimli aciklarmisiniz lütfen....
Türkçe'si, İspanyolca kurulumda birçok kişi sorun yaşadığı için özellikle hazırlandı.

Alıntı:
türkcesini kurdum fakat calismiyo
Bunu biraz açmanızı isteyeceğim. Çalıştırmaya çalıştığınızda ne oluyor?
Eski 30-05-2007   #110 (mesaj-linki)
avro16

masa üstü simgesinde sorun var msn sembolu görünmüyor actigim zaman eksik dosya hatasini veriyor
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
windows live messenger plus 85 beta, windows lives,
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30