|
msaatci adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
denedim. bişey yok. kayda değer bişey yok en azından. bir de yükledikten sonra sistemden nasıl kaldırılıyor? ben bulamadım. yüklemesekte olur.
|
\Program Files\Windows Live klasörünü ve masaüstündeki kısayolunu elle silmeniz yeterli.
|
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı
|
Keşke bunu daha önce söyleseydiniz, kuruluma sizin yama eklediğinizi, orijinal WLM 8.5'ta çoklu oturum açmanın olmadığını. Bak üzüldüm şimdi, çünkü gittim bir başka forumda 8.5'ta çoklu oturum açma kendiliğinden gelecekmiş gibi şeyler yazdım  |
|
| Alıntı: |
| Not: WLM 8.5 BETA TR, dahili olarak çoklu oturum açma özelliğine sahiptir, kısayoluna birden fazla tıklayarak yeni WLM 8.5 oturumları açabilirsiniz. |
Kurulum ekranında yukarıdaki not yer alıyor.
WLM 8.5 BETA TR MsXLabs tarafından hazırlanan özel bir derleme olduğu için, çoklu oturum açma özelliğinin de bu şekilde anlayışacağı düşünülmüştür. Ayrıca çoklu oturum açma özelliğiyle ilgili öneriler
WLM Beta Tester'ları tarafından verilmektedir. Yani ileride resmi olarak bu özelliğe sahip
WLM sürümleri görebiliriz.
Güvenlik açığına neden olabilecek türde yeni ve gelişmiş bir özellik içermediği için, bu sürümün BETA olmasının bir güvenlik açığına neden olabileceğini söyleyemeyiz.
|
kurt__22 adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
karsı tarafa goruntu ve sesimi gonderemiyorum yardımcı olurmusunuz?
|
Sesli ve görüntülü konuşmalarda herhangi bir probleme rastlamadık. Ne tür bir hatayla karşılaştığınızı belirtirseniz, yardımcı olmamız daha kolay olur.