| | #111 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
Türkçe sürümün kurulumu bittikten sonra; C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne girin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın, "Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur)" işlemini yapın. Eğer Windows'unuz başka bir sürücüde kuruluysa, C:\ yerine o sürücüyü kullanın. | |
|
| | #112 (mesaj-linki) | |
hayır başta verilen sirenacm.dll sytem32 klosorune atarsın kurulur kurulum esnasında o dosyayı arıyoo çünküü Live-Messenger.NL - Altijd het laatste nieuws omtrent Windows Live Messenger! buda altarnetif 8.5 linki tam kurulum ispanyolca turkçeye çevirebilirsiniz forumdan verilen msgslang.8.5.1235.0517.dll dosyasını üstüne yapıştırın türkçee oluyorr ses sorunu flanda yokk | |
|
| | #113 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #114 (mesaj-linki) | |||||
|
tesekkür ederim kerimcem ispanyolca yüklendi ve kurdum simdi calisiyo.ama ben ispanyolca bilmiyorum nolcak simdi )))yapistirilacak dosyayi bulamadim bi türlü nerdeki o | |||||
|
| | #115 (mesaj-linki) | |||||
Not: Bu işlemi yaparken WLM tamamen kapalı olsun. | |||||
|
| | #116 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Windows Live\Messenger\usnsvc.exe olusturulamiyor Windows Live\Messenger\usnsvcps.dll olusturulamiyor türkceyide kuruyorum fakat kurulum sirasinda cikartilacak dosyalar icinde olusturulamayanlar var yukariya yazdim.offf ben kullanamicam sanirim bu sürümü ![]() | |
|
| | #117 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Betaİşlemler sekmesinde msnmsgr.exe işlemini bulup sonlandırın. (Birden fazla olabilir) Türkçe sürümü tekrar kurmayı deneyin. | |
|
| | #118 (mesaj-linki) | |
ya ben sabahtan beri msn liv eyüklüyorum çoklu msn açmayada çalışıorum ama sürekli hata verio bunun için ne yapmalıyımbunda bir sorun olur muu?
| |
|
| | #119 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Msn i yukledim ancak C:/Program Files/Windows Live/Messenger/msnmsgr.exe Uygulandırma yapılanması dogru olmadıgından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı Yeniden yüklemek sorunu giderebilir diyor ama yukluorm yukluorm aynı lutfen bi çare bulun msn 7.5 in icindeki tüm dosyaları atıorum bu seferde 7.5 karsıma cıkıyor | |
|
| | #120 (mesaj-linki) | |
Lütfen önceki sayfalarda verilmiş olan çözüm önerilerini deneyiniz.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 2 li messenger açma, 2 li oturum açma download, messenger nl, windovs li, windows li, |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |