Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-05-2007   #66 (mesaj-linki)
zapatazu

Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta

Kendi install dosyanızı nasıl yaptınız ya.. çok merak ettim... Çok kısaca cevaplayabilir misiniz...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-05-2007   #67 (mesaj-linki)

ben kurdum ama memnun kalmadım..plusım yok oldu ve gelen ileti sesleri hiç çıkmadı..ben de live messengera geri dönmek zorunda kaldım...
Eski 29-05-2007   #68 (mesaj-linki)

ses yook bu berbat bişeyy şekil güzelde oturması lazım bayaa
Eski 29-05-2007   #69 (mesaj-linki)

Arkadaşlar Bu sürümün Beta olduğunu ve Beta anlam olarak ufak tefek eksikliklerinin olabileceğini ve geliştirilmesi daha çabuk farkedilmesi adına sürümü yapıldığını göz ardı ediyorsunuz.

Sorun yaşayan arkadaşlarımızın bu durumu göz önüne almalarını ve sorun yaşamayanlarında olduğunu farketmeleri durumun açıklamasına yardımcı olacaktır.

Ayrıca bu Beta sürümü eski msn' nizle aynı anda farklı adreslerle kullanabilir, gereği halde ilgili klasörü silerek kaldırabilirsiniz.

Beta sürümleri Test sürümleridir. Tıpkı bundan önce 7.0 çıktığında da olduğu gibi ve bu şekilde süre gelecektir.

Saygılarımla.
Eski 29-05-2007   #70 (mesaj-linki)

8.1 kurulu olsun kaldırmayın sesler kalmış oluyoo bilinizee
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 2009 Beta için Messenger Plus! Live Beta ahmetgns Messenger Plus! 2 6 Gün Önce 15:17
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12385201 saniyede (59.59% PHP - 40.41% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz