| | #66 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
Kendi install dosyanızı nasıl yaptınız ya.. çok merak ettim... Çok kısaca cevaplayabilir misiniz...
|
|
| | #67 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta ben kurdum ama memnun kalmadım..plusım yok oldu ve gelen ileti sesleri hiç çıkmadı..ben de live messengera geri dönmek zorunda kaldım... | |
|
| | #68 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
ses yook bu berbat bişeyy şekil güzelde oturması lazım bayaa
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Arkadaşlar Bu sürümün Beta olduğunu ve Beta anlam olarak ufak tefek eksikliklerinin olabileceğini ve geliştirilmesi daha çabuk farkedilmesi adına sürümü yapıldığını göz ardı ediyorsunuz. Sorun yaşayan arkadaşlarımızın bu durumu göz önüne almalarını ve sorun yaşamayanlarında olduğunu farketmeleri durumun açıklamasına yardımcı olacaktır. Ayrıca bu Beta sürümü eski msn' nizle aynı anda farklı adreslerle kullanabilir, gereği halde ilgili klasörü silerek kaldırabilirsiniz. Beta sürümleri Test sürümleridir. Tıpkı bundan önce 7.0 çıktığında da olduğu gibi ve bu şekilde süre gelecektir. Saygılarımla. | |
|
| | #70 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
8.1 kurulu olsun kaldırmayın sesler kalmış oluyoo bilinizee
| |
|
![]() |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 Beta için Messenger Plus! Live Beta | ahmetgns | Messenger Plus! | 2 | 6 Gün Önce 15:17 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||