| | #131 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php | |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Msn yi Stuff Ng le Uyumlu Yaptım Sonunda Yalnız Kisi Listemde Renkli Olan Nickler Konusma Penceresinde Renksiz Gözüküyor ßende mi ßi Sorun Var Yoksa ilerleyen Zamanlarda Düzelirmi ? | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta
windows live instalation cannot be completed make sure that your computer ısn't running in safe mode , and that it has windows installer 3.1 or later, and then try again.to get the latest version of windows installer go to the windows update website and install all critical updates ben aynen bu hatayı aldım daha kurmaya başlamadan önce çalıştır dedim ve bu hata geldi ne yapmam gerekiyor | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
C:/program files/windows live/messenger/msnmsgr.exe uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama başlayamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. bu sefer kurdum ama açarken bu hatayı aldım ne iştir yaw | |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Betahttp://download.microsoft.com/downlo...803-v2-x86.exe Sonra orjinal İngilizce WLM 8.5 kurulumunu tekrar yapmayı deneyin. Yine sonuç alamazsanız; C:\Documents and Settings\All Users\Application Data Klasörü altındaki WindowsLiveInstaller ve WLInstaller klasörlerini silip tekrar deneyin. | |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
herşey güzel hoşta ben bide bunu türkçe yapsam süper olacak çok soru sordum ama kusura bakmayın artık arkadaşlar nasıl türkçe olacak bu ben tr paketini indirdim fakat bazı dosyalar bozuk çıktı e türkçe paketi kurulmadı bir yardım etseniz Son Düzenleyen koray_gfb; 01-06-2007 @ 19:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 Beta Msn plus çalışıyor mu bunda ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |